Lütfen okuyun gerçekten haksız benmiyim

Koca şehirde 1 tane dostunuz var, biraz birbirinizi idare edemediniz mi? Kadın daha ne yapsın sizin için? Belki gece 23te aramanız rahatsız etti olamaz mı? Ayrica sizin aramanıza değil eşine dönmesine bile laf etmişsiniz, adam eşi yani siz kimsiniz de bu kadar dert ettiniz bu olayi? Müsaitligi olmamıştır, kocası arayınca açmış olamaz mı? Çok ayıp yani yaptığınız. İşleri koparan kısım sizin yüzün varsa görünürsün demeniz. Öyle bir lafı ederken dönüşü olmadığını bilmiyor olamazsınız. İşleri bu noktaya kendiniz getirmişsiniz başkasında hata aramayın. Dünya da sizin etrafınızda dönmüyor.

"Çingene gibi" bir benzetmedir ve sizin gibi düzgün şekilde tartışmayı bilmeyen herkese çok da güzel yakışır.

Paragrafın ilk yarısı hastaneye gidiyordum Melike’yi aradım sağolsun geldi, eğilemiyordum sağolsun bağladı, evi yerleştirecektim bebeğe baksın diye çağırdım sağolsun geldi. Sizin yaptığınız nedir ??? Eşim süt getirtiyordu ki bir önceki konuda onda da sütte bir sorun olmuştu heryerde satılıyor canım yazmıştınız. Kısaca kimsenin sizle bir derdi yok tanımam etmem sizi. Asla da linçlemek için linçlemedim. Melike’yi haklı buluyorum. Umarım bir daha sizinle asla görüşmez. Toksik bir insansınız. Rabbena hep bana diyen insanı asla istemem hayatımda. Geçen konuda mesajları paylaşmıştınız. Kadın gayet normal yazarken kimseyi çekemem demiştiniz. O da size sitem edip herşeyinde ben vardım yazmıştı. Sizde gel yüz yüze konuşalım yüzün varsa demiştiniz. Kendiniz olayları nasıl anlatırsanız anlatın gerçek değişmiyor. Melike adına çok sevindim süt de süt. İneğe bakıp sağıp getiren sizsiniz galiba. Ay kocanızda nasıl gözüne perde indiyse adam sizi haklı görüyor.Bakacağın yüze şey yapma şey yapacağın yüze bakma diye bir söz var. Madem samimisiniz neden bi olayda bu kadar dostluk bitirdiniz ? Neden çözmeye çalışmadınız ? Emek kıymet bilen insana yapılır Melike kurtulmuş fedakarlık yapmaktan bir kere yapmasa hemen çirkefleştiğiniz için şu ana kadar yaptıkları yanına kar kalmış. Yazık kıza

Cıvık vıcık ilişkiler,hep biryerden kopar..sosyal ilişkilerinize sınır koymayı bilmelisiniz..kacanız saat 23 de gelene kadar melike ve kocası neden sizde kalıyormuş ki..unutun bu olayları ve sınır koyun artık

Melike'nin ağzıyla bir kuş tutmadığı kalmış,ama yinede yaranamamış,Ben tavır yaptığını anlarım falan filan diyorsunuz da başka birşeye bozulmuş olamaz mı gecenin o saatinde,yorgun olamaz mı, en basiti canı istememiş olamaz mı,her saat emrinize vaki gibi efendim buyur canım amademi bekleyecek,biraz alttan almayı tolere etmeyi öğrenmelisiniz.Herkes sizin etrafınızda fır dönemez.

Melike deyince konuyu hatırladım konunuzu okumadim bile
birbirinize whatsapptan tripler atmistiniz
Orada da demistik bosa trip atiyorsunuz diye

Haksızsınız hala. Melike iyi dayanmış, sürekli kullanmışsınız üstüne bir de yüzün varsa yüzyüze konuşalım demişsiniz. Biz bunları size anlattık ama anlamıyorsunuz. Yapacak bir şey yok. Arkasından konuşmaya devam ederseniz Melike sizi yolacak.
Ayrıca sizin orada kargolar eve gelmiyor mu?

İnsanlardan sürekli bir şeyler isteyecek kadar nasıl samimi oluyorsunuz ya ben anormalim galiba, sizin arkadaşlığınız yük gibi geldi bana, bana göre sohbet muhabbet çay kahve yeter, 2 yıldır tanıdığım insanlara bile bu kadar müsama göstermedim, off cekemem cevremde senin gibisini sürekli bir şey istiyor, oda süt istiyormuş ama zaten siz kendisize alıyorsunuz ekstra onun icin gitmiyorsunuz ben bunu dahi istemem ya neyse,, kısaca sizin gibi gurbet kuşlarından hep kaçıyorum cünkü bunlar arkadaşı ana baba kardeş yerine koyuyor saat sınır bilmiyor sonra işin cılkı çıkıyor böyle, bende gurbet kuşuyum cocugumla eşimle kendi hayatımla ilgilenmekten kimseye vakit ayıramıyorum bile size helal olsun,

Bir şey istesen bile olduğu kadar olmadığı kader dersin ama konu sahibinin öyle bir tavrı var ki sanki karşı taraf yapmak zorunda. Çok bunaltıcı

7 yaşındaki çocuk otobüsle gitsin diyen üye mi bu şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…