Lütfen okuyun gerçekten haksız benmiyim

Kadın telefonu isterse açar istemezse açmaz. Ben aradığımda açmadın da kocanı neden açtın dediğiniz zaman direkt haksız oluyorsunuz benim gözümde. İnsan arkadaşına illaki iyilik yapıyor bunun hesabına girmek çirkin zaten ama telefonunu açmadım diye bana küsen bir arkadaşım olsaydı üstelik mesaj attığım halde eski arkadaşım olurdu ki öyle olmuş. Benim telefonumu açmadı öyleyse tüm iletişimi koparırım demek biraz bahane gibi yani, nasıl arkadaşlık ki bu?

Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz diycek bişiy yok

2. kez aynı konuyu açıp gerçekten ben mi haksızım diye soruyorsunuz çünkü ilkinde de haksız bulundunuz. Ben de 2. kez evet diyorum. Niye soruyorsunuz veya ne okumayı bekliyorsunuz yazın da ona göre yorumlayalım.

Evet Melike hepsini her istediğinizi yapmak zorunda. Eşiniz aileniz ana babanız kardeşiniz kuzeniniz hiç biri hiç birşey yapmasın yardıma gelmesin çünkü elinizin altında Melike var. Her aradığınızda ikiletmeden telefona cevap vermek zorunda, karı koca kargonuzu alıp size ulaştırmak zorunda, evinize gelip çocuğunuza bakmak zorunda, hamileyken kendinizi iyi hissetmediğinizde evinde ağırlamak zorunda, komşuya oturmaya gittiğinde bile siz ararsınız diye telefona bakmak zorunda, doktor kontrollerinize hatta doğumunuza gelmek zorunda... Başka zorunda olduğu neler var hepsini sayın eksik olmasın yorumum.

Siz konuyu tekrar okuyun öyle gelin

Bu benim konum değil konu sahibinin konusunu işgal etme !
Sizin konunuz değilse beni de açtığım konuda linçlediler yazmayın o halde. Ya da niye linçlendiğinizi de yazın belki konu sahibi asıl size söyler konumu işgal etmeyin diye. Siz yazınca ne ala ama biz cevap verince benim konum değil.

Yazdım çünkü konu sahibi buradaki linçler yüzünden üzüldüğünü söylemiş bende ona karşılık yazdım üzülmeyin gereksiz diye...bu öfke sebebi ne anlayamadım konu sahibine de uzun uzun hiç üşenmeden yazmışsınz bir sakin olun rahatlayın şöyle derin nefes :)

Çok ısrar ettiniz bende sayıyım yeni evlendi evine gittim tanıştım yeni evliydi kocası işten geç geliyordu diye sürkli evime çağırıyordum hatta kendisi diyordu senle kardeş gibiyiz ama eşinden çekiniyorum diycek hergün hergün bizde gurbete gelin gelmişti üzülüyordu sürekli onu destekliyordum 6 yıldan sonra hamile kaldım hamile halimle o rahatsızdı kocası çalışıyordu kaç defa onunla hastaneye gittim geldim ona rendevu bile ben alıyordum kendisi alamadığı için 4 günlük lohusaydım düşük yaptığını duydum kaç defa aradım destek verdim ona 5 katta oturuyor diye gidemiyordum yeni ameliyatlıydım tek kalmasın diye sürkli evime çağırıyordm onun yanında bebeğimle ilgilenmeye bile çekiniyorum sırf üzülür diye kendime dolmalık sebze kuruturdum onada yapardım benim ailem de uzak onun aileside bi yere gidiceği zamn gelir benim dolabımdan itediğini alır giyerdi dolma mantı içli köfte ne yapsam onsuz yemezdim çağırırdm beraber yerdik giderken veriridim eşine de götürürdü eşiyle sürkli sorunları oluyordu yine destek oluyordum dhaa bi çok şey var ama yazmaya üşeniyorum

O kadında yüz olsaydıı eşimden tekrar süt istetmezdi
Benim çıldırdığım konu
O da Melike gibi aşırı gergin her an saldırmayı bekliyor

Lütfen burayı terkedin aşırı gerginsiniz gidip başkasına bulaşın

Yaaa anlamıyormusunuz çoğu zamn o aradığı zamn benim açmamışlığım var ben aradığım zman onun açmamışlığı var olabilir benim takıldığım nokta benim eşim sürekli onlara süt getiriyor PTT benim eşimin çalıştığı cafeye uzak benimde bebeğim var hafta sonu Arya gircek diye eşime al dedim oda yağmur var işe geç kaldım Kemale söylim onlarn yan tarafında alsın gece ben onlardan alırım iş çıkışı Melike'nin kızdığı nokta da ben önce Melikeyi arayıp izin istiyckmişim sonra eşim kocasından kargoyu getirmesini istiycek çünkü ben onu aradım eşim iş çıkısı gelicek diye ses tonundan konuşmasından anladım tavır yaptığını benim eşim o kadr süt getiriyor onlara bişiy değil onun kocasının kargo getirmesimi meselle ayrıca hangi yüzle tekrar eşimden süt istiyorlar benim yerime koyun kendinizi

Benim kızgınlığım hangi yüzle eşimden tekrar süt istiyorlar

Benim kızgınlığım hangi yüzle eşimden tekrar süt istiyorlar
Melike benim hayatımda 1.5 yıldır var yaklaşık 7 yıldır evliyim ozmn da mı her işimi Melike yapıyordu o kadr samimi olduğumuz bi iki iyilik yaptı diye illa dikeni getirmek gerekiyor sizin iyilik anlayışınız nedir eşim benim en büyük destekçim çok şükür kimseye ihtiyacım yok

E tamam mesaj at kocamndan süt isteme de madem

Kocan da melikenin değil melikenin kocasının arkadaşı sonuçta. Sizin arkadaşlığınız bitti diye kocalarınki de bitsin mi? Adamlar bi sorun yaşamamışlar ki, hala süt götürmesi çok da saçma değil

Ona bakarsanız kargoyu getirmesi için benim eşim aramıştı onun kocasını ben arayıp istemedim niye benim kocam onlara süt getirsin niye onun kocası bi kargoyu getirdi diye triplere giriyor

Tabiki arkadaşlıkları bitmez akrabalar sonuç olarak ama sütü isteten eşi yani Melike bende ona şaşıyorum küs olduğun birinin kocasından ne diye bişiy istersin

Kargonuzu almışsınız sonuçta ha sizi açmış ha eşini, sesinden tavırlı olduğunu anladım deyip niyet okuma yapmanız zaten direkt psikolojik bir sorun. Kargoyu alıp da bir de trip atmışsınız. Yani kendi kendinize küsmüşsünüz. Kadın süt ister valla ben tuhaf bulmadım. Sizinle görüşmek zorunda mı süt için. Zaten eşleri akrabaysa her türlü görüşecekler. Bu kadar sinir stres size zarar. Bir bardak suda fırtına kopartıp duruyorsunuz. Bu saatte huzurla uyumak varken kendinize dert yaratıyorsunuz. Sadece sağlıklı olduğunuz için şükredeceğinize boş şeylerle kendinizi üzüyorsunuz.

Bunu kendimi illa haklı çıkarmak için demiyorum ama çok şey var mesele sadece kargo değil olay kargoda patladı madem süt istemesi tuaf değil eşimde onun kocasından bişiy isteye bilir ozmn normal bişiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…