Lütfen okuyun gerçekten haksız benmiyim

Üzüldüğün konu ben hep merhametimden kaybediyorum insanlara fazla yakın davranıyorum uyumamamın sebebi olayları düşünmek değil bebeğim 4.5 kadr uyumadığı için bende namaz kılıp öyle uyumayı beklediğim için

Siz konuyu tekrar okuyun öyle gelin
Merhaba,

Haklı buşunmuyorsunuz işte. Onlarca kişi tarafından. Neden bu kadar zor bunu kabullanmek. Hata yaptığını kabul edebilmek, kendine bakabilmek erdemdi, derinliktir. Biz burada ne melikeyi biliriz ne sizi. Dış kapının dış mandalları olarak yazışmalarınızı okuduk ve yorumladık. Neden bu derece hatanızı kabul edemeyişiniz.

Bir önceki konuma bakın benide linçlediler ama umurumda değil bu sitede zaten genelde konu ne olursa olsun bir gurup var herkesi lincleme peşinde üzülmeyin yani hiç takmayın bile.
Shdjjsjsj kız sen de haksızdın zaten. Linçlenenlerdeki bu hala ‘ama ben haklıydım’ tavırları ne acaba? 100 kişi beni haksız bulmuşsa bi döner bakarım yani acaba cidden yanlış yapmış olabilir miyim diye. Onun dışında Melike haklı, hem Kübra hem Melike ikiniz de çingene gibi kavga etmiştiniz ama evet hala Melike haklı.

Son düzenleme:
Lütfen burayı terkedin aşırı gerginsiniz gidip başkasına bulaşın
Tamam terk ediyorum. Üçüncü kez konu açarsanız yalvarsanız da gelmem Herkesi kovmaya kalkarsanız kendiniz yazar kendiniz cevaplarsınız yazacaktım zaten yapıyorsunuz.

Ya bir sakin olsanıza, bebeğiniz olmuş aileniz var çok şükür sağlıklısınız. Hiç mi canınızın çektiği, ilgilendiğiniz bir şey yok. Melike kim arkadaşım ya? Sadece ben değil kimse size haklısınız demiyor. Siz ne yaptınız Melike için sorumu da cevaplamışsınız teşekkür ederim. O kadar oturmuş kalkmış beraber yemiş içmişsiniz, kardeşten öte olmuşsunuz hiç mi eski günlerin içtiğiniz bir kahvenin hatrı yok? İki taraf da dostluğu arkadaşlığı çıkar doğrultusunda mı yaptınız da tökezleyince bir bir sayıyorsunuz yaptıklarınızı? Zor anınızda yardım eden, evini açan, yardıma gel dediğinizde gelen birine nasıl ve niye bu kadar kinleniyorsunuz? Bir kargo için insan yediği içtiği ayrı gitmeyen biri hakkında nasıl böyle düşünür?

Çok muhabbet tez ayrılık getirir diye boşuna dememişler. İnsan anasıyla babasıyla kardeşiyle bile ters düşebiliyor tartışıyor. Eşleriniz sadece iş arkadaşı değil akrabaymış. Siz küstünüz diye adam niye sırt çevirsin akrabasına? Neyse cevabı konuyu terk et demediklerinize yazın artık.

Not: Size destek çıkan üyenin konularını okusanız yok artık der kendi derdinizi unutursunuz Bebeğinizle güzel mutlu günler dilerim.

1- insanlar sadece cani konusmak istemese bile telefon acmayabilir.

2- hamilelik ve dogumda yeni dusuk yapmasina ragmen arkadasinizin destegini odeyemezsiniz.

3- ne var canim bu yaptiklari insani seyler diyorsaniz, sut getirmek de oyle (hatta daha kolay)

4- esleriniz akrabaymis, siz kavga da etseniz onlar gorusecek ve birbirlerinin istedigini yapacak

5- kargonuz o kadar acildiyse kendiniz gidip alacaktiniz size zahmet.

6- melike her turlu hakli, siz cok vefasiz bir insansiniz

Teşekkür ederim sizede

Tamam Melike bilemem kaç konuyu üşenmeyip okusaydın anlardın

İkiniz de birbirinizden betersiniz. Hem ağzınız bozuk hem de hakaret etmeden iletişim kurmayı beceremiyorsunuz. Madem telefonu bilerek açmadığını düşünüyorsunuz araya mesafe koyarsınız, evine gitmezsiniz. Bu şekilde çingene gibi kavga etmeye ne gerek var? Marifetmiş gibi hâlâ kendinizi haklı görüyorsunuz. Haksızsınız, yüz tane konu da açsanız bu değişmeyecek.

Melike sizden bıkmış olay kargoda patlamış. Sürekli iş muhabbeti yaparak kadını germissiniz belliki. Kadına iş diyip konu edip sürekli huzursuz etmeyin. İnsan olduğu için değer verip konuşun görüşün belliki melike iş konusu yapan bi tip değil. Süt getirme olayı erkekler arasında ticaret gibi olur ticaret olarak bakarlar olaya sütü veren kişi kazansın hesabı yani...

Snaa batan ne niye kuduruyorsun sakin ol

Onun rahatsız olduğu konu bna sormadan kocamdan kargo istediniz anlatabildim mi

Bir iyiliği yapipta yüze vurmak kadar kötü bir şey yoktur. Herkesin yaptığı kendine bu konuları bir gün gelecek neden kafama taktım diyeceksiniz gereksiz bir konu kimse başkasına yaptığı iyiliği Allah rızası için yaptığı sürece anlatılması yüze carpıtılması çok hoş değil maalesef bir oturup güzelce düşünün siz o dönem lohusa döneminde kafaya takmışsiniz takmayın hasta olursunuz sonra yine gelip melike 'mi bakacak sizde yüzsüz olun bitsin bu konu herkes yaptığı hatayı anlasa bu hayatta kimse birbirine kırılmaz ...Giden geçen gunlerinize yazık oturup bol bol dua edin karşınıza hayırlı komşular hayırlı akrabalar çıksın

Birazdan yönetim sizinle ilgilenir. Melike kocanızın aldığı sütü içerken, bir köşede ağlamaya devam edin. :)))) Bu arada haksızsınız, bir daha söyleyeyim.
Daha önce bi Kübra tarafından çok mu canınız yandı burda çocuk gibi beni kışkırtmaya çalışıyorsun hangi Kübra üzdü seni bakimm

Siz su an lohusa mısınız? Ayyy değmez arkadaşım sütunuz kesilir saçma sapan bir konu zaten.
Nasıl oluyor siz ararken duymuyor ama kocası arayınca açıyor. Bu arada gerçekten tesadüfte olabilir tam elini atar o arada kocası arar olabilir.

Aranızda bir iletişim kopukluğu olmuş.
Şimdi şunu sorayım eşiniz onlara yine süt almış ya hani onu kim istemiş kadin mi kocası mı?
Kocası istedi ise alabilir ama kadin istediyse orda bir takıldım ben
Çünkü siz bozulmuşsunuz kadinlar olarak st istemek ne alaka

Birde o size söylediği başa kalktığı an sizde yapmalıydınız öyle bir devir öyle insanlar ne yazık ki hak etmiş ayrıca keşke sizde deseydiniz

Kadın doktora gelmis
Korkuyorsun diye bazi aksamlar yaninda durmus
Ayakkabina kadar bağlamış
Doguma gelmis
Evinizi yerlestirmeye yardim etmis
Çocuğunuza bakmiş
Karşılığında "süt getiriyoruz" öyle mi?
Inanilmaz haklisiniz Melikenin sınır dışı edilmesi lazim öyle kötü bir insan
Süt de süt, süt Allah süt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…