Lütfen okuyun gerçekten haksız benmiyim

Hayır bir de kocaları akraba aynı zamanda. Sen prenses modunda kapris yapınca adam niye akrabayla arasını bozsun. Kadını emireri, kölesi yapmış başkaldırınca da kellesini istiyor. 3. kez yine konu açar gelir, siz hepiniz ben tek der.

O kadar anlattık neden haksız olduğunu. Yetmemiş gibi gelmiş yine kendisini anlatma çabasında. İllaki ben haklıyım diyin diye bekliyor.
Valla Melike de sabirliymis bayağı. Ayakkabısına kadar yapmış. Bizimki hem kadına hakaret ediyor hem de Melike'nin onca yardımına rağmen bir bidon sütün lafını yapıyor hala.
Dediğiniz gibi neyse ki eşi akıllı da bu saçmalığa prim vermiyor.

Kız size her konuda yardımcı olmuş tavır yaptıgını madem anladınız hayırdır diye sorabilirdiniz neyin var diyebilirdiniz. Bir insan tavır yapamaz mı yani

Kadın bin şey yapmış kargona kadar aldırtıyorsun bir süt getirtmişsiniz alt tarafı lafını etmiyorum diyorsun. Ayrıca siz küstükten sonra sütüde niye istemiş biliyor musunuz. Yüzsüzlük değil size sizin gibi davranıyor her ayak işinizi yapmaktan bıkmış o da benim ayak işimi görsün diyor. Kusura bakmayında yani çıldırdım. Yakınım yok melike geldi gurbetteyim melike yaptı. Bir kere yapmayınca ne zorunuza gitmiş görev sanmışsınız. Olabilir ruh hali kötüdür bilerek de açmamış olabilir. O gün sizin kargonuzla uğraşmak istememiş olabilir. Seninle konuşmak istememişde olabilir. Yani arayıp hesap sormak ne emir erin mi her dk açmak zorunda mı. Görüp açmak istememiş olamaz mı . Bende yaparım bazen sinirliyimdir hastayımdır modumda değilimdir. İnsanları darlamayı bırakın ya. Benden tavsiye kendine bir yardımcı tut. Arkadaş ve yardımcı ayrı şeyler

Gurbetteyim yalnızım diye diye tüm işi melikeye yıkmışsın bak başka akrabalarınız da varmış halbuki.hoş kimse yapmak zorunda değil ama neyse

Birazda onlar benim getir götürümü yapsım diye istemiş olabilir inadına . Şahsen bende inadına isterdim böyle bir olaydan sonra

Ay ne basit insanlarsınız yahu..Allah uzak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…