• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Okuyun. Bir çare? Nasıl geçicek? Ne yapmalıyım? Paramparçayım...

ilk ask ve terkedilmek cok aci vermistir.ilerde biri cikar iyiki olmamis desin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen ona hakkını helal etmiyorsun ama seninde ailenin yaptıgı doğru mu sence???
sürekli aşşalamışlar

:3:
sen ona hakkını helal etmiyorsun ama seninde ailenin yaptıgı doğru mu sence???
sürekli aşşalamışlar

Bilmiyorum ki canım babam ailesini felan araştırmış benimle oturdu konuştu babam sen ona nasıl guvenebildin dört ayda dedi tamam dedi okumasan neyse evlen ama benim senin için hayallerim,var o çucuğu küçümsemiyorum ama sana göre değil dedi bir hafta sonrada babam o çocuk oynamış böylece öğrendin hayatın gerçeğini dedi beni ondan soğutmaya mı çalıştı bilmiyorum ama bana onun küfür atması bitirilen insan gibi bitirmeyişi yıktı beni yazıklar olsun belki de inat uğruna nişanlandı bilmiyorum. Ama o sözleri vermiycektş canım bana sen o evde misfirsşn baban vermezse mahfolurum sen me yaparsın diyen adam cesur olamadı babasıyla arası bozulmuş beşkide aileside beni istemedi bilmiyorum.. Susyorım.. Sağol yorum için

:3:

Bilmiyorum ki canım babam ailesini felan araştırmış benimle oturdu konuştu babam sen ona nasıl guvenebildin dört ayda dedi tamam dedi okumasan neyse evlen ama benim senin için hayallerim,var o çucuğu küçümsemiyorum ama sana göre değil dedi bir hafta sonrada babam o çocuk oynamış böylece öğrendin hayatın gerçeğini dedi beni ondan soğutmaya mı çalıştı bilmiyorum ama bana onun küfür atması bitirilen insan gibi bitirmeyişi yıktı beni yazıklar olsun belki de inat uğruna nişanlandı bilmiyorum. Ama o sözleri vermiycektş canım bana sen o evde misfirsşn baban vermezse mahfolurum sen me yaparsın diyen adam cesur olamadı babasıyla arası bozulmuş beşkide aileside beni istemedi bilmiyorum.. Susyorım.. Sağol yorum için
Sen kendince haklısın canım bir takım hayallerin vardı ama yıkıldı,hayat devam ediyor karşına daha iyileri çıkar,öncelikle okulunu bitir ve kariyerine devam et hiçbir erkek için çalışma hayatın için ödün verme ama ben ailenin tutumunu hiç begenmedim,karşı taraf için 2 yıllık mezunu,yok pazarcı gibi konuştu bu tür konuşmalar biraz küçük görme oluyor,sen başkasına aşık olsan ve karşındaki kişi çok iyi olsa ama eğitim durumu seninle eşit olmamış olsa ailen yine karşı çıkar bence.:34::3:

Erkekler neden böyle büyük sözler verirler anlamıyorum :19: benimde benzer bir durum başıma gelmişti..2 senede ancak kendimi toparladım..umarım senin o kadar sürmez .. O zamanlar artik ben kimseyi sevemem kimsede beni onun kadar sevemez diyordum kiiiii eşimle tanışana kadar :16:
Şimdi iyiki olmamış diyorum..bizde onun ailesi istememisti farkli sehirden oldugum için..ben üni o lise mezunuydu..guzelde bi işim vardı.
O zamanlar gayriihtiyari ona ve ailesine beddua etmistim :9:
Ama şimdi dua ediyorum beni istemediler diye :36:
Ve eminim sende ilerde öyle diyeceksin...
Emin ol ailelerin dediği çıkıyor,onlara kızma sakın:4:
Mutluluklar...:10:

Sen kendince haklısın canım bir takım hayallerin vardı ama yıkıldı,hayat devam ediyor karşına daha iyileri çıkar,öncelikle okulunu bitir ve kariyerine devam et hiçbir erkek için çalışma hayatın için ödün verme ama ben ailenin tutumunu hiç begenmedim,karşı taraf için 2 yıllık mezunu,yok pazarcı gibi konuştu bu tür konuşmalar biraz küçük görme oluyor,sen başkasına aşık olsan ve karşındaki kişi çok iyi olsa ama eğitim durumu seninle eşit olmamış olsa ailen yine karşı çıkar bence.:34::3:

Kendine uygun birisi olsun onu istiyorlar bilmiyorum ki canım nasip bide bu işler annem diupki bana telefonda şunu derdi diyo sen ne dersen de abla ben kızını okulu bitsin bekliycem nişanlandı ya çocuk bana dedi ki bak seni sevseydi nişanşanmazdı hemen ben seni kurtardım diyo :/ kafam o kadar karışık ki öküzün birini sevmişim salak gibi... Hiç bir şeyi hak etmedi o hediyeler aldım her şeyi yaptım adamnın bir kuruşu geçmedi bana bide diyoduki ben ayda,25 bin kazanıyorum zaten çslışmamam gerek yokmuş başlatma,kariyerine felan.. Tek erkek biraz şımartılmış arabası felan vardı kendisinin yeni askerden gelmiş zaten gelir gelmezse beni buldu bulmaz olaydı neyse işte ne biliyim,ya.. Evlerinede gittim,ben bizim ev daha lüks onlarınkinden parada pulda değilim ama hala gülüyorum gerçekten adam,süzme öküzdü hak etmedi beni gidip benden daha ustun birisiyle nişanlansaydı bari babasının işini yapan ona bağlı biri kız lardeşinide okutmamış evlendirmişler hemen ne biliyim,ya ...

Erkekler neden böyle büyük sözler verirler anlamıyorum :19: benimde benzer bir durum başıma gelmişti..2 senede ancak kendimi toparladım..umarım senin o kadar sürmez .. O zamanlar artik ben kimseyi sevemem kimsede beni onun kadar sevemez diyordum kiiiii eşimle tanışana kadar :16:
Şimdi iyiki olmamış diyorum..bizde onun ailesi istememisti farkli sehirden oldugum için..ben üni o lise mezunuydu..guzelde bi işim vardı.
O zamanlar gayriihtiyari ona ve ailesine beddua etmistim :9:
Ama şimdi dua ediyorum beni istemediler diye :36:
Ve eminim sende ilerde öyle diyeceksin...
Emin ol ailelerin dediği çıkıyor,onlara kızma sakın:4:
Mutluluklar...:10:

Beş aydor aayrıyız canım umarım atlatırım inşallah seveceğim biri çıkar nediyebilirim helallik bile almadı okadar rahatki :)

Aslinda ne kadar sansli oldugunun farkinda bile degilsin. Onca gezip tozmus, sonrada sana kisitlamalar ile geliyor öylemi?
Kendin diyorsun, egitimin, kariyerin yerinde diye. Kenden iyi ve kötüyü ayirt edebilen bir bireysin. Nasil bu kisitlamalara geldin?
Zaten sevmeden baskalar ile beraber olmasi, gönül eglendirmesi onun ahlaki seviyesi gösteriyor bile. Ve sonrada hemen hemen nisanlamasi bu seviyeyi tekrar gösteriyor. Vallahi o nisanladigi kiz'a acidim. Böyleleri ile ömür geçmez.

Aklina sakin intihar gibi saçma sapan fikirler getirme. Bu sahistan kurtuldun diye sükür et. Ilerde seni sen oldugundan dolayi kabul eden,
seni kisitlamayan, seni mutlu eden elbette biri ile beraber olup evleneceksin.

Çare zaman.Sizi bu kadar üzmesinin sebebi ilk olması.Hattınızı da değiştirmişsiniz ne güzel,takip etmeyi de bırakırsanız her şey yoluna girecek.Ancak kpssyi ihmal etmeyin.İnanın bi zamandan sonra umrunuzda bile olmayacak.Bende büyük sıkıntılar atlattım intiharı bende düşündüm yaşımın küçüklüğüne ragmen ama bir gün sıkıntıların biteceğine inandım ve bitti.Lutfen sizde inanın ve bir daha kimseye kendinizden taviz vermeyin.

:28:yok:25::40::37:laj
Aslinda ne kadar sansli oldugunun farkinda bile degilsin. Onca gezip tozmus, sonrada sana kisitlamalar ile geliyor öylemi?
Kendin diyorsun, egitimin, kariyerin yerinde diye. Kenden iyi ve kötüyü ayirt edebilen bir bireysin. Nasil bu kisitlamalara geldin?
Zaten sevmeden baskalar ile beraber olmasi, gönül eglendirmesi onun ahlaki seviyesi gösteriyor bile. Ve sonrada hemen hemen nisanlamasi bu seviyeyi tekrar gösteriyor. Vallahi o nisanladigi kiz'a acidim. Böyleleri ile ömür geçmez.

Aklina sakin intihar gibi saçma sapan fikirler getirme. Bu sahistan kurtuldun diye sükür et. Ilerde seni sen oldugundan dolayi kabul eden,
seni kisitlamayan, seni mutlu eden elbette biri ile beraber olup evleneceksin.

İnşallah canım diyorum ya peşimde okadar kişi var ama dıygularım yok oldu sanki hiç bişeyi hak etmedi o plaket aldım konferanstaydım bana adam diyoki hıooı iyi geçmiş belli dedim ki özgüven için gittim ben oraya bana diyoki bırak şu ayakları ne özgüveni sen ilerde çalışcaksın canım,çirkin bişe olsam ne biliyim adama çok geldim diyorum ya hak etmedi güzelliğimi ilgimi o na dedim,zaten sana sıradan insanlarla sıradan mutluluklar dilerim bana ağzını .... Yaparım dedi bu kadar alçaldı ona hakkım helal değil.

konu sahibi acına saygım var ama 4 ayı görünce gerisini okumadım :ssz:

4 yıl hatta 10 yıl sonra terkedilen oldu mesele zaman değil yıllar içinde sizden gidenlr ve verdiğiniz emek

4 ayda çokta bişey kaybettiğini düşünmüyorum açıkçası kalp ağrın dışında oda geçecek az sabır :31:

Çare zaman.Sizi bu kadar üzmesinin sebebi ilk olması.Hattınızı da değiştirmişsiniz ne güzel,takip etmeyi de bırakırsanız her şey yoluna girecek.Ancak kpssyi ihmal etmeyin.İnanın bi zamandan sonra umrunuzda bile olmayacak.Bende büyük sıkıntılar atlattım intiharı bende düşündüm yaşımın küçüklüğüne ragmen ama bir gün sıkıntıların biteceğine inandım ve bitti.Lutfen sizde inanın ve bir daha kimseye kendinizden taviz vermeyin.

Çok teşekkürler canım aynen..

üzgünüm belki kabullenmek zor ama o seni hiç sevmemiş.seven insan ne olursa olsun bırakmaz bırakamaz.bak sen onu sevmişsinki hala onu düşünüyosun eminim ben seni bırakmam seviyorum deseydi sen aileni hiçe sayıp onunla kaçardın bile.ama gerçekleri erken görmen iyi olmuş.seni zorla eve kapatan çalıştırmayan adamdan hayır gelmezdi zaten

Sanirim daha once de actin bu konuyu ya da senin yasadiginin tipatip aynisini birisi daha yasamis.
Demek ki neymis ööyle 3-5 ayda birden herseyimsin kadinimsin zart zurtsun diyen erkege inanmayacakmisiz saf saf.bu kadar surede bu laflari edebilen erkek ya dengesizdir ve bir sozu bir sozune uymaz ya da seni laflariyla kandirmaya ve senden yararlanmaya calisiyordur.(maddi veya manevi).2 ihtimalden baska ihtimal yok.bi de ayrilir ayrilmaz nisanlanmak da nedir ya ? bence bu adam 1.şıkka uyuyor.guvenilmez,dengesiz,tutarsiz.
Buradan cikaracagin sonuc ise oyle 3-5 ayda boyle boyundan buyuk laflar eden adamlardan ozellikle uzak dur.
Suda mi doguracakmissin ? üfff hic mi rahatsiz olmadin bu kadar atip tutmasindan ? erkek dediginin lafinin ici dolu olur biraz.tiksindim ya kusura bakma.

4 ay süren binlerce hayalin kurulduğu bir birliktelikti..
İlk sevgilimdi, bana beni hep çok sev sen benimsin karımsın her şeyimsin. İlk kez her şeyden çok sevdim derdi.(Çok kızla gezmiş tozmuş ilk kez sevmiş)
Baban vermezse mahfolurum diyodu. Okulum biter bitmez beni alıcaktı seneye bitiyo okulum. Üniversitede okuyorum iyi bir eğitimim kariyerim var şükürler olsun. Çalışmamı istemiyodu onuda kabul ettim. Deli gibi kıskanıyodu kapalı biriyim zaten pantol giymiycekmişim, evden çıkmadan ona haber vercekmişim hepsini yaptım. Sen ne saf temizsin benimsin huzurunu hissedebiliyorum derdi kucağıma yatarak. Suda doğum yapcakmışım, çocukların adını koydu binlerce hayali o kurdurdu. 15 yıl sonra buldu beni ilk okul arkadaşımdı.
Ve ailem öğrendi. İstemediler aradılar oda anneme tamam abla olmuyosa zorlanmaz demiş bu kadar..
Sonra ben ulaşmaya çalıştım bana istemiyorum kızım yeter artık defol git ananla babanla hallet sorununu benim bi suçum yok dedi. Bu kadar mı dedim evet bu kadar bitti kendine iyi bak unut beni dedi.
Babamda aramış onu evet diye bağırdı telefonda çocuk gibiymişim yeter mesaj atma artık babamla aram bozuldu ...... yapıcam artık yeter dedi. (küfretti).
Ayrıldıktan 1 ay sonra akrabasıyla nişanlandı kız İstanbulda o Ankarada.
İnanın kız ne güzel ne alımlı çevremdekilerde şok oldu ve sustum asla ralarına girip bozmam. 4 aydır o kızla nişanlı.
Ben ona hakkımı helal etmiyorum. Kpss ye gircem adam akıllı odaklanamıyorum. Yıktı geçti kandırdı.
Her gece ağlıyorum.
Güzelliğim eğitimim her şey yerli yerinde ama mutlu olamıyorum :(
Ölümü bile düşundum...
Sosyal olan ben a sosyal oldum.
Ailem onu beni eve kapatır çalıştırmaz mutlu olmazsın diye istemedi. 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo. Annem tipini beğenmedi babam sen kendini ona nasıl yakıştırırsındedi de dedi :( Ben bidaha asla sevemem ailemden korkmadım mücadele ettim bunu çok iyi gördü ama istemedi..
Nişanlısıda ev kızı.
Dayanamıycam ne yapmalıyım? İçi yansın istiyorum.
Her yerde kapalı facede yok nişanlıısnınkinide kapatmış. :(

canım yaa çok yaralanmışsın belli. ama önce şunu belirle unutamadığın o mu anılarınmı. bence güzel günler geçirmişsiniz onlardan kopamıyorsun.
onu sevıyor olsan bu yaptıklarıyla bıraz olsun soğurdun.

aılenın nasıl layık gördün ıkı yıllık falan dusuncelerı biraz ürkutucu. belkıde ılerde lise mezunu ama senı cok ıyı taşıyabılen, çok seven bırını seveceksın ozaman ne olucak. belkıde onun tavırları aılene bunları düşündürdü.

bence mücadeleden kaçmış. bu kadar seyde kaçıyorsa ilerde evlensenız bütün sorunları sadece senmı omuzlayacaktın. bence sana iyilik etmiş ki daha bastan rengını bellı etmiş.

böyle biri içinde kendini heba etme iyi bir tecrübeymiş deyip at arkan önüne bak.

çocuk tam anadolu türk erkeği kafasındaymış seni çalıştırmam vs. falan.. bu gibi tipler bize daha çok çekici geliyo yalan degil hani bizi daha çok sahiplendiğini sanıyoruzzz... bide arkadaşım güzelliğe çok vurgu yapmışsın... hatta nişanlandıgı kıza güzel ve alımlı degil demişsin... benden iyi biriyle nişanlansa neyse de benden çirkini bulmuş demişsinnn... hayret ettim doğrusu ilişkileri güzellik mi belirliyo... adam huzur bulamamış sizde çekip gitmiş aileniz üstüne hucum etmişş ki kendi ailesi de kimbilir neler neler dedi çocuga herkes güçlü karakter de degil bunalmış bıkmış kaçmışş çocukkk.. olay bu yaniii... akrabadan kız almış huzurlu ailesininde desteklediği sözünden çıkmayan kız arıyormuş çocuk bulmuş ta... haklısınız evet çocuk sizi kaldıramamış kaldıramaz da... siz de yolunuza bakın en iyiisii...:ssz:

Canim benim sabret gececek belki yaralayip deşip gececek ama eninde sonunda geccek.bende bazilarini yasadim.ilkimdi sahipleniyordu.O GÜLÜM diyince ôlüyorum saniyordum.bende 4 ay sonra terkedildim.2 senede gecti acisi.daha coooook yasarim ben.cocugun acisini unutturan biri ile tanistim asik oldum platonik olarak arastirdim.adam evliymis ya.guclu olmaya calisiyirum sende oyle yap

Kısa zamanda nişanlanması saçma ama ailenin istemediği yerde gurur yapıp vazgeçmesi mantıklı.
Kusura bakmayın ama daha başta aile onayı yoksa o evlilikten hayır gelmiyor.
Aşkımların, herşeyimlerin yerini senin ailen benim ailem alıyor.
4 ayda karımsın cart curt bu ne hız anlamıyorum.
Bitti gitti işte önüne bak, hayırlısı buymuş de..

10 yıllık aşkından çok daha çirkin şekilde ayrılanlar var onlar ne yapsın madem.
Hemen kul köle oluyorsunuz heriflere yaa..

Back