Tamam terk ediyorum. Üçüncü kez konu açarsanız yalvarsanız da gelmem
Herkesi kovmaya kalkarsanız kendiniz yazar kendiniz cevaplarsınız yazacaktım zaten yapıyorsunuz.
Ya bir sakin olsanıza, bebeğiniz olmuş aileniz var çok şükür sağlıklısınız. Hiç mi canınızın çektiği, ilgilendiğiniz bir şey yok. Melike kim arkadaşım ya? Sadece ben değil kimse size haklısınız demiyor. Siz ne yaptınız Melike için sorumu da cevaplamışsınız teşekkür ederim. O kadar oturmuş kalkmış beraber yemiş içmişsiniz, kardeşten öte olmuşsunuz hiç mi eski günlerin içtiğiniz bir kahvenin hatrı yok? İki taraf da dostluğu arkadaşlığı çıkar doğrultusunda mı yaptınız da tökezleyince bir bir sayıyorsunuz yaptıklarınızı? Zor anınızda yardım eden, evini açan, yardıma gel dediğinizde gelen birine nasıl ve niye bu kadar kinleniyorsunuz? Bir kargo için insan yediği içtiği ayrı gitmeyen biri hakkında nasıl böyle düşünür?
Çok muhabbet tez ayrılık getirir diye boşuna dememişler. İnsan anasıyla babasıyla kardeşiyle bile ters düşebiliyor tartışıyor. Eşleriniz sadece iş arkadaşı değil akrabaymış. Siz küstünüz diye adam niye sırt çevirsin akrabasına? Neyse cevabı konuyu terk et demediklerinize yazın artık.
Not: Size destek çıkan üyenin konularını okusanız yok artık der kendi derdinizi unutursunuz Bebeğinizle güzel mutlu günler dilerim.