Lutfen bir bakin resimdeki dogrumu yanlismiiii

Bu testler pek yanılmaz çıkmasa yanlışlık olabilir ama çift çizgiyse kesin doğrudur yani benim üç hamileligimde öyle oldu cok azda silik olsa hamilelik oldu
Ama ikincide yek ckti asiri kafam karisti sabah ac karna kan vermeye gidicem bakalim hayirlisi nasl bole bse oldu onada aklim ermiyo ilki sikik ikinci tek ckti anlamadm.s

Ama ikincide yek ckti asiri kafam karisti sabah ac karna kan vermeye gidicem bakalim hayirlisi nasl bole bse oldu onada aklim ermiyo ilki sikik ikinci tek ckti anlamadm.s
Hakkınızda hayırlısı olsun

baktm brwz bekledm tek cizgi attim cope bi bakim dedm 15 snra bi baktm busekildi ikinci cizgi silikdi anlayamadim sizlerle paylastm dun aksamda yaptm tek czti kafam cok karisti yarn sabhda kan vericem
Icimden bir his bencede hamilesin bosa kendini uzuyorsun gibi geliyor ama diyelim ki degilsin o zamanda uzme makina degiliz ki hop diye hamille kalalim yani kotu dusunme degilsende

Icimden bir his bencede hamilesin bosa kendini uzuyorsun gibi geliyor ama diyelim ki degilsin o zamanda uzme makina degiliz ki hop diye hamille kalalim yani kotu dusunme degilsende
Evet dgru diyosun yok kotu dusunmuyorum Allahim herzaman hayirlisini versin.insallah icinizdeki his dogrudur bu testler kafami karistrdi en sagliklisi yarn kan testi yaptiricam ama acilde kan vericem sabh olurmu acaba

Acilde hamilelik icin sabah ac karna kan alirlarmi bilginiz varmi devlethastanesi acili

Devlet hastanesi acilleri hamilelik icin test yapmiyor yazmisti bi arkadas . Saglik ocagi yapar ama ertesi gun cikar sonuc. Ozel hastanede yaptirman en guzel ve cabuk sonuc verir

Devlet hastanesi acilleri hamilelik icin test yapmiyor yazmisti bi arkadas . Saglik ocagi yapar ama ertesi gun cikar sonuc. Ozel hastanede yaptirman en guzel ve cabuk sonuc verir
Hadiya bi sorim ben yinede duruma gore hareket ederim ozaman

Merhaba kızlar 😊 konu açtım ama cevap gelmedi.
Biz ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Ustunden 8 gun gecti.
Ben grip oldum ilaç kullanacagım icin kan testi verdim varsa kullanmayacaktım.
Ama 0.100 cıktı. Negatif.
Adetime 6-7 gun var.
Bu deger degişir mi? Erken mi davrandım kan vermek icin biraz daha mı beklemeliydim?

Tecrubeli arladaslar yardimci olurlar tecrubeli olsay fikir vermek isterdm ama arkdslar muhakkak yazacklaridir sizede 😊

Ustunden 8 gun gecti.
Adetime 6-7 gun var.
Bu deger degişir mi? Erken mi davrandım kan vermek icin biraz daha mı beklemeliydim?
kanda 10. gün çıkıyor diye biliyorum canım hatta o bile erken en garantisi 12. gün

2 testen sonra bugun kan verdim kizlar Allahim isteyen herkese nasip etsin olumlu olumsuz herseye hazirim bugun aksam sonuclari alicam ❣ve sizlerlede paylasicammm

Adetine kac gun vardi canim, mubarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim.

Ustunden 8 gun gecti.
Adetime 6-7 gun var.
İnşallah gönlüne göre olsun canım😊bu kan değerleri kişiden kişiye değişiyor kimisi adetten 4,5 gün önce yüksek, kimisi adetten çok sonra düşük çıkıyor ne desek boş yani,bu mübarek kandil ve cuma gününde bizler gibi bekleyenlerin duasını kabul etsin Mevla'm..

gribinde ilaçsız geçer inşallah .

Back
X