Ama ikincide yek ckti asiri kafam karisti sabah ac karna kan vermeye gidicem bakalim hayirlisi nasl bole bse oldu onada aklim ermiyo ilki sikik ikinci tek ckti anlamadm.sBu testler pek yanılmaz çıkmasa yanlışlık olabilir ama çift çizgiyse kesin doğrudur yani benim üç hamileligimde öyle oldu cok azda silik olsa hamilelik oldu
Hakkınızda hayırlısı olsunAma ikincide yek ckti asiri kafam karisti sabah ac karna kan vermeye gidicem bakalim hayirlisi nasl bole bse oldu onada aklim ermiyo ilki sikik ikinci tek ckti anlamadm.s
Amin insallahhHakkınızda hayırlısı olsun
Icimden bir his bencede hamilesin bosa kendini uzuyorsun gibi geliyor ama diyelim ki degilsin o zamanda uzme makina degiliz ki hop diye hamille kalalim yani kotu dusunme degilsendebaktm brwz bekledm tek cizgi attim cope bi bakim dedm 15 snra bi baktm busekildi ikinci cizgi silikdi anlayamadim sizlerle paylastm dun aksamda yaptm tek czti kafam cok karisti yarn sabhda kan vericem
Evet dgru diyosun yok kotu dusunmuyorum Allahim herzaman hayirlisini versin.insallah icinizdeki his dogrudur bu testler kafami karistrdi en sagliklisi yarn kan testi yaptiricam ama acilde kan vericem sabh olurmu acabaIcimden bir his bencede hamilesin bosa kendini uzuyorsun gibi geliyor ama diyelim ki degilsin o zamanda uzme makina degiliz ki hop diye hamille kalalim yani kotu dusunme degilsende
Hadiya bi sorim ben yinede duruma gore hareket ederim ozamanDevlet hastanesi acilleri hamilelik icin test yapmiyor yazmisti bi arkadas . Saglik ocagi yapar ama ertesi gun cikar sonuc. Ozel hastanede yaptirman en guzel ve cabuk sonuc verir
kanda 10. gün çıkıyor diye biliyorum canım hatta o bile erken en garantisi 12. günMerhaba kızlarkonu açtım ama cevap gelmedi.
Biz ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Ustunden 8 gun gecti.
Ben grip oldum ilaç kullanacagım icin kan testi verdim varsa kullanmayacaktım.
Ama 0.100 cıktı. Negatif.
Adetime 6-7 gun var.
Bu deger degişir mi? Erken mi davrandım kan vermek icin biraz daha mı beklemeliydim?
Sagol canım insallah vardırkanda 10. gün çıkıyor diye biliyorum canım hatta o bile erken en garantisi 12. gün
hayırlısı olsun inşallah canım mübarek günde Rabbim gönlüne göre versin2 testen sonra bugun kan verdim kizlar Allahim isteyen herkese nasip etsin olumlu olumsuz herseye hazirim bugun aksam sonuclari alicam ❣ve sizlerlede paylasicammm
Amin canim insallahhhayırlısı olsun inşallah canım mübarek günde Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah gönlüne göre olsun canımMerhaba kızlarkonu açtım ama cevap gelmedi.
Biz ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Ustunden 8 gun gecti.
Ben grip oldum ilaç kullanacagım icin kan testi verdim varsa kullanmayacaktım.
Ama 0.100 cıktı. Negatif.
Adetime 6-7 gun var.
Bu deger degişir mi? Erken mi davrandım kan vermek icin biraz daha mı beklemeliydim?
Banami dediniz :)Adetine kac gun vardi canim, mubarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim.
Evet canim sana yazmıştımBanami dediniz :)
10 gun var adetime insallah hayirli bi sonuc alirim herseye hazirladim kendimi Allahim bugun isteyen el acan herkese nasip etsin ❤Evet canim sana yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?