• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Okuyun. Bir çare? Nasıl geçicek? Ne yapmalıyım? Paramparçayım...

4 ay süren binlerce hayalin kurulduğu bir birliktelikti..
İlk sevgilimdi, bana beni hep çok sev sen benimsin karımsın her şeyimsin. İlk kez her şeyden çok sevdim derdi.(Çok kızla gezmiş tozmuş ilk kez sevmiş)
Baban vermezse mahfolurum diyodu. Okulum biter bitmez beni alıcaktı seneye bitiyo okulum. Üniversitede okuyorum iyi bir eğitimim kariyerim var şükürler olsun. Çalışmamı istemiyodu onuda kabul ettim. Deli gibi kıskanıyodu kapalı biriyim zaten pantol giymiycekmişim, evden çıkmadan ona haber vercekmişim hepsini yaptım. Sen ne saf temizsin benimsin huzurunu hissedebiliyorum derdi kucağıma yatarak. Suda doğum yapcakmışım, çocukların adını koydu binlerce hayali o kurdurdu. 15 yıl sonra buldu beni ilk okul arkadaşımdı.
Ve ailem öğrendi. İstemediler aradılar oda anneme tamam abla olmuyosa zorlanmaz demiş bu kadar..
Sonra ben ulaşmaya çalıştım bana istemiyorum kızım yeter artık defol git ananla babanla hallet sorununu benim bi suçum yok dedi. Bu kadar mı dedim evet bu kadar bitti kendine iyi bak unut beni dedi.
Babamda aramış onu evet diye bağırdı telefonda çocuk gibiymişim yeter mesaj atma artık babamla aram bozuldu ...... yapıcam artık yeter dedi. (küfretti).
Ayrıldıktan 1 ay sonra akrabasıyla nişanlandı kız İstanbulda o Ankarada.
İnanın kız ne güzel ne alımlı çevremdekilerde şok oldu ve sustum asla ralarına girip bozmam. 4 aydır o kızla nişanlı.
Ben ona hakkımı helal etmiyorum. Kpss ye gircem adam akıllı odaklanamıyorum. Yıktı geçti kandırdı.
Her gece ağlıyorum.
Güzelliğim eğitimim her şey yerli yerinde ama mutlu olamıyorum :(
Ölümü bile düşundum...
Sosyal olan ben a sosyal oldum.
Ailem onu beni eve kapatır çalıştırmaz mutlu olmazsın diye istemedi. 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo. Annem tipini beğenmedi babam sen kendini ona nasıl yakıştırırsındedi de dedi :( Ben bidaha asla sevemem ailemden korkmadım mücadele ettim bunu çok iyi gördü ama istemedi..
Nişanlısıda ev kızı.
Dayanamıycam ne yapmalıyım? İçi yansın istiyorum.
Her yerde kapalı facede yok nişanlıısnınkinide kapatmış. :(

Yasiniz kac

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:41:
ailen, seni eve kapatır calıstırmaz mutlu olmazsın diye istememis ya... cok dogru düsünmüsler.
benimde bi kızım olsa bende kızımı boyle bi insana vermek istemem yani.
4 ayda fazla taviz vermissin kendinden. calısma demis tamam demissin, pantolon giyme demis tamam demissin, habersiz dısarı cıkma demis tamam demissin vs.
bi insanın bu kadarcık sürede her dedigine tamam dersen gözünde degerin böyle azalır.
hani herkes böyledir demiyorum elbette ki istisnalar vardır ama cogu erkek böyledir yani...
nisanlanmıs madem. sende onun ici yansın diye herhangi bi sekilde cabalama. nisanlandıgı kızın hicbir sucu yok cünkü. ona yazık olur.
kendi yoluna devam et.
karsına seni oldugun gibi kabul edecek, sana daha cok deger verecek biri cıkar elbet...

İçim okadar yanıyoki dayanamıyorum asla Bi karaktersizlik yapmam aralarına girmem ama oluyorum dayanamıyorum.. Yime oksuruğım başladı :(

Yasiniz kac

Alay etmeyin ne olur 24 yaşındayım :( gınden güne eriyorum artık bittim..5 ay oldu lanet geçmiyo napmalıyım,ben kimseye bişe diyemiyorum geçen okulda yere oturup ağladım hungır hüngür arkadaşlarım yanımda,şu halime bakın ben umut dolu yeşimdim ne hale geldim diyorum ya çok teklif eden oldu ondan sonrada midem kaldırmıyor yapamam sevemem ben :( ağlıyorum şuanda neden yeter artık bitsin..

:41:tuGeç

Geçicek demi canım öyle yanıyoki reklamlar çıkıyo koltuk felan diyorum şimdi o kızla kuruyodur ev duzme hayallerini bunalıyorum sıkılıyorum akşam olunca :( Bi şarkıda aklıma geliyor,kokusu geliyo sonra kendine gel diyorum şuan bile çok kötüyüm 5 ay oldu dile kolay o kıza caney diyo şimdi ona aşkım,diyo ona sarılıyo :( psikolağamı,gitsem sanki şizofren olcam,gibi ağlıyorum şuanda bitsin artık Allahım al onu kalbimden diyorum sonra nefret başlıyor nasıl mutlu olabiliyor nasıl rahat??? :(

hayatına giren ilk kişi( öyle anladım ya doğrudur umarım) olup üstüne bir de o saçma sapan hayalleri kurup seni inandırdığı için öyle hissediyorsundur.
kendini oyalayacak başka bir şeyler bulmalısın, aklını fikrini başka şeylere yönelt.
muhakkak geçecek, hiç geçmeyen aşk acısı olur mu hayatta inanmam.
az çok herkes geçiyor o yollardan.
normal bir ayrılık olsa tamam belki ama adam nişanlanmış.
sana acı verse de başka biri var hayatında.
sırf o kızı düşünüp aklından çıkarmalısın o adamı, hiç etik değil.
başka birinin nişanlısının hayalini kurmak:20:
ilk olduğu için fantastik gelmiştir, onu giyme ,bunu yapma, yok üç çocuk isterim falan filan...
çok saçma olduğunu ilerde anlayacaksın.
sen okuluna odaklan, işine gücüne bak.

hayatına giren ilk kişi( öyle anladım ya doğrudur umarım) olup üstüne bir de o saçma sapan hayalleri kurup seni inandırdığı için öyle hissediyorsundur.
kendini oyalayacak başka bir şeyler bulmalısın, aklını fikrini başka şeylere yönelt.
muhakkak geçecek, hiç geçmeyen aşk acısı olur mu hayatta inanmam.
az çok herkes geçiyor o yollardan.
normal bir ayrılık olsa tamam belki ama adam nişanlanmış.
sana acı verse de başka biri var hayatında.
sırf o kızı düşünüp aklından çıkarmalısın o adamı, hiç etik değil.
başka birinin nişanlısının hayalini kurmak:20:
ilk olduğu için fantastik gelmiştir, onu giyme ,bunu yapma, yok üç çocuk isterim falan filan...
çok saçma olduğunu ilerde anlayacaksın.
sen okuluna odaklan, işine gücüne bak.
Evet ilk sevgilimdi her yerde o var her şeyde asla bi karaktersizlik yapıp bozmam aralarını ama düştüğüm duruma bakın ya saçmalıyorum artık ben hak etmedim etmedim.. Yanıyo içim rüyamda o var bana diyoki gelme istemiyorum suratı beş karış annesini görüyorum onunda morali bozuk onun yüzü hiç gülmüyo rüyamda gülerken hiç görmedim. Bu işin sonu kötü ben ben olmaktan çıktım. Bitiyorum. Ben sevemem bidaha yok kalbim kapalı ya da zaman lazım bilmiyorum :5:

Alay etmeyin ne olur 24 yaşındayım :( gınden güne eriyorum artık bittim..5 ay oldu lanet geçmiyo napmalıyım,ben kimseye bişe diyemiyorum geçen okulda yere oturup ağladım hungır hüngür arkadaşlarım yanımda,şu halime bakın ben umut dolu yeşimdim ne hale geldim diyorum ya çok teklif eden oldu ondan sonrada midem kaldırmıyor yapamam sevemem ben :( ağlıyorum şuanda neden yeter artık bitsin..

Ne alayi lütfen... Ben bu kadar yiprnmanizdan acaba 19 filanmi gbi düşündüm ... Hani insanlar yas ilerledikçe daha akillaryla hareket edior kalpler biraz geride kalior ondan dedim:(

Evet ilk sevgilimdi her yerde o var her şeyde asla bi karaktersizlik yapıp bozmam aralarını ama düştüğüm duruma bakın ya saçmalıyorum artık ben hak etmedim etmedim.. Yanıyo içim rüyamda o var bana diyoki gelme istemiyorum suratı beş karış annesini görüyorum onunda morali bozuk onun yüzü hiç gülmüyo rüyamda gülerken hiç görmedim. Bu işin sonu kötü ben ben olmaktan çıktım. Bitiyorum. Ben sevemem bidaha yok kalbim kapalı ya da zaman lazım bilmiyorum :5:

hiç öyle sevemem bir daha falan deme, gayet de güzel seversin.
ben de üniversite birdeyken biriyle çıkmıştım.
ayrıldığımızda ölüyorum sandım, hayal falan görmeye başlamıştım nerdeyse, o kadar gerçekten koptum.
şimdi utanıyorum o anlarımı hatırladıkça, ne salakmışım diye.
çok da kolay unuttum, o saçmalama çok kısa sürdü.
şimdi evliyim, mutluyum.
senin konunu deşmesem o yıllar aklıma bile gelmezdi.
kendini şartlandırıp durma,
bir süre sonra geçip gidecek.

Ne alayi lütfen... Ben bu kadar yiprnmanizdan acaba 19 filanmi gbi düşündüm ... Hani insanlar yas ilerledikçe daha akillaryla hareket edior kalpler biraz geride kalior ondan dedim:(

Çok hassasım bilmiyorum bi etki bıraktı bende çıkımıyo. :5: Allahım sen al onu kalbimden al al!

Ne kadar rahat unuttu beni hiç aklına gelmiyorum ben burda gözyaşı döküyorum o belkide çok mutlu.. Saf niyetle sevdim onu hep sevdim öyle diyodu ya.. Bitsin artık gitsin kalbimden gitsin!

İlk sevgilimdi, bana beni hep çok sev sen benimsin karımsın her şeyimsin. İlk kez her şeyden çok sevdim derdi.(Çok kızla gezmiş tozmuş ilk kez sevmiş)
Baban vermezse mahfolurum diyodu. Okulum biter bitmez beni alıcaktı seneye bitiyo okulum. Üniversitede okuyorum iyi bir eğitimim kariyerim var şükürler olsun. Çalışmamı istemiyodu onuda kabul ettim. Deli gibi kıskanıyodu kapalı biriyim zaten pantol giymiycekmişim, evden çıkmadan ona haber vercekmişim hepsini yaptım. Sen ne saf temizsin benimsin huzurunu hissedebiliyorum derdi kucağıma yatarak. Suda doğum yapcakmışım, çocukların adını koydu binlerce hayali o kurdurdu. 15 yıl sonra buldu beni ilk okul arkadaşımdı.
Ve ailem öğrendi. İstemediler aradılar oda anneme tamam abla olmuyosa zorlanmaz demiş bu kadar..
Sonra ben ulaşmaya çalıştım bana istemiyorum kızım yeter artık defol git ananla babanla hallet sorununu benim bi suçum yok dedi. Bu kadar mı dedim evet bu kadar bitti kendine iyi bak unut beni dedi.
Babamda aramış onu evet diye bağırdı telefonda çocuk gibiymişim yeter mesaj atma artık babamla aram bozuldu ...... yapıcam artık yeter dedi. (küfretti).
İnanın kız ne güzel ne alımlı çevremdekilerde şok oldu ve sustum asla ralarına girip bozmam. 4 aydır o kızla nişanlı.
Ben ona hakkımı helal etmiyorum. Kpss ye gircem adam akıllı odaklanamıyorum. Yıktı geçti kandırdı.
Her gece ağlıyorum.
Ölümü bile düşundum...
Ailem onu beni eve kapatır çalıştırmaz mutlu olmazsın diye istemedi. 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo. Annem tipini beğenmedi babam sen kendini ona nasıl yakıştırırsındedi de dedi :( Ben bidaha asla sevemem ailemden korkmadım mücadele ettim bunu çok iyi gördü ama istemedi..
Nişanlısıda ev kızı.
canım sana sadece şunu söyleyeyim:erkeklerin laflarına değil tavırlarına bak.öyle 4 ay içinde seninle bi ömür vadeden erkek inan ki senden önce biçok kıza vadetmiştr emin ol.çok kızla çıkmayan erkek zaten kolay kolay o lafları değil 4 ayda 4 yılda bile sarfetmez.sana layık değilmiş.bak bu lafım kulağına küpe olsun gün gelecek ve diceksin ki iyiki de olmamış Rabbim diceksn.

:25::nazar:
canım sana sadece şunu söyleyeyim:erkeklerin laflarına değil tavırlarına bak.öyle 4 ay içinde seninle bi ömür vadeden erkek inan ki senden önce biçok kıza vadetmiştr emin ol.çok kızla çıkmayan erkek zaten kolay kolay o lafları değil 4 ayda 4 yılda bile sarfetmez.sana layık değilmiş.bak bu lafım kulağına küpe olsun gün gelecek ve diceksin ki iyiki de olmamış Rabbim diceksn.

Sağolun :(

Nişanlısı hep vardı belki...

Çok kızla çıkıp tek seni sevidğine nasıl inandın?

Neden kendin kapatıyorsun ki...

Aldatmak kandırmak onun ayıbı. Sen hayatını yaşamaya devam et.

İnan eden bulur....

Bende senin kine benzer bir durum yaşadım. Biz bayanlar güzel sözlere kanıyoruz ..

neden sevmeyesin çok daha mükemmel bir erkek var bu ona işaret. olanlar senin nasibinde mükemmel bir adam var diyor..

İlişkimizin 2. ayında bi kız var güya ailesi istemeye gitmiş ama öyle bişe yokmuş dedikodu çıkmış. Kızında sesi çıkmıyomuş. Ben dedim ailen o kızımı istiyo diye bağırdı bana sen benimsin saöçmalama ben kimi istersem onu alırım diye. o kız bu kız galiba. Benim facemdeki her şeyi beğenir yorum felan atardı tüm akrabaları ekliydi elbet beni biliyolar. o kızda vardı hatta kız resmini beğenmiş onun ama hiç sormadım. İhtimal vermedim.
Akrabası kız. Ve biz küs kaldığımızdada hep bana uşaltı yapma diye barışalım diye peşimi bırakmadı..

Demekki herkese çok yakın arkadasım demiş senden için. Seni açntada keklik yapmış... seven insan sevdiğine küfür etmez...

Canım benim kısa ama dolu dolu bir birliktelik yaşamışsın.saba şu kadarını söleyim.eger anne baba bişey diyosa doğrudur inan buna.kendi hayatına odaklan. Bak sınavında varmış.hem çocuk nişanlandı diyosun hem facelerde arıyosun.hem ayırmam asla ikisini diyosun.çok tezat düşüncelrin var.facede bulup napcaksın çocugu,dön bana ne olur diye yalvarcskmısın...güçlü ol biraz ya..hem çok güzel bi kariyerinde olcakmışş.çocukla evlenince hiçbirini yapamıycaktın.çalıştırmıycaktı ve maddi özgürlüğün olmıycaktı.ayrıca bir kadının maddi özgürlüğü kesinlikle olmalı.diyelimki o çocukla barıştın evlendin.seni çalıştırmıyo.herşey iyi güzel.seni aldattı ilerde yada anlaşamadınız,boşanmaya karar verdiniz,babaevinemi dönceksin boşanınca dul başına...ben söyleyim.evet tabi başka nereye gitceksin.başın önde mahçup bi şekilde baba evine dönceksin.hem boşanmış hemde itibarını evlenmeden önce bırakmış biri olarak,anladnmı tatlım...hem çocuk srni sevseydi bırakmazdı öyle üç beş lafa bakmazdı.destek olurdu.aşıcax bunları derdi..hem bide aileler anlaşamamış diyosun.aile anlaşamayıncada olmax o iş söyleyim cnm..en hayırlısı buymuş..hayata tekrar konsantre ols en...en sevdiğin insanlarla görüş.yada sana değer veren..bu süreçi atlatmak için iyi bir dost iyi gelir.hoşlandıgın şeyleri yap..tekrar sosyalleştr kendini.çok iyi gelicek bu sana...hadi görüşürüz cnm:49:

Canım benim kısa ama dolu dolu bir birliktelik yaşamışsın.saba şu kadarını söleyim.eger anne baba bişey diyosa doğrudur inan buna.kendi hayatına odaklan. Bak sınavında varmış.hem çocuk nişanlandı diyosun hem facelerde arıyosun.hem ayırmam asla ikisini diyosun.çok tezat düşüncelrin var.facede bulup napcaksın çocugu,dön bana ne olur diye yalvarcskmısın...güçlü ol biraz ya..hem çok güzel bi kariyerinde olcakmışş.çocukla evlenince hiçbirini yapamıycaktın.çalıştırmıycaktı ve maddi özgürlüğün olmıycaktı.ayrıca bir kadının maddi özgürlüğü kesinlikle olmalı.diyelimki o çocukla barıştın evlendin.seni çalıştırmıyo.herşey iyi güzel.seni aldattı ilerde yada anlaşamadınız,boşanmaya karar verdiniz,babaevinemi dönceksin boşanınca dul başına...ben söyleyim.evet tabi başka nereye gitceksin.başın önde mahçup bi şekilde baba evine dönceksin.hem boşanmış hemde itibarını evlenmeden önce bırakmış biri olarak,anladnmı tatlım...hem çocuk srni sevseydi bırakmazdı öyle üç beş lafa bakmazdı.destek olurdu.aşıcax bunları derdi..hem bide aileler anlaşamamış diyosun.aile anlaşamayıncada olmax o iş söyleyim cnm..en hayırlısı buymuş..hayata tekrar konsantre ols en...en sevdiğin insanlarla görüş.yada sana değer veren..bu süreçi atlatmak için iyi bir dost iyi gelir.hoşlandıgın şeyleri yap..tekrar sosyalleştr kendini.çok iyi gelicek bu sana...hadi görüşürüz cnm:49:

Çok teşekkür ederim canım sağol evet tezatlık var inan facede olsa bişe yazmam yapmam asla ne biliyim.. Puff haklısınız..

Her gece ağlıyorum.
Ölümü bile düşundum...
Nişanlısıda ev kızı.

şunu unutmayın bir işte anne baba rızası yoksa o işten gerçekten hayır gelmiyor ,sana diyeceğim şu okadar fedakarlık yapmışsın ama adam mücadele etmemiş sana ayrıldıktan sonra küfürler eden bir adam evlendikten sonra neler yapar bi de bu tarafaından bak olaylara ,adam gitmişse gitmiştir hayatta tek erkek o değil ki bu kadar baskıya nekadar dayanacaktın şöyle düşün yaşandı ve bitti, birşeyler olmuyorsa çok düşünüp düşünüp zorlamaya gerek yok ona da ulaşmaya çalışma, dik dur eskisinden daha çok bağlan ki hayata yıkılmadığını görsün kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın zamanla şöyle bir düşündüğünde üzüldüğün zamanlara içerleneceksin ve ben niye psikolojimi bukadar bozmuşum diyeceksin ilk ayrılan sen değilsin oyüzden yaşadığın bu olayı dünyanın sonu gibi düşünme...

Her gece ağlıyorum.
Ölümü bile düşundum...
Nişanlısıda ev kızı.

4 aylık ilişki için fazla büyük hayaller bunlar be güzelim, saflıkla güvenmişsin eyvallah tamam ama keşke ölçüp tartarak ilerleseydin, ben bu adamı babamın karşısına çıkarabilir miyim diye bir tartsaydın. ve "nişanlısı da ev kızı!" bu ne demek ki, bu ayrıntı bu konuda bizi hiç ilgilendirmiyor küçümsemeye çalışmasaydın keşke alımlılık güzellik için evlenilmez bunu unutma onu da Allah yarattı seni de Allah'ın yarattığı bir cana alımlı değil güzel de değil benim güzelliğim yerimde falan diyemeyiz biz kul olarak

Back