• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Okuyun. Bir çare? Nasıl geçicek? Ne yapmalıyım? Paramparçayım...

Suda mı doğum yapacakmışsın? :27: günde kaç kere tuvalete gideceğini de söyledi mi yoksa o konuda tercihi sana mı bıraktı? :27: kusura bakma arkadaşım, eski sevgilin çizgi karakter gibi birşeymiş, kurtulduğuna dua et yoksa kendini onun hayalini yaşarken bulacakmışsın.. biz senin gibilere allahın sevgili kulu diyoruz.. nişanlısına acıdım, ne diyeyim onu da allah kurtarsın :ssz:

Kusura bakma senin okulun da, kariyerin de malesef senin gözünün açılmasına yetememiş.
Ev kızı dediğin kızlar bile daha uyanık yahu.
4 ayda birine evlilik kelimesini dillendirsen "bu benle dalga geçiyo" der ayrılır.
Suda doğum yapmana kadar karar vermiş adam.

Çalışma tamam, şunu yap tamam, suda doğur tamam. Adam dalga geçmiş bildiğin:26:

Erkekler pek dillendirmeyi sevmez böyle çocukmuş, doğummuş çok nadirdir. Böyle ince ayrıntılara kadar evlilik muhabbeti yapıyosa -daha ilk başlarda- bil ki etkilemeye çalışmıştır. Bunlar hep göz boyama taktiği biliyolar tabii biz kızların evlilik ve çocuk dedin mi ayy benle ciddi düşünüyo diye yelkenleri indirdiğimizi taktikler hiç değişmiyo.

Son düzenleme:
4 ay süren binlerce hayalin kurulduğu bir birliktelikti..
İlk sevgilimdi, bana beni hep çok sev sen benimsin karımsın her şeyimsin. İlk kez her şeyden çok sevdim derdi.(Çok kızla gezmiş tozmuş ilk kez sevmiş)
Baban vermezse mahfolurum diyodu. Okulum biter bitmez beni alıcaktı seneye bitiyo okulum. Üniversitede okuyorum iyi bir eğitimim kariyerim var şükürler olsun. Çalışmamı istemiyodu onuda kabul ettim. Deli gibi kıskanıyodu kapalı biriyim zaten pantol giymiycekmişim, evden çıkmadan ona haber vercekmişim hepsini yaptım. Sen ne saf temizsin benimsin huzurunu hissedebiliyorum derdi kucağıma yatarak. Suda doğum yapcakmışım, çocukların adını koydu binlerce hayali o kurdurdu. 15 yıl sonra buldu beni ilk okul arkadaşımdı.
Ve ailem öğrendi. İstemediler aradılar oda anneme tamam abla olmuyosa zorlanmaz demiş bu kadar..
Sonra ben ulaşmaya çalıştım bana istemiyorum kızım yeter artık defol git ananla babanla hallet sorununu benim bi suçum yok dedi. Bu kadar mı dedim evet bu kadar bitti kendine iyi bak unut beni dedi.
Babamda aramış onu evet diye bağırdı telefonda çocuk gibiymişim yeter mesaj atma artık babamla aram bozuldu ...... yapıcam artık yeter dedi. (küfretti).
Ayrıldıktan 1 ay sonra akrabasıyla nişanlandı kız İstanbulda o Ankarada.
İnanın kız ne güzel ne alımlı çevremdekilerde şok oldu ve sustum asla ralarına girip bozmam. 4 aydır o kızla nişanlı.
Ben ona hakkımı helal etmiyorum. Kpss ye gircem adam akıllı odaklanamıyorum. Yıktı geçti kandırdı.
Her gece ağlıyorum.
Güzelliğim eğitimim her şey yerli yerinde ama mutlu olamıyorum :(
Ölümü bile düşundum...
Sosyal olan ben a sosyal oldum.
Ailem onu beni eve kapatır çalıştırmaz mutlu olmazsın diye istemedi. 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo. Annem tipini beğenmedi babam sen kendini ona nasıl yakıştırırsındedi de dedi :( Ben bidaha asla sevemem ailemden korkmadım mücadele ettim bunu çok iyi gördü ama istemedi..
Nişanlısıda ev kızı.
Dayanamıycam ne yapmalıyım? İçi yansın istiyorum.
Her yerde kapalı facede yok nişanlıısnınkinide kapatmış. :(

Hiç intikam almak için falan uğraşma. Sınavına odaklan adam akıllı çalış. kendini kendine ada. Mutlu olmana bak ve beddua edeceğin yerde onun gibi ..... birinden kurtulduğun için yat kalk şükret. Böyle vıcık vıcık lafları söyleyenden adam mı olur be. Yok alacakmış yok ilk seni sevmiş yok karısıymışsın boş laflar bular. Lafa değil icraata bakmak lazım. Annelerin sözünü dinlemek her zaman iyidir. Elbet geçecek bu üzünlerin ama herşey senin iradende biz ne kadar konuşsak boş gelebilir. Olanlar için tövbeni et hayatına bak derim.

Koyduğu yasakları okurken sinirim bozuldu.
Hele o suda doğum yapacakmışımı duyunca... :52:
Koptum kusura bakma. :53:
Nasıl doğuracağını, hangi arayla ıkınacağını ve emzireceğini de dikte etti mi?
İnsanın kendine ettiğini kimse etmezmiş derler...
Nasıl da doğru ve size uygun.
Verilmiş sadakan varmış, kurtulmuşsun. :31:
Sağol canım.. SUDA DOĞUM YAPARKEN YANIMDADA O OLACAKMIŞ. BENDE GÜLÜYORUM ŞUAN :D

Kusura bakma senin okulun da, kariyerin de malesef senin gözünün açılmasına yetememiş.
4 ayda birine evlilik kelimesini dillendirsen "bu benle dalga geçiyo" der ayrılır.

Erkekler pek dillendirmeyi sevmez böyle çocukmuş, doğummuş çok nadirdir. Böyle ince ayrıntılara kadar evlilik muhabbeti yapıyosa -daha ilk başlarda- bil ki etkilemeye çalışmıştır. Bunlar hep göz boyama taktiği biliyolar tabii biz kızların evlilik ve çocuk dedin mi ayy benle ciddi düşünüyo diye yelkenleri indirdiğimizi taktikler hiç değişmiyo.
yAŞI GEÇMEDEN EVLENMEK ZORUNDAYMIŞ PÜFFF SENİN OKULUN BİTMESİNE VAR DAHA DİYHİP DURUYODU. sENEYE MEZUN OLCAM NEYSE..
Gerçek gibiydi o kadar inandım ki ne biliyim..

Benim ki 10 sene kurdu o hayalleri, bir de üzerine annem canıyla cebelleşirken aldattı ve evlendi...
Mezar taşında aşktan öldü diye yazan yok
İnanma her önüne gelene
4 aylık adamla oturup evlilik hayalleri kurulmaz, peşinde koşan da boş, el sallayıp giden de boş, kısmetin değilmiş bunu kabullenip yola devam edeceksin
Ama yine de söylüyorum, beddua etme sakın, Mevlam neylerse güzel eyler. Dön hayatına, bak işine, giden gitmiş düşünme üzerinde, hayat çok kısa be arkadaşım çokkk
Sağol canım haklısın.. Değmezmiş.

Hiç intikam almak için falan uğraşma. Sınavına odaklan adam akıllı çalış. kendini kendine ada. Mutlu olmana bak ve beddua edeceğin yerde onun gibi ..... birinden kurtulduğun için yat kalk şükret. Böyle vıcık vıcık lafları söyleyenden adam mı olur be. Yok alacakmış yok ilk seni sevmiş yok karısıymışsın boş laflar bular. Lafa değil icraata bakmak lazım. Annelerin sözünü dinlemek her zaman iyidir. Elbet geçecek bu üzünlerin ama herşey senin iradende biz ne kadar konuşsak boş gelebilir. Olanlar için tövbeni et hayatına bak derim.
Çok sağol canım teiekkür ederim. Haklısın..

4 ay süren binlerce hayalin kurulduğu bir birliktelikti..
İlk sevgilimdi, bana beni hep çok sev sen benimsin karımsın her şeyimsin. İlk kez her şeyden çok sevdim derdi.(Çok kızla gezmiş tozmuş ilk kez sevmiş)
Baban vermezse mahfolurum diyodu. Okulum biter bitmez beni alıcaktı seneye bitiyo okulum. Üniversitede okuyorum iyi bir eğitimim kariyerim var şükürler olsun. Çalışmamı istemiyodu onuda kabul ettim. Deli gibi kıskanıyodu kapalı biriyim zaten pantol giymiycekmişim, evden çıkmadan ona haber vercekmişim hepsini yaptım. Sen ne saf temizsin benimsin huzurunu hissedebiliyorum derdi kucağıma yatarak. Suda doğum yapcakmışım, çocukların adını koydu binlerce hayali o kurdurdu. 15 yıl sonra buldu beni ilk okul arkadaşımdı.
Ve ailem öğrendi. İstemediler aradılar oda anneme tamam abla olmuyosa zorlanmaz demiş bu kadar..
Sonra ben ulaşmaya çalıştım bana istemiyorum kızım yeter artık defol git ananla babanla hallet sorununu benim bi suçum yok dedi. Bu kadar mı dedim evet bu kadar bitti kendine iyi bak unut beni dedi.
Babamda aramış onu evet diye bağırdı telefonda çocuk gibiymişim yeter mesaj atma artık babamla aram bozuldu ...... yapıcam artık yeter dedi. (küfretti).
Ayrıldıktan 1 ay sonra akrabasıyla nişanlandı kız İstanbulda o Ankarada.
İnanın kız ne güzel ne alımlı çevremdekilerde şok oldu ve sustum asla ralarına girip bozmam. 4 aydır o kızla nişanlı.
Ben ona hakkımı helal etmiyorum. Kpss ye gircem adam akıllı odaklanamıyorum. Yıktı geçti kandırdı.
Her gece ağlıyorum.
Güzelliğim eğitimim her şey yerli yerinde ama mutlu olamıyorum :(
Ölümü bile düşundum...
Sosyal olan ben a sosyal oldum.
Ailem onu beni eve kapatır çalıştırmaz mutlu olmazsın diye istemedi. 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo. Annem tipini beğenmedi babam sen kendini ona nasıl yakıştırırsındedi de dedi :( Ben bidaha asla sevemem ailemden korkmadım mücadele ettim bunu çok iyi gördü ama istemedi..
Nişanlısıda ev kızı.
Dayanamıycam ne yapmalıyım? İçi yansın istiyorum.
Her yerde kapalı facede yok nişanlıısnınkinide kapatmış. :(

evlensenizde bu baskıcı kişilikle evliliğiniz nereye kadar giderdi bilemem. çünkü hep kendi istediği şekle ve hayata zorluyormuş sizi.
hayırlısı olmuş bana göre..

Yani bir yandan ailenin seni ezip direk çocuğu uyarması Türk filmlerinde oğlana para teklif eden babalar gibi olmuş diyorum, bir yandan da sende hiç bir şey oturmamış ki adamın her dediğine evet diyip bir birey olduğunu unutmuşsun, sen bir birey olduğunu unutursan ailen de seni ezip çocuğu arar diyorum. 24 yaşındasın ama 4 ayda bu vaatlere nasıl kandın, nasıl haklarından bir bir vazgeçin anlamıyorum. 24 yaşındasın kocaman kadınsın ama hayallerimle oynadı modundasın. Yani ailen yakıştıramamış belki ama çocuğun bütün arabesk muhabbetlerine sen baya uyum göstermişsin. Normal şartlar altında birine "unutursun, ilerde seni layıkı ile sevecek değiştirmeye çalışmayacak birini bulur, ben nasıl birini sevdiğimi sanmışım zamanında dersin" derdim ama bu çocuğun bu halleri sana sempatik gelebildiğine göre ben ne desem boş. "Karım olacaksın, evden izinli çıkacaksın, çalışmayacaksın" cümlelerin narasına ne kadar sevgi sözcüğü sıkıştırırsanız sıkıştırın gene çağ dışı gene çağdışı.

Ayrıca inançlı olduğunu söyleyen bir insana bu kadar bedduayı yakıştıramıyorum. Adamı arayan sizin aileniz. Ailenizin sözünü dinlemiş. Mutluluğunuzla oynayan ailenize bir çift laf edebildiniz mi?
Sahiplendi inandırdı her neyse evet 24 yaşındayım ve ilk sevgilimdi kimseyi istemedim ona gücvendim ailesi mutasıp benim ai,lemde öyle.. Her neyse evet aileme söyledim seviyorum dedim annem istemedi hiç bir şekilde git evklen benim evime gelme dedi babam bişe demedi yarın ara ve benim bi okulm var seni istemiyorum de dedi.
Aradım ailem her şeyi öğrendi dedim bana babam yanımda 5 dakka sonra arıyım ben seni dedi. Aradı ailem istemiyo beni beklemisin dedim bana seni beklerim beklerim ama annen baksana okulun dedi neyse anneyi hallederiz dedi sonra görüşürüz dedi. BANA SENİ BEKLERİM DEDİ.
Eved geldim annem zorla aradı kibarca kızımın peşini bırak ilerdede muytlu olmazsınız ddedi. oda tamam abla olmuyosa zorlanmaz iyi bi kız yetiştirmişsiniz siz ona kızmayın bu kadar.
Sonra ben buna ulaştım babamın aradığından haberim yok işte istemiyorum defol git yeter artık felan filan.
Benim suçum aptallığım evet çok sev demişti ya mücadele ettim çok sevdim.
Evlenicektik evet o istedi beni bağladı kendine.
Olan bana oldu ama yılmıycam o okul biticek ve mutlu olucam inşallah. Canım yanmasa beddua etem kendimi kullanılmış gibi hisseediyorum. Ve tekrar söylüyorum aban bunu yapan o pislik Allahtan bulsun yüzüz gülmesin açık ve net.
Küsmelerimizde hep barışmaya çalışırdı hep üstüme düşerdi hep mesajlar atardı. Ben kendimi kaptırmadım inandır. Allah benimde cezamı versinki salak gibi, inandım çok DRAMATİK değil mi?

evlensenizde bu baskıcı kişilikle evliliğiniz nereye kadar giderdi bilemem. çünkü hep kendi istediği şekle ve hayata zorluyormuş sizi.
hayırlısı olmuş bana göre..
Kumral bviriyim evde şortla dolancakmışım saçlarım sarıya boyatcakmışım ona evde öyle olcakmışım. Miniler giycekmişim.. Kuzeni,m dediki o palavra atıyo çok kızla gezmiş tozmuşl yalan onun hayatındaki en güzel kız sendin dedi ve seni taşıyamadı dedi.

Evet kullandı işştre saftım ya neyse ya sağol yorum için.
Suçum ne biliyo musun sevmek inanmak o ditodu beni hep çok sev tamammı diye. Sevdim işte ne oldu? Paramparçayım midem bulanıyo artık sevgiye bilmiyorum...
3. ayımızda bu lafları etmeye başladı.

Kumral bviriyim evde şortla dolancakmışım saçlarım sarıya boyatcakmışım ona evde öyle olcakmışım. Miniler giycekmişim.. Kuzeni,m dediki o palavra atıyo çok kızla gezmiş tozmuşl yalan onun hayatındaki en güzel kız sendin dedi ve seni taşıyamadı dedi.
şekilciliği nirvanaya ulaşmış. ...
hiç üzmeyin bu bencil için kendinizi.
değmez.

Demek ki verdiğin sevgiyi duyduğun güveni haketmiyormuş canım ailenin de haklı olduğunu görmüş oldun bu vesileyle

İnan bana üzülmene değmez daha önüne kimler çıkacak seni hak eden seven değer biriyle evlenirsen mutlu olabilirsin ancak bununla evlensen de bu kadar rahat atıp tutan ama aslında samimi olmayan biri seni aldatırdı

O yüzden oturup dövüneceğine şükret ki onun gibi birinden evlenmeden kurtulmuşsun bunu sana evli biri olarak söylüyorum çünkü evlendikten sonra kolay ayrılınmıyor

Zor anlıyorum ama bundan 5 ay sonra (niye öyle dedim ben de bilmiyorum) iyi ki ayrılmışım diyeceksin
[MENTION][/MENTION]

bu yazdıklarınızı okurken o kadar ozendımkı cunku askın acısı bıle guzell benm ıcın..ben boyle sahıplenılmeler yada ask acısı cekmeyelı yıllar olduu kımseye karsı bsey hıssedememk cok daha acı...ben askın kutsallıgına askın acısına bıle razıyımm....neysee size allah sabır versınn emınım zamanla gececektırr..zaman nelerı alıp gutmedıkı..mesela benm butun duygularımı alıp gıttı:50:

Sahiplendi inandırdı her neyse evet 24 yaşındayım ve ilk sevgilimdi kimseyi istemedim ona gücvendim ailesi mutasıp benim ai,lemde öyle.. Her neyse evet aileme söyledim seviyorum dedim annem istemedi hiç bir şekilde git evklen benim evime gelme dedi babam bişe demedi yarın ara ve benim bi okulm var seni istemiyorum de dedi.
Aradım ailem her şeyi öğrendi dedim bana babam yanımda 5 dakka sonra arıyım ben seni dedi. Aradı ailem istemiyo beni beklemisin dedim bana seni beklerim beklerim ama annen baksana okulun dedi neyse anneyi hallederiz dedi sonra görüşürüz dedi. BANA SENİ BEKLERİM DEDİ.
Eved geldim annem zorla aradı kibarca kızımın peşini bırak ilerdede muytlu olmazsınız ddedi. oda tamam abla olmuyosa zorlanmaz iyi bi kız yetiştirmişsiniz siz ona kızmayın bu kadar.
Sonra ben buna ulaştım babamın aradığından haberim yok işte istemiyorum defol git yeter artık felan filan.
Benim suçum aptallığım evet çok sev demişti ya mücadele ettim çok sevdim.
Evlenicektik evet o istedi beni bağladı kendine.
Olan bana oldu ama yılmıycam o okul biticek ve mutlu olucam inşallah. Canım yanmasa beddua etem kendimi kullanılmış gibi hisseediyorum. Ve tekrar söylüyorum aban bunu yapan o pislik Allahtan bulsun yüzüz gülmesin açık ve net.
Küsmelerimizde hep barışmaya çalışırdı hep üstüme düşerdi hep mesajlar atardı. Ben kendimi kaptırmadım inandır. Allah benimde cezamı versinki salak gibi, inandım çok DRAMATİK değil mi?

Arkadaşım sana bunu yapan derken nedir yani? Hepimiz ilişkiler yaşadık, ayrıldık, terkedildik. İlişkiler iki insan arasında yaşanır. Yani o sizi kandırdıysa siz de kanmışsınız işte. Aranızda ne geçtiyse hiç biri zorla olmadı anlaşılan. Nedir bu çaresiz zavallı kız tavırları. Üniversite görmüş, umuyorum ki ufku biraz açık bir kadınsınız. Çaresiz, hiç bir şey görmemiş 17 yaşında biri değil. Bir silkelenin. Ayrıca bir gün durduk yerde de bırakmamış, annen aramış baban aramış o da uğraşmak istememiş. Baban ne dedi bu arada hi. sordun mu? Annene güzel güzel cevaplar veren adam birden sana bırak peşimi demeye başlamış.

Gün gelecek beddua değil dua edeceksin iyi ki kurtulmuşum diye. Yani seni çalıştımak istememesi kötü değil de terketmesi mi kötü. Başına gelen en iyi şey terketmesi de işte kıymetini bilmiyorsun.

Kumral biriyim evde şortla dolancakmışım saçlarım sarıya boyatcakmışım ona evde öyle olcakmışım. Miniler giycekmişim.. Kuzeni,m dediki o palavra atıyo çok kızla gezmiş tozmuşl yalan onun hayatındaki en güzel kız sendin dedi ve seni taşıyamadı dedi.

Oldu oldu gözlerim doldu deseydin bu ne ya...
Bu kadar şartlı şurtlu evlenme mi olur? :31::51:
Kendisi sadrazam torunu galiba.
Hakikaten gülüp geç bence. 4 ay nedir ki, bir ömür mahvolmasındansa... :31:

Sizin aileniz istememis cocuk da yoluna bakmis, niye sucluyosunuz, niye canini yakmaya calisiyosunuz anlamadim. Verdiginiz zarar yeter.

H:14:
Arkadaşım sana bunu yapan derken nedir yani? Hepimiz ilişkiler yaşadık, ayrıldık, terkedildik. İlişkiler iki insan arasında yaşanır. Yani o sizi kandırdıysa siz de kanmışsınız işte. Aranızda ne geçtiyse hiç biri zorla olmadı anlaşılan. Nedir bu çaresiz zavallı kız tavırları. Üniversite görmüş, umuyorum ki ufku biraz açık bir kadınsınız. Çaresiz, hiç bir şey görmemiş 17 yaşında biri değil. Bir silkelenin. Ayrıca bir gün durduk yerde de bırakmamış, annen aramış baban aramış o da uğraşmak istememiş. Baban ne dedi bu arada hi. sordun mu? Annene güzel güzel cevaplar veren adam birden sana bırak peşimi demeye başlamış.

Gün gelecek beddua değil dua edeceksin iyi ki kurtulmuşum diye. Yani seni çalıştımak istememesi kötü değil de terketmesi mi kötü. Başına gelen en iyi şey terketmesi de işte kıymetini bilmiyorsun.

Haklısınız

Bunu bir hata veya kayıp olarak değil,bir ders olarak görmeye çalış.

Ders 1 : Bir dahaki ilişkinde adımlarını yavaş at.
Ders 2 : Annenin sözünü dinle :)

Back