- 18 Mart 2011
- 7.190
- 19.653
-
- Konu Sahibi kimsedeyok
Demesi de kolay değil inanın, okuması da kolay değil. Sizin yaşadığınız durumun da kolay olmadığına eminim ama eşinizden boşanın kızınızla kendinize yeni bir hayat kurun öteki adamla da iletişimi kesin.demesi çok kolay içim rahat değil çok mutsuzum içinden çıkılmaz bir hal aldı kendimi lekeledim bir pislikten farkım yok
doğrusu neyse onu yapıcam kızım için kendim için en iyisi nasılsa onu yapıcam tabiki eşim içindeDemesi de kolay değil inanın, okuması da kolay değil. Sizin yaşadığınız durumun da kolay olmadığına eminim ama eşinizden boşanın kızınızla kendinize yeni bir hayat kurun öteki adamla da iletişimi kesin.
Bence yeni iş aramaya başlayın hemen. Bulunca değiştirirsiniz işinizi. Sürekli yan yana olmanız iyi değil ayrılsanız bile tekrar barışırsınız bu şekilde.
Eşinize çıtlatın biraz iş yerinde çok mutsuzum falan diye belki parayı hallederim çık yeni iş bak diye akıl verir. İş değiştirmeniz şart çünkü.
[/QU
bakıcıyı bahane edebilirim ağustosta kadın memlekete gidiyor komple yeni birini bulmakta zorlanıcam bakalım olmazsa oyle derim ama iş bulmam şart
evet sadece kendini düşünen bir koca çocuk gibi sen aldın bende alıcam sen yaptın ebnde yapıcam aldığım kıyafetin etiketine bakıyor ya sanane çalışıyorum aldım kartıma bakıyor ne kadar kalmış bıktım usandım o bana bakıcak yerde bide kazandığımada karışıyor bi,şey demeden alamaz hale gelldimIsten cikmak zorunda degilsiniz ki adama duzgun bi dille gorusmenizin dogru olmadigini soyleyip gorusmenizi sonlandirabilirsiniz. Bakin cocugunuz var kendiniz diyorsunuz cocugunuza odaklanin calismaya devam edn ayni zamanda koseye bi birikim yapmaya calisin. Sizi mutsuz eden kocaya da katlanmak zorunda degilsiniz.
Oha yok artık diyorum. Ve sizin gibi insanların suratının tam ortasına kusmak istiyorum.evet doğru ama Allah ın ne yazdığını kimse bilemez
haklısın bende bunun olmaması için 3 ay sonra işten çıkıcamMidem bulandı
üç ay değil hemen işten ayrılmlısın, yanlış olduğunu düşünmekte samimiysen tabi...haklısın bende bunun olmaması için 3 ay sonra işten çıkıcam
tabiki samimiyim içim içimi yiyor ama öyle kolaymı kızım okuyor maddi sıkıntı çekiyorum pat diye işi bıraksam eşime ne diyeceğimüç ay değil hemen işten ayrılmlısın, yanlış olduğunu düşünmekte samimiysen tabi...
illaki başka iş bulursunuz, iş dahada uzayacağa benziyor çünkütabiki samimiyim içim içimi yiyor ama öyle kolaymı kızım okuyor maddi sıkıntı çekiyorum pat diye işi bıraksam eşime ne diyeceğim
DÜN BİR YAŞAM KOÇUNA GİTTİM BANA NE DEDİ BİLİYORMUSUNUZ ÇOK ŞAŞIRDIM DEDİKİ PARASINI YEillaki başka iş bulursunuz, iş dahada uzayacağa benziyor çünkü
iyi sende onu dinlersin artık zaten okafadasınDÜN BİR YAŞAM KOÇUNA GİTTİM BANA NE DEDİ BİLİYORMUSUNUZ ÇOK ŞAŞIRDIM DEDİKİ PARASINI YE