- Konu Sahibi kelebekkk_90
4 aylık ilişki için fazla büyük hayaller bunlar be güzelim, saflıkla güvenmişsin eyvallah tamam ama keşke ölçüp tartarak ilerleseydin, ben bu adamı babamın karşısına çıkarabilir miyim diye bir tartsaydın. ve "nişanlısı da ev kızı!" bu ne demek ki, bu ayrıntı bu konuda bizi hiç ilgilendirmiyor küçümsemeye çalışmasaydın keşke alımlılık güzellik için evlenilmez bunu unutma onu da Allah yarattı seni de Allah'ın yarattığı bir cana alımlı değil güzel de değil benim güzelliğim yerimde falan diyemeyiz biz kul olarak
Yok canım olay şu benim inadıma çok guzel kızlarla çıktım gezdim diyen adamın haline şaşırdım o kadar asla o kızı,küçümsemedim,sadece çevremdekiler söyledi bunu o anlamda bahsetmek istedim,ev kızını o manada okumuyo anlamında Allah kalbimi biliyo ki o kızı küçümsememek ben olayı tam anlamıyla anlatmak amacıyla yazdım dedim bakınn okuyun o kız çok mutlu olsun ama o olmasın da dedim bana o kız için neler dedi anlatmak istemiyorum.. Sen onla birmisin sen benimsin saçmalama ben kimi istersem onu alırım diye ve kız akrabası bu saatten sonra susuyorum. Hı şu var evet içim yanıyo mu yanıyo ama geçicek ben sadece saflığını kullandığı için kendime kızıyorum.. Kendime olan nefret bu ve o hazım dönemini atlatmadan 1 ay içinde nişanlanması. Bilmiyorum şaka gibi her şey okadar hızlı gelişti ki adam benle bu yaz nişanlancaktı ailesini göndercekti. Diyorum ya susmalıyım bence ben sadece içimi döktüm..