Çooook sağol canım benim Amin İnsallahİnşallah gönlüne göre olsun canımbu kan değerleri kişiden kişiye değişiyor kimisi adetten 4,5 gün önce yüksek, kimisi adetten çok sonra düşük çıkıyor ne desek boş yani,bu mübarek kandil ve cuma gününde bizler gibi bekleyenlerin duasını kabul etsin Mevla'm..
gribinde ilaçsız geçer inşallah .
Isten cikmayi sabirszlkla bekliyorum eger olumlu olursa cildririm sevncten dusunemiyorum kendimiTest sonucunu bende merak ediyorum ☺
Canım benimde silik çıkmıştı ilkIsten cikmayi sabirszlkla bekliyorum eger olumlu olursa cildririm sevncten dusunemiyorum kendimiama olumsuz ckarsada uzulmicem calsmalara devam edicem haha
Ayy ne kadar guzellCanım benimde silik çıkmıştı ilk
İki gün sonra biraz daha belirgindi
Kan testinde öğrendik ☺
Ay hadi bu güzel günde
güzel haber alırsın inşallah
Olayı kaçırırsam beni dürt bişey yap
Cok arastirdim ama cok kafam karisti bilmiyorumki.flo takvimimden takip ediyorum adet gunlerim filan hep tutuyor memnunum uygulamadan da bilmiyorum Amin canim neguzel konustun burdaki arkadaslarda cok guzel destek oluyorlar ❣Ama 10gun cok erken canim yumurtlama gününden sonra bile en az 12 14 gun arasında belli olur senin gebelik oluştuysa bile anca rahime yolculuk ediyordur embriyo şu anda
Eğer pozitif çıkarsa sizin yumurtlama ve gebe kalma tarihiniz farklıdır o zaman.
Inşallah Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah arkadaşım, tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Bende merak ettim,umarım güzel haberler verırsınızIsten cikmayi sabirszlkla bekliyorum eger olumlu olursa cildririm sevncten dusunemiyorum kendimiama olumsuz ckarsada uzulmicem calsmalara devam edicem haha
Olumlu olumsuz paylasicam tesekkur ederimBende merak ettim,umarım güzel haberler verırsınız
Kaç çıktı canım sonucMaalesef olumsuz kizlar negatif sonuc doktr oyle dedi degerlerin ne olmasi nasil olmasi gerekiyor bileniniz vqrmi
Sonuc 1.20 durum negatif cok cok dusuk sanirim sonuc bilmegim icin yardmci olurmusunuz fazla heveslendm hep ilk yaptgm test yuznden ikinci cizgi silik ckti oyuzdn gttim kan verdim .sKaç çıktı canım sonuc
Canım on gün var sıfır olması lazimdi negatif olması için bence sen gene de dikkat et bu şekilde olup da gününe yakın değeri artan oldu çok fazla sen üç dört gün sonra bidaha kan ver bence nacizane düşüncemSonuc 1.20 durum negatif cok cok dusuk sanirim sonuc bilmegim icin yardmci olurmusunuz fazla heveslendm hep ilk yaptgm test yuznden ikinci cizgi silik ckti oyuzdn gttim kan verdim .s
Canim sabırla ve dua ile adet gününü bekle ve stres yapma sakın belirtide arama kendinde nne kadar düşünce o kadar stres oluyor insanda.Sonuc 1.20 durum negatif cok cok dusuk sanirim sonuc bilmegim icin yardmci olurmusunuz fazla heveslendm hep ilk yaptgm test yuznden ikinci cizgi silik ckti oyuzdn gttim kan verdim .s
Canım günün geçmedi mi daha?Maalesef olumsuz kizlar negatif sonuc doktr oyle dedi degerlerin ne olmasi nasil olmasi gerekiyor bileniniz vqrmi
Bole etiketlenebiliyormu ya bende yaparim artik .kizlar 10 var daha 1.20 ckti olumsuz dedi doktor baska bse demedi bilmiyorm daha vermem ya
Amin canim insallah hepimizn Allah yardimcisi olsun hayirlisi olsun artk hakkmda ve hepimizin isteyenlern hakknda hayrlisi olsunn.ozaman neden 2.silik ckti czki yanlsmiydi.sCanim sabırla ve dua ile adet gününü bekle ve stres yapma sakın belirtide arama kendinde nne kadar düşünce o kadar stres oluyor insanda.
Pozitif çıkması adet tarihine göre pek mümkün değildi canim zaten ama Rabbimin kat olmayacak şeyde yoktur orasida ayrı tabii..
Yumurtlama tarihin geçmediyse günlerini güzel değerlendir derim canım.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Evet bozulmuck canimm morelim hazrlklydm siz gunum gectimi sandinizCanım günün geçmedi mi daha?
Erken mi yaptırdın testi
Moral bozmak yok
Gercekten oylemi dersiniz kan vermem daha ys.s adetim gecsin artk anca ozaman yani ama gebelik olsaydi ckmazmiydi smdiCanım on gün var sıfır olması lazimdi negatif olması için bence sen gene de dikkat et bu şekilde olup da gününe yakın değeri artan oldu çok fazla sen üç dört gün sonra bidaha kan ver bence nacizane düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?