Senin o kötü durum dediğin şeyi ben de çok yaşadım. Tabi acılar asla kıyaslanamaz. Söyle birşey var ki sarhoş olup kemerle dayakla yedim ben herkese boşan diyorum bazıları tepki gösteriyor ama ben biliyorum herşeyi ve açıklamak istemiyorum diye bitirme taraftariyim sanıyorlar. Aileme kız kardeşlerime küfür edip durdu bana iftaralar attı ne orospulugum ne başka seyligim kalmadı canım sonu seninle aynı pişman olup özür diliyordu ve bir kaç ay sonra yine aynıydı. Ben boşadım bu adamı pişman oldu ailemde bir çocuğumu kabul etmedi birini etti bende adamı affettim geri evlendim bu adamla çocuğumdan ayrı kalmamak için en kötüsünü yaptım boşadım ama yine aynı. Sende boşa ama asla donme. Gelince asla dışarı çıkmama izin vermedi korunma gibi bir şansım yoktu ve kendi istediği için 3. Çocuğu yaptı burda tepki gösterdiler bana 3. Çocuğu istemedigim için ama konuşan konuştu sürekli birşey bilmeden. Şuan kendime ceza veriyorum ve ailemle de konuşmuyorum ve asla konusmicam beni ciğerimden ayırdılar istemediler köşeye sıkışıp bu adama tekrar mecbur bıraktıkları için onları da cezalandiriyorum umarım anlamışsındır