Amin canim insallah oyledir hayirlisi olsun herzaman ama dedgn gbi insallah hayirli ay buaydr benm icin Allahm isteyen herkeze versn❣Hakkinda hayırlısı olsun. Bebiş hayırlı zamanda gelsin inşallah. Kafanı başka işlere yönelt ve adet gecikmesini bekle. Çok istediğin bir durumda sabır göstermek zor oluyor fakat moral bozukluğu yaşamamak için gönlüne söz geçirmelisin. Hayırlı zamanda hamilelik haberini alırsın inşallah. Inşallah hayırlı zaman bu aydır senin için.
Eger silik czgi bidaha gorunseydi bu sabah vercektm hcbsey ckmadi bende vazgectm adetmi beklicem bakalimKan vermedin mi canım
Bence en dogrusu kan test.Bende sürekli yapiordum tek cizgi çıkıyordu morlim bozuluyordu. Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ama o gün de düşük yapmıştımEger silik czgi bidaha gorunseydi bu sabah vercektm hcbsey ckmadi bende vazgectm adetmi beklicem bakalim
o zaman yüksek ihtimalle yumurtluyorsun canım değerlendirin bugünleri eşinleEvet akinti agrilarm var yanidegerlendrmek lazim ozaman olemi hamilelyk yani .s
Bence en dogrusu kan test.Bende sürekli yapiordum tek cizgi çıkıyordu morlim bozuluyordu. Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ama o gün de düşük yapmıştım
[/QUOTEhaduya uzuldum bak smdivalla neyalan soylim benimde moralim bozuldu adet gunumu beklicem
Oyle yapicam canim artiko zaman yüksek ihtimalle yumurtluyorsun canım değerlendirin bugünleri eşinle
Bu test bozuk gibi baya bi akmış keske sabah yine yapsaydiniz ilk idrarla2.yaptigim bu kizlar asiri moralim bozuldu 1 ole 2 bole anlamadim bise yapmicam ya
Son attigim mi bozuk diyorsunuz bilemiyorum cokda uzuluyorm isteBu test bozuk gibi baya bi akmış keske sabah yine yapsaydiniz ilk idrarla
Evet bana oyle geldi akmış gibi bayaSon attigim mi bozuk diyorsunuz bilemiyorum cokda uzuluyorm iste
Hmmm bu testlerim duruyor tek umudum adet zamanim canm ya bakalmEvet bana oyle geldi akmış gibi baya
Belkide kararimi degistirir yarin sabah kan veririm yoksa icim icimi yiyiyor .sEvet bana oyle geldi akmış gibi baya
Her an bosuna kendine stres yapiyorsun bence direk git ver hemen ogren rht rht uyu gece olmazsada bir sonraki aya bakarsin boyle kendini uzup yorma canimBelkide kararimi degistirir yarin sabah kan veririm yoksa icim icimi yiyiyor .s
Evet sabah kan vericem kesin olarakHer an bosuna kendine stres yapiyorsun bence direk git ver hemen ogren rht rht uyu gece olmazsada bir sonraki aya bakarsin boyle kendini uzup yorma canim
Bencede en azindan neyse o kafanda o muydu bu muydu deyip dusunup durmazsin . Kesin sonuc kan tabikiEvet sabah kan vericem kesin olarakkesin sonuc alicam insallah alirim dmi kanda kesin sonuc
Hamilesin tatlım kan tahlili yaptır bence hemennSizce yanildimmi hamilemiyim degilmiyim fikir lazim acil
Ama 2.test tek cizgi cikti kafam karisti yarin sabah kav vericem bakalimHamilesin tatlım kan tahlili yaptır bence hemenn
Canım ilk testi cok mu beklettin peki 5 dk sonra yanıltabiliyorAma 2.test tek cizgi cikti kafam karisti yarin sabah kav vericem bakalim
baktm brwz bekledm tek cizgi attim cope bi bakim dedm 15 snra bi baktm busekildi ikinci cizgi silikdi anlayamadim sizlerle paylastm dun aksamda yaptm tek czti kafam cok karisti yarn sabhda kan vericemCanım ilk testi cok mu beklettin peki 5 dk sonra yanıltabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?