• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Okuyun. Bir çare? Nasıl geçicek? Ne yapmalıyım? Paramparçayım...

:10:
4 aylık ilişki için fazla büyük hayaller bunlar be güzelim, saflıkla güvenmişsin eyvallah tamam ama keşke ölçüp tartarak ilerleseydin, ben bu adamı babamın karşısına çıkarabilir miyim diye bir tartsaydın. ve "nişanlısı da ev kızı!" bu ne demek ki, bu ayrıntı bu konuda bizi hiç ilgilendirmiyor küçümsemeye çalışmasaydın keşke alımlılık güzellik için evlenilmez bunu unutma onu da Allah yarattı seni de Allah'ın yarattığı bir cana alımlı değil güzel de değil benim güzelliğim yerimde falan diyemeyiz biz kul olarak

Yok canım olay şu benim inadıma çok guzel kızlarla çıktım gezdim diyen adamın haline şaşırdım o kadar asla o kızı,küçümsemedim,sadece çevremdekiler söyledi bunu o anlamda bahsetmek istedim,ev kızını o manada okumuyo anlamında Allah kalbimi biliyo ki o kızı küçümsememek ben olayı tam anlamıyla anlatmak amacıyla yazdım dedim bakınn okuyun o kız çok mutlu olsun ama o olmasın da dedim bana o kız için neler dedi anlatmak istemiyorum.. Sen onla birmisin sen benimsin saçmalama ben kimi istersem onu alırım diye ve kız akrabası bu saatten sonra susuyorum. Hı şu var evet içim yanıyo mu yanıyo ama geçicek ben sadece saflığını kullandığı için kendime kızıyorum.. Kendime olan nefret bu ve o hazım dönemini atlatmadan 1 ay içinde nişanlanması. Bilmiyorum şaka gibi her şey okadar hızlı gelişti ki adam benle bu yaz nişanlancaktı ailesini göndercekti. Diyorum ya susmalıyım bence ben sadece içimi döktüm..

:21:
şunu unutmayın bir işte anne baba rızası yoksa o işten gerçekten hayır gelmiyor ,sana diyeceğim şu okadar fedakarlık yapmışsın ama adam mücadele etmemiş sana ayrıldıktan sonra küfürler eden bir adam evlendikten sonra neler yapar bi de bu tarafaından bak olaylara ,adam gitmişse gitmiştir hayatta tek erkek o değil ki bu kadar baskıya nekadar dayanacaktın şöyle düşün yaşandı ve bitti, birşeyler olmuyorsa çok düşünüp düşünüp zorlamaya gerek yok ona da ulaşmaya çalışma, dik dur eskisinden daha çok bağlan ki hayata yıkılmadığını görsün kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın zamanla şöyle bir düşündüğünde üzüldüğün zamanlara içerleneceksin ve ben niye psikolojimi bukadar bozmuşum diyeceksin ilk ayrılan sen değilsin oyüzden yaşadığın bu olayı dünyanın sonu gibi düşünme...

Çok haklısın canım sağol benşm takıldığım nokta adamın sahte olması okadar guzel oynamışki diyorum ya şimdide oynasın hazım donemini atlatmadan nişa

4 ay süren binlerce hayalin kurulduğu bir birliktelikti..
İlk sevgilimdi, bana beni hep çok sev sen benimsin karımsın her şeyimsin. İlk kez her şeyden çok sevdim derdi.(Çok kızla gezmiş tozmuş ilk kez sevmiş)
Baban vermezse mahfolurum diyodu. Okulum biter bitmez beni alıcaktı seneye bitiyo okulum. Üniversitede okuyorum iyi bir eğitimim kariyerim var şükürler olsun. Çalışmamı istemiyodu onuda kabul ettim. Deli gibi kıskanıyodu kapalı biriyim zaten pantol giymiycekmişim, evden çıkmadan ona haber vercekmişim hepsini yaptım. Sen ne saf temizsin benimsin huzurunu hissedebiliyorum derdi kucağıma yatarak. Suda doğum yapcakmışım, çocukların adını koydu binlerce hayali o kurdurdu. 15 yıl sonra buldu beni ilk okul arkadaşımdı.
Ve ailem öğrendi. İstemediler aradılar oda anneme tamam abla olmuyosa zorlanmaz demiş bu kadar..
Sonra ben ulaşmaya çalıştım bana istemiyorum kızım yeter artık defol git ananla babanla hallet sorununu benim bi suçum yok dedi. Bu kadar mı dedim evet bu kadar bitti kendine iyi bak unut beni dedi.
Babamda aramış onu evet diye bağırdı telefonda çocuk gibiymişim yeter mesaj atma artık babamla aram bozuldu ...... yapıcam artık yeter dedi. (küfretti).
Ayrıldıktan 1 ay sonra akrabasıyla nişanlandı kız İstanbulda o Ankarada.
İnanın kız ne güzel ne alımlı çevremdekilerde şok oldu ve sustum asla ralarına girip bozmam. 4 aydır o kızla nişanlı.
Ben ona hakkımı helal etmiyorum. Kpss ye gircem adam akıllı odaklanamıyorum. Yıktı geçti kandırdı.
Her gece ağlıyorum.
Güzelliğim eğitimim her şey yerli yerinde ama mutlu olamıyorum :(
Ölümü bile düşundum...
Sosyal olan ben a sosyal oldum.
Ailem onu beni eve kapatır çalıştırmaz mutlu olmazsın diye istemedi. 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo. Annem tipini beğenmedi babam sen kendini ona nasıl yakıştırırsındedi de dedi :( Ben bidaha asla sevemem ailemden korkmadım mücadele ettim bunu çok iyi gördü ama istemedi..
Nişanlısıda ev kızı.
Dayanamıycam ne yapmalıyım? İçi yansın istiyorum.
Her yerde kapalı facede yok nişanlıısnınkinide kapatmış. :(
annenın bır özüne bakarak seni hiçe saymıs bırını unutmalısın
evlendıgınız zaman ufak bır aıle kavgasında silerdi seni :34: ailen gerçekten çok doğru düşünmüş, aşk bir yere kadar bundan emın ol

Back