Lutfen bir bakin resimdeki dogrumu yanlismiiii

Kizlar nisanin 3 unde adet oldum.regle 12 gun diyor flo ve bu flo programindan uzun zamandir takip ediyorum hep dogru tahminleri 12 gun var regle diyor.adetlerimde hep duzenli hc duzensiz olmadi.test yapmadim yarin sabah yapicam idrar testi.sabirla yarin sabahi bekliyorum agrilarim filan var ama neydir nedir bilmiyorum.dun cok sevindm ama frenlemeye calisiyorum kendimi uzulmemek icin herkes hamilesin dedi ama ciglik atmamak icin zor tutuyorm kendimi ve yarin sabahi bekliyorumm sizlerlede payllaasicam

Ayni drdigini dun ben yasadim hayirlisi olsun sabrla brklicem destek olan siz guzel insalarlada paylasicam
Bekliyoruz canim hani derler ki bide 5 dk dan sonraki sonuc yanlistir testte diye hicte oyle olmadi bende 2 gunde 1 test yaptim gunden gune koyulasan ve daha cabuk beliren 2. Cizgi cikiyordu

Bekliyoruz canim hani derler ki bide 5 dk dan sonraki sonuc yanlistir testte diye hicte oyle olmadi bende 2 gunde 1 test yaptim gunden gune koyulasan ve daha cabuk beliren 2. Cizgi cikiyordu
Zor tutuyorum bende zaten kendimi hamileyimdir insallah herkes hamilesin dedi sizde bole dediniz Allahim insallah hamileyimdir frenliyorm kendimi

Kizlar test yaptim 20 dk once fakat tek cizgi buraya yukledigim gibi silik filanda cikmadi kafam karisti olmadi sanirim

Bugun bir test daha yaptim ama tek cizgi.dunki silik sekilde bile cikmadi aklim cok karisti uzuldum.s

Bugun bir test daha yaptim ama tek cizgi.dunki silik sekilde bile cikmadi aklim cok karisti uzuldum.s
Valla çok enteresan o zaman. Hiç bi hormon alıyomusun diye sorucam ama onlar bile iki çizgi yapamaz. Ben geçmişte bi kere ovulasyon testi alıp gebelik testi diye yapıp ikinciyi çizgiyi görünce mutluluktan çıldırmıştım. Sora fark etmiştim. Aynı görünüyolardı. Sakın sende de öyle bişi olmuş olmasın?

Ah bi bilsemmm

2.yaptigim bu kizlar asiri moralim bozuldu 1 ole 2 bole anlamadim bise yapmicam ya

Eklentiler

• 15555637901305137993128980842844.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 67
2.yaptigim bu kizlar asiri moralim bozuldu 1 ole 2 bole anlamadim bise yapmicam ya
canım yumurtlama dönemindesin büyük ihtimalle lh ve hcg hormonu çok benzer yapıda yumurtlama döneminde yapılan hcg testleri pozitif çıkabiliyor hamileyken yapılan lh testleride aynı şekilde bugünleri değerlendir bebek istiyorsanız yumurtlama belirtin var mı akıntı ağrı vs. geç yumurtladıysan program onu bilemez şaşırtır seni

Hakkinda hayırlısı olsun. Bebiş hayırlı zamanda gelsin inşallah. Kafanı başka işlere yönelt ve adet gecikmesini bekle. Çok istediğin bir durumda sabır göstermek zor oluyor fakat moral bozukluğu yaşamamak için gönlüne söz geçirmelisin. Hayırlı zamanda hamilelik haberini alırsın inşallah. Inşallah hayırlı zaman bu aydır senin için.

Evet akinti agrilarm var yanidegerlendrmek lazim ozaman olemi hamilelyk yani .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…