Ayni benim gibimi oldu ben 15 dk olmadan bole cikti ama cok merak ediyorum napcam bilmiyorumCanım iyi sabrediyorsun ben olsam çoktan kan vermeye gitmiştim
Gelinimizinde böyle silikti çizgi o gün kan verdi 1000 küsürlerdeydi degeri ertesi gün keseyi gördüler Suan 9 haftalık
Adetin kaç gün geçti
Olmasaydi cikmazdi canım kan ver en iyisiYaptim baktim tek cizgi biraktim kenara bi bakim dedim 15 20 dk olmadan busekil cikti amin insallahhh canim ya
HamilesinSizce yanildimmi hamilemiyim degilmiyim fikir lazim acil
Bende adetime 5 gün kala test yaptım çıktı. Hafif çıksa bile hamilesin demektir. Çünkü gebelik olmayınca orası bembeyaz oluyo hiç bi şekilde çizgi göremezsinAyni benim gibimi oldu ben 15 dk olmadan bole cikti ama cok merak ediyorum napcam bilmiyorum
Insallah yaaOlmasaydi cikmazdi canım kan ver en iyisi
13 gun var adetime daha ciddimusiniz hala inanamiyorum daha bise yapamadim kan vermeyede firsatim yok yarin islerimde dolayi ama idrar testi alicam bikacgun gecsinHamilesinkaç gun var adetinize?
Evet benim onceki testlerde bembeyazdi boe oldu ben bi sok gecirdim hayirlisi herseyinBende adetime 5 gün kala test yaptım çıktı. Hafif çıksa bile hamilesin demektir. Çünkü gebelik olmayınca orası bembeyaz oluyo hiç bi şekilde çizgi göremezsin
Kan tahlili yaptirmadigim icin suan bilmiyorum ama busefer bende umutluyum insallah tutmustur bu ay :)Var görünüyor hayırlı olsun ama en net sonucu kan tahlili söyler
13 müüüü13 gun var adetime daha ciddimusiniz hala inanamiyorum daha bise yapamadim kan vermeyede firsatim yok yarin islerimde dolayi ama idrar testi alicam bikacgun gecsin
13 müüüübenim 7 gun var cıkmaz diye yapmıyorum. İyi cıkmıs yani
Ama bebiş olmazsa o cizgi asla cıkmazbi yapim dedim sonuc bu arkadaslar hamilesin diyor ama inanamiyorum insallah tutmusdur bu ay bence sende yap ben yarin yada diger gun idrar yapicam adetimi gecince kan testi yaptircm insallah kararim degismezse
Oylemi dersiniz insallahhhh dogrudr testimAma bebiş olmazsa o cizgi asla cıkmaznegatif görmekten korkuyorum canım
Hamilesin boyası aksa bana akardı, belki ömrğ hayatım boyunca 100 test yaptım bitek pozitifken böyle çıktı. Negatif çıkıp gebe olabilirsin ama pozitif bi kere çıktıysa 15000 hamilesin kaçarı yok. Tereddütün ay dış gebelik mi ya da kalbi atacak mı ya da tutunacak mı fln olsun sen gebe miyim kısmını aşmışsın arkadaşCokta heveslenmek istiyorum ama acaba boyasi mi akti cok tereddutteyim kizlar cok istiyorum suan delircek gibiyim insallah dediginiz gibidir ilk defa testte bole oldu benim ama adetime daha var
Agzinizdan bal damliyor valla kesin sonucu buradan paylasicamHamilesin boyası aksa bana akardı, belki ömrğ hayatım boyunca 100 test yaptım bitek pozitifken böyle çıktı. Negatif çıkıp gebe olabilirsin ama pozitif bi kere çıktıysa 15000 hamilesin kaçarı yok. Tereddütün ay dış gebelik mi ya da kalbi atacak mı ya da tutunacak mı fln olsun sen gebe miyim kısmını aşmışsın arkadaş
Agzinizdan bal damliyor valla kesin sonucu buradan paylasicamallahhimmm bi test daha yapsam iki cizgi net gorsem havalara ucucam bundada uctum ama frenledim belki erken yaptim diye bozuktur soyledir boledir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?