Lütfen okuyun gerçekten haksız benmiyim

Burda herkese cevap vemekle o değerli vaktinizi harcamayın gidin çalışın sizene milletin derdinde profiline girince aman Allahım dedim bu kişi gercekten boş tenekeymis her yerde var. Birde benimkine bakın aradaki farkı anliyacaksiniz. Evet şimdi saygisiz oldumm size karşı! Çünkü sizin diliniz bu! Sizin dilinizle konuşmak lazım yoksa o geri kafanız hayatta basmıyor malesef. Ay hiç güleceğim yoktu burdada çıktınız siz. O kadar diplomasi olan burda milletin derdini dinliyor ay ne komik ne sizlerle hiç ugrasmiyacagim benim vaktim sizin geri kafanız değil hani bir söz var bir lafa bakın birde söyleyene siz burda kalın herkese yorum yapın Güzin abla gibi hadi by

Uyku günlüğü arkadaş bence artık yeter. Biraz elinin ağzının ayarı olsun. Mahalle arası değil burası.

Melike Allah’ın sevdiği kuluymuş kurtulmuş sizden

Uyku günlüğü arkadaş bence artık yeter. Biraz elinin ağzının ayarı olsun. Mahalle arası değil burası.
Sizjn benim konumda yaziginiz o mesajlarda siz bu konuşmayı fazlasıyla hak ettiniz!!! Ve burda uyeliginizi devam ettirmeyin kimseye yorum yapmayın çünkü saygıniz , üslubunuz ,terbiyeniz kesinlikle yok! benim açtığım konuya ilk saygısızca cevap veren sizsiniz! Sizin gibi insanlarla bu şekilde konuşulur kusura bakmayın! Sizin burda olmanız fazlalık insanı strese sokuyorsunuz çünkü stresli bir hayatınız var. Kişi etrafa rengini bulastirir sizde öle yapiyorsunuz yazık bir kadin olarak üzülüyorum size. İnsanların kul hakkına girmeyin o insanlarada günah

Diğer konudan farklı bişey yazmamissiniz,ordada söyledik size.siz bı süt getiriyosunuz ama kadın sizin için neler neler yapmış.kusura bakmayın ama sizin gibiler ne iyilikten anlar ne insanlıktan yapılan şeyleri unutup bı tek kendi iyiliklerinizi dusunuyosunuz.

Bence siz bir terapi alın. Annenize hakaret eden ve sizi aşağılayan birine laf edemeyip burada yazım tarzınız için uyaran birine bu kadar bilenmeniz hiç sağlıklı değil.

Bence siz bir terapi alın. Annenize hakaret eden ve sizi aşağılayan birine laf edemeyip burada yazım tarzınız için uyaran birine bu kadar bilenmeniz hiç sağlıklı değil.

Ben o kişiden ayrilmisim ayrılmış ee siz anlamıyorsunuz siz varya kotusunuz kalbiniz çirkin bir yaratık. hemen benim annemi ortaya koymuşsunuz ne igrenccsiniz yazık size. benim ona laf edip etmedigimi siz nerden biliyorsunuz yanımda benimi bekliyordunuz hakkını size asla helal etmiyorum. Hani benim yazdıgimi anlamamistiniz nasıl şimdi yorum yapıyorsunuz? Yalancı oldugunuz AP apcik ortaya çıktı. Beni o kişi asagilamadi siz tam anlayamamış siniz dedigim gibi anlama propleminiz var. Ve sunuda ögrenin kimsenin yanlışını başa kakmayin. Hem yazdıgindan birşey anlamadım diyorsunuz hemde burda benim konuma yorum yapıyorsunuz inşallah siz daha kötüsünü yaşamazsınız artık sizinle ugrasamam yemin ederim hayatımda sizin gibi bir insan tanımadım valla başımı agrittiniz strese soktunuz ve ben bunu asla helal etmiyorum

Ne hakkınız var bende de helal etmiyorsunuz iyi misiniz acaba? Çıldırmış gibi ortalığa saldırıyorsunuz. Biraz kendinize gelin.

Sen eşinin süt getirmesine bile minnet bekliyorsun bin kere demişsin, ama onun kocasının yağmurlu diye çıkmadığıniz bir gün o yağmurda "aman canım ne olacak" diye gidip pttden kargosunu almasını istiyorsun.
Hep bana ya rab bana... Bu ne bencillik ya.
Bir de kadın ne yapsa da 'bir şey yapmadı ki' diyorsunuz. Oysa şükretmeniz lazım hamile hamile sizi ortada bırakmamış, eşlik etmiş. Ama nankörsünüz.
Kadın zil takıp oynamistir nihayet sizle arası açıldı diye

Ne hakkınız var bende de helal etmiyorsunuz iyi misiniz acaba? Çıldırmış gibi ortalığa saldırıyorsunuz. Biraz kendinize gelin.
Benim konuma saygısızca yorum yapıp beni daha beter strese katan sizlersiniz kuranı kerim diyorki bir çatık kas bile kul hakkıdır ve benim kalbimi yeterince benim konumda kirdiniz bu yeterince kul hakkıdır ve şimdi ortaya annemi katiyirsunuz bu çok çirkin bir davranış. Benim annemi katmaniz. sizin bana yazdığınız o ilk yorumda ve daha nicesinde size sizin dilinizle konuşmayı denemedim. Orda bana saldıran sizlersiniz açın bakın ben zaten stresliyim o gün sizjn yuzunuzden yatamadım ve bunu asla helal etmiyorum daha beterini yaşamazsınız inşallah

Dini yorum yapmak yasak.

İpler kopmuş uzatmayın erkeklerin muhabbetine karışmayın. Kocası istemiştir belki.siz küstünüz diye onlar da mı küssün.

Gecenin dördünde konu açtıracak dert değil demekki hayatınız o kadar boş dedim kendi kendime. Kadına dökemediğiniz içinizi buraya dökmüşsünüz. Daha öncede açtım aynı konuyu linçlediler diyorsunuz önemli değil yazmışsınız amacınız ne buraya yazarken? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor herkesin hayatı var. Kadını o kadar kullanmışsınız ki (nickname olarak bile prensannesi seçilmiş) bıkmış ama siz kraliçe değilsiniz kadıncağız bunu bildirmek istemiş. İyi yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…