• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Okuyun. Bir çare? Nasıl geçicek? Ne yapmalıyım? Paramparçayım...

4 ay icinde cok kaptirmissin kendiniseni sevmemis oynamis gibi geldi bana.zaten dengin degilmis.uzuldugune degmez.hayatina don hizlica.unutacaksin kisa surede eminim.egitimine gencligine denk da niceleri cikar

:5:
üzgünüm belki kabullenmek zor ama o seni hiç sevmemiş.seven insan ne olursa olsun bırakmaz bırakamaz.bak sen onu sevmişsinki hala onu düşünüyosun eminim ben seni bırakmam seviyorum deseydi sen aileni hiçe sayıp onunla kaçardın bile.ama gerçekleri erken görmen iyi olmuş.seni zorla eve kapatan çalıştırmayan adamdan hayır gelmezdi zaten

Haklısın canım evet cesurdum nediyebilirimki yazıklar olsun

:emir_bebek:
4 ay icinde cok kaptirmissin kendiniseni sevmemis oynamis gibi geldi bana.zaten dengin degilmis.uzuldugune degmez.hayatina don hizlica.unutacaksin kisa surede eminim.egitimine gencligine denk da niceleri cikar

Ben ona başta dedim bitirceksen şimdi bitir demiştim bağırdı bana sen benimsin ağğzındaki ne diye bilmiyorumki..

Ya
çocuk tam anadolu türk erkeği kafasındaymış seni çalıştırmam vs. falan.. bu gibi tipler bize daha çok çekici geliyo yalan degil hani bizi daha çok sahiplendiğini sanıyoruzzz... bide arkadaşım güzelliğe çok vurgu yapmışsın... hatta nişanlandıgı kıza güzel ve alımlı degil demişsin... benden iyi biriyle nişanlansa neyse de benden çirkini bulmuş demişsinnn... hayret ettim doğrusu ilişkileri güzellik mi belirliyo... adam huzur bulamamış sizde çekip gitmiş aileniz üstüne hucum etmişş ki kendi ailesi de kimbilir neler neler dedi çocuga herkes güçlü karakter de degil bunalmış bıkmış kaçmışş çocukkk.. olay bu yaniii... akrabadan kız almış huzurlu ailesininde desteklediği sözünden çıkmayan kız arıyormuş çocuk bulmuş ta... haklısınız evet çocuk sizi kaldıramamış kaldıramaz da... siz de yolunuza bakın en iyiisii...:ssz:
Ya benim gururum? Ben neyim yollu bir kız gibimi duruyorum ordan azcık empati kurun onume gelenle çıkıp gelenle gezmiyorum bana kendisi diyodu okızla sen birmisin diye sen benimsin diye yazıklar olsun evet suç benim. Mutlumusunuz? Ağlıyorum teşekkurler

:emir_bebek:

Ben ona başta dedim bitirceksen şimdi bitir demiştim bağırdı bana sen benimsin ağğzındaki ne diye bilmiyorumki..

İcraat önemlidir. Bunlar boş laflar. Bir daha kanma; hemen bu kadar güvenip boyunduruk altına girme.
Kimsenin kuklası, kölesi değilsin sen. Okumakmış, kariyermiş hiçbir işe yaramıyor hayat tecrübesi konusunda demek ki.
Sende işe yaramamış daha doğrusu. Bu kadar saf olma bir dahaki sefere.
Ders al yaşadıklarından. Bir de genelde güçlü kadınlar değer görür.
Karşındaki erkekte kaybetme korkusu kalmaz eğer sen her denilene evet deyip pasifleşirsen.

4 ay süren binlerce hayalin kurulduğu bir birliktelikti..
İlk sevgilimdi, bana beni hep çok sev sen benimsin karımsın her şeyimsin. İlk kez her şeyden çok sevdim derdi.(Çok kızla gezmiş tozmuş ilk kez sevmiş)
Baban vermezse mahfolurum diyodu. Okulum biter bitmez beni alıcaktı seneye bitiyo okulum. Üniversitede okuyorum iyi bir eğitimim kariyerim var şükürler olsun. Çalışmamı istemiyodu onuda kabul ettim. Deli gibi kıskanıyodu kapalı biriyim zaten pantol giymiycekmişim, evden çıkmadan ona haber vercekmişim hepsini yaptım. Sen ne saf temizsin benimsin huzurunu hissedebiliyorum derdi kucağıma yatarak. Suda doğum yapcakmışım, çocukların adını koydu binlerce hayali o kurdurdu. 15 yıl sonra buldu beni ilk okul arkadaşımdı.
Ve ailem öğrendi. İstemediler aradılar oda anneme tamam abla olmuyosa zorlanmaz demiş bu kadar..
Sonra ben ulaşmaya çalıştım bana istemiyorum kızım yeter artık defol git ananla babanla hallet sorununu benim bi suçum yok dedi. Bu kadar mı dedim evet bu kadar bitti kendine iyi bak unut beni dedi.
Babamda aramış onu evet diye bağırdı telefonda çocuk gibiymişim yeter mesaj atma artık babamla aram bozuldu ...... yapıcam artık yeter dedi. (küfretti).
Ayrıldıktan 1 ay sonra akrabasıyla nişanlandı kız İstanbulda o Ankarada.
İnanın kız ne güzel ne alımlı çevremdekilerde şok oldu ve sustum asla ralarına girip bozmam. 4 aydır o kızla nişanlı.
Ben ona hakkımı helal etmiyorum. Kpss ye gircem adam akıllı odaklanamıyorum. Yıktı geçti kandırdı.
Her gece ağlıyorum.
Güzelliğim eğitimim her şey yerli yerinde ama mutlu olamıyorum :(
Ölümü bile düşundum...
Sosyal olan ben a sosyal oldum.
Ailem onu beni eve kapatır çalıştırmaz mutlu olmazsın diye istemedi. 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo. Annem tipini beğenmedi babam sen kendini ona nasıl yakıştırırsındedi de dedi :( Ben bidaha asla sevemem ailemden korkmadım mücadele ettim bunu çok iyi gördü ama istemedi..
Nişanlısıda ev kızı.
Dayanamıycam ne yapmalıyım? İçi yansın istiyorum.
Her yerde kapalı facede yok nişanlıısnınkinide kapatmış. :(

Güzelim uğraşma bırak giden gitmiş.. Eğer seni gerçekten sewseydi
mücadele ederdi. o kaçmayı seçmiş..
Daha yapacak birşey yok, sen Allaha havale et onu.. Ewet hakkınıda helal etme..
O kaybetti sen değil..
Elbet senin kıymetini bilecek biri çıkacaktır karşına..
Senin artık yapman gereken facebooklarda o kişiyi aramaman..
Ona ait ne warsa, butun anıları silmen..
Sen güçlü bir kızsın okuyorsun bunun farkına var..
Ve eğer annenle baban istemiyorsa inan ki bir nedenii vardır ve haklılardır..
Sakın ailene suç bulma..
Hayatta başarılar..

Son düzenleme:
Güzelim uğraşma bırak giden gitmiş.. Eğer seni gerçekten sewseydi
mücadele ederdi. o kaçmayı seçmiş..
Daha yapacak birşey yok, sen Allaha havale et onu.. Ewet hakkınıda helal etme..
O kaybetti sen değil..
Elbet senin kıymetini bilecek biri çıkacaktır karşına..
Senin artık yapman gereken facebooklarda o kişiyi aramaman..
Ona ait ne warsa, butun anıları silmen..
Sen güçlü bir kızsın okuyorsun bunun farkına var..
Ve eğer annenle baban istemiyorsa inan ki bir nedenii vardır ve haklılardır..
Sakın ailene suç bulma..
Hayatta başarılar..

Çok haklısınız teşekkür ederim :(

:35:

İcraat önemlidir. Bunlar boş laflar. Bir daha kanma; hemen bu kadar güvenip boyunduruk altına girme.
Kimsenin kuklası, kölesi değilsin sen. Okumakmış, kariyermiş hiçbir işe yaramıyor hayat tecrübesi konusunda demek ki.
Sende işe yaramamış daha doğrusu. Bu kadar saf olma bir dahaki sefere.
Ders al yaşadıklarından. Bir de genelde güçlü kadınlar değer görür.
Karşındaki erkekte kaybetme korkusu kalmaz eğer sen her denilene evet deyip pasifleşirsen.

O kimseyi sevemez masum aile oğlu ayaklarını oynuyo ona hakkım,helal değil.. Ahım tutarmı bilmiyorum ama.. Sağol yorum için.

:28:yok:25::40::37:laj

İnşallah canım diyorum ya peşimde okadar kişi var ama dıygularım yok oldu sanki hiç bişeyi hak etmedi o plaket aldım konferanstaydım bana adam diyoki hıooı iyi geçmiş belli dedim ki özgüven için gittim ben oraya bana diyoki bırak şu ayakları ne özgüveni sen ilerde çalışcaksın canım,çirkin bişe olsam ne biliyim adama çok geldim diyorum ya hak etmedi güzelliğimi ilgimi o na dedim,zaten sana sıradan insanlarla sıradan mutluluklar dilerim bana ağzını .... Yaparım dedi bu kadar alçaldı ona hakkım helal değil.

O duygular tekrar gelir canim, sadece hak edene gelir :) Bak ne kadar güzel konferanslara felan gidiyorsun. Annenlerde seni böyle dar düsünen insan ile yakistiramadilar.

Ayrica baskalarinda dedigi gibi, sen 4 ayina yaniyorsunda, baskalari 4 yil, hatta 24 yil sonra ayrilan, bosananlar var çoluklu çoçuklu.
Yani zamana hiç acima derim, böyle olaylar insana güzel hayat dersi oluyor :) Yani aslinda iyikine yasamisin demen lazim. Böylece hayatta daha bilgili oldun canim :)

O duygular tekrar gelir canim, sadece hak edene gelir :) Bak ne kadar güzel konferanslara felan gidiyorsun. Annenlerde seni böyle dar düsünen insan ile yakistiramadilar.

Ayrica baskalarinda dedigi gibi, sen 4 ayina yaniyorsunda, baskalari 4 yil, hatta 24 yil sonra ayrilan, bosananlar var çoluklu çoçuklu.
Yani zamana hiç acima derim, böyle olaylar insana güzel hayat dersi oluyor :) Yani aslinda iyikine yasamisin demen lazim. Böylece hayatta daha bilgili oldun canim :)
Haklısın canım çok sağol :)

Bu erkek milleti hep ayni iste..diger yorumlari okumadim ama bosverip unutmaktan baska caren yok..hepimizin basindan geciyir bu tarz seyler...uzulme egitimine devam et..eminim daha iyisiyle karsilasicaksindir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 ay icinde benimle okadar hayal kuran insana inan ben yol verirdim..
Samimiyetine inanmazdim ..

Zaten yapacak birseyde kalmamis , yoluna bak bosver gitsin...
Adam gibi Adam seviyoda sevgisine sahip cikar ... sevmemis demekki..

Göremedim işte sahteliğini.. Göremedim. Arabada son ses Adı Aşk Olsun şarkısını açıp bak bu bizim şarkımız diyodu.. ne biliyim ya :/

aynı fikirdeyim, biraz mantık lazım yahu.
karım demiş, seni alacağim demiş, bu ne böyle, bayır gülü faztezisi avr herhalde beyefendide.
çok itici...aklı bir karuış havada bir tipmiş
hiç aklınızı kurcalamasın o adam, önünüze bakın bundan sonra.

Bu erkek milleti hep ayni iste..diger yorumlari okumadim ama bosverip unutmaktan baska caren yok..hepimizin basindan geciyir bu tarz seyler...uzulme egitimine devam et..eminim daha iyisiyle karsilasicaksindir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım haklısın.. Gölün kenarında düğünümüz olcakmış her şeyin en iyisi olcakmış.. Babası arayıncada eli ayağına dolanıyodu. Baba şantiyedeyim geliyorum felan filan.. Pislik.

Bide şu var apar topar nişan olduğu o kadar belliki kız kardeşi yurt dışında onuda beklemeden hemen yüzük takmışlar. Başını bağlamışlar oğullarının resmen. Kız ona bakıyo kafasını çevirmiş oda ellerini bağlamış yere bakıyo kıza bakmıyo suratı gülüyomu bi değişik ifade.
Neyse gerçekten haklısınız odaklanmalıyım! Evet toparlanmalıyım..
O parmağıda saklı kısmış elini yüzük parmağı sonra kızda facesini kapattı bilmiyorum ne yapmaya çalışıyo? İnanın o kız mutlu olsun oda bi genç kız ama onun yüzü gülmesin.

ona değmeyeceğini zaman geçtikçe anlayacaksın. Şimdi kendini dinle, acını da kendin yaşa sevincinide.. hiçkimse vazgeçilmez değil bu hayatta. Bunu aşk konusunda, canı çok yanan biri olarak söylüyorum sana :ssz:

ailen, seni eve kapatır calıstırmaz mutlu olmazsın diye istememis ya... cok dogru düsünmüsler.
benimde bi kızım olsa bende kızımı boyle bi insana vermek istemem yani.
4 ayda fazla taviz vermissin kendinden. calısma demis tamam demissin, pantolon giyme demis tamam demissin, habersiz dısarı cıkma demis tamam demissin vs.
bi insanın bu kadarcık sürede her dedigine tamam dersen gözünde degerin böyle azalır.
hani herkes böyledir demiyorum elbette ki istisnalar vardır ama cogu erkek böyledir yani...
nisanlanmıs madem. sende onun ici yansın diye herhangi bi sekilde cabalama. nisanlandıgı kızın hicbir sucu yok cünkü. ona yazık olur.
kendi yoluna devam et.
karsına seni oldugun gibi kabul edecek, sana daha cok deger verecek biri cıkar elbet...

:41:tuGeç
aynı fikirdeyim, biraz mantık lazım yahu.
karım demiş, seni alacağim demiş, bu ne böyle, bayır gülü faztezisi avr herhalde beyefendide.
çok itici...aklı bir karuış havada bir tipmiş
hiç aklınızı kurcalamasın o adam, önünüze bakın bundan sonra.

Geçicek demi canım öyle yanıyoki reklamlar çıkıyo koltuk felan diyorum şimdi o kızla kuruyodur ev duzme hayallerini bunalıyorum sıkılıyorum akşam olunca :( Bi şarkıda aklıma geliyor,kokusu geliyo sonra kendine gel diyorum şuan bile çok kötüyüm 5 ay oldu dile kolay o kıza caney diyo şimdi ona aşkım,diyo ona sarılıyo :( psikolağamı,gitsem sanki şizofren olcam,gibi ağlıyorum şuanda bitsin artık Allahım al onu kalbimden diyorum sonra nefret başlıyor nasıl mutlu olabiliyor nasıl rahat??? :(

Back