- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.022
-
- Konu Sahibi kimsedeyok
Evlendiler mi ?Ay o işler hiç belli olmaz Du sna Bi örnek anlatım.. Kadın evli çocuklu kndndsn 6 yaş küçük yakışıklıyı kapıyor boşanıyor kocasıylada, ellerine dövme bile yaptırıyorlar o gençle, çıcukda serseri değil he herkezin çok efendi bildiği işinde gücünde..... Ahh şans bikererede bize uğra.
evet doğru ama Allah ın ne yazdığını kimse bilemezYani bi erkeğe eşimi sevmiyorum derseniz o farklı yaklaşır maalesef erkek zihniyeti .eşi aldatmışsa o da sizinle aldatıyor ve bu durumda sizde eşinizi aldatıyosunuz kimsenin kimseden farkı yok yani .boşanın zaten ama o adam için değil çünkü o sizinle evlenmez
ALLAH KORUSUN ama tenha bi yere gitmek doğrumu aramızdada öpüşmek dışında bişey olmadıEyvah bildirimlerin alası gelecek napcaksınız ki eyvah eyvah kocanız duyarsa maazallah siz burdan değil de alışveriş merkezinde gören biri varsa eşinize söyleyip söylememe konusunda kendileri ile çelişen kişilerden korkun
bide ben bilsem kınadığım ayıpladığım şey başıma geldiAnlamıyorum, insan utanacağı şeyi neden yapar?
Allah hakkımda hayırlısını versin kızım için en iyisi neyse o olsun benim içinde tabiYardıma ihtiyacım var deyip duruyorsunuz daha nasıl yol gösterelim.ayni şeyleri yazmayacağım arkadaşlar da ben de ne yapmanız gerektiğini yazdık. Inş hatalarınızdan bir an önce dönersiniz.
Aaa tamam o zaman sadece öpüştüyseniz sorun yok ben de daha ciddi seyler yasandi sandim.ALLAH KORUSUN ama tenha bi yere gitmek doğrumu aramızdada öpüşmek dışında bişey olmadı
Öpüştüğünüzde tenha bir yermiştirALLAH KORUSUN ama tenha bi yere gitmek doğrumu aramızdada öpüşmek dışında bişey olmadı
Merhaba, zor bir durumda kalmışsınız anlıyorum, bence şu an en doğrusu mümkünse yeni bir iş bakmaya çalışın, en kısa sürede aynı ortamda olmaktan uzaklaşabilirseniz zor da olsa mesafe iyi gelecektir diye düşünüyorum. Hem bu sayede kafanız da dağılır. Eşiniz ile de sorunlarınız çözülmez ve daha da gergin bir hale gelirse de o zaman boşanma düşünülebilir, bu arada kızınız ve kendiniz için de yeni bir iş ve yeni bir düzen kurmaya başlamış olursunuz diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.Bunları yazmak için üye oldum buraya ilk defa üye oluyorum lütfen birisi bana akıl fikir versin9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var eşimle iyi kötü idare ediyorduk taa ki geçen seneye kadar hiç anlaşamıyoruz aşırı alıngan kıskanç ben ne alırsam oda alıcak ben aldım o geri kalmayacak ben bir şey yaptım oda yapıcak eşim değilde kız kardeşim gibi çekemeyen kardeş gibi bıktım artık bu çocuk gibi hallerinden koca gibi göremez oldum iyice soğudum artık onunla hiç birşey yapmaktan zevk almıyorum ne yatakta ne dışarda herşeyimiz kavga gürültü alınganlık onun dedikleri bana benim dediklerim ona batıyor tahammülümüz kalmadı ben çok kötüyüm ve 6 aydır işe başladım burası eski işyerim 5 yıl önce 2 yıl daha çalışmıştım burda 3 yıl ara verdikten sonra geri döndüm maddi sıkıntı çok çekiyorduk okul vesayre ama burda patronun oğlu var evli ve iki küçük çocuğu var biri 4 aylık biri 2 yaşında bana sevgisini belli etmeye başladı sürekli ediyordu ama görmemezlikten geldim hep sonra dışarda kahve içtik sohbet ettik eşimi sevmediğimi biliyor oda çocuk için evlenmiş kızlar bunu aldatmış filan neyse istemedim 2 kere olmaz bu iş hata vicdan azabından ölücem dedim eşinide tanıyorum çocuk ailecek tanışıyoruz çocuk görmeye bile gittim böyle birşey yoktu ama boşlukmu bilmiyorum iki cihan bir araya gelse olmaz dedim buda tamam dedi ama yan yanayız sürekli yine dayanamadım ve barıştık bu ikinci oldu beni itişin 3. olmasın filan dedi ama dışarda buluşup kalabalık mekanlarda el ele yürüyoruz kahve içiyoruz sohbet muhabbet bir sabah geldiğimde masamda çekmecemde notlar buldum seni çok seviyorum diye notlar yazmış her yere bilmiyorum kafam karıştı eşimle iyi değilim bu benden ne istiyıor ben ne yapsam eşimden boşansam çocuğuma bakamam baba evine dönemem eşimle mutsuzum buda evli
ne kadar güzel bir cevap verdiniz çok teşekkür ederim bende zaten yanlıştan yana değilim yaptığım adilik pislik ama devam ettirmek değil niyetimMerhaba, zor bir durumda kalmışsınız anlıyorum, bence şu an en doğrusu mümkünse yeni bir iş bakmaya çalışın, en kısa sürede aynı ortamda olmaktan uzaklaşabilirseniz zor da olsa mesafe iyi gelecektir diye düşünüyorum. Hem bu sayede kafanız da dağılır. Eşiniz ile de sorunlarınız çözülmez ve daha da gergin bir hale gelirse de o zaman boşanma düşünülebilir, bu arada kızınız ve kendiniz için de yeni bir iş ve yeni bir düzen kurmaya başlamış olursunuz diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
nasıl temizlenicem benAaa tamam o zaman sadece öpüştüyseniz sorun yok ben de daha ciddi seyler yasandi sandim.
Aman tanhalara gitmeyin de yoksa evli oldugunuz halde evli bi adamla öpüşmeniz çok olağan ve normal bence hiç sorun yok........
Yapmayin laf gelecek adiniza bu omur boyu yeter insana, esinizden bosanin sonra kiminle sevgili oluyorsaniz olun. Karsinizdaki herif safkan bir karaktersiz ! Bugun esine bunu yapan yarin size de yapar. Evliliginiz sallantida bile olsa sayginizi yitirmeyin, sevmiyorsaniz dahi nikahiniza sayginiz olsun...
amin amin aminDiyeceğim tek bişey var ALLAH KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN (amin)
Temizlenecegim mantigiyla bakmayin bence bit hata yapmissiniz hatasiz kul olmaz, o adama yol verin evliliginize odaklanin hala mutsuz oldugunuzu dusunuyorsaniz en once bosanin bence.nasıl temizlenicem ben
Temizlenecegim mantigiyla bakmayin bence bit hata yapmissiniz hatasiz kul olmaz, o adama yol verin evliliginize odaklanin hala mutsuz oldugunuzu dusunuyorsaniz en once bosanin bence.
[/QUOTE
Allahım ben çok kötü durumdayım işten çıkamam maddi durum kötü çocuğum okuyor istekleri bitmiyor iş bulmak çok zorarada kaldım
Estağfurullah, sizin bilinçli bir insan olduğunuzu düşünüyorum ben zaten burada sabırla verdiğiniz cevaplardan bile belli, kimse sınanmadığı günahın masumu değil sonuçta, hiç birimiz sizi kınayacak kadar masum muyuz ki bu dünyada, hiç günah işlemedik mi, hiç yalan söylemedik mi, hiç kul hakkına girmedik mi, bunların hepsini ancak Allah bilir. Zaten pişman da olmuşsunuz, bundan sonra devam ettirmeyin ama her ikinizin ailesine de yazık, inşallah da en kısa zamanda kızınızla ikinize ait güzel bir düzen kurarsınız, o zaman karşınıza belki doğru kişiyi de çıkarır Rabbim.ne kadar güzel bir cevap verdiniz çok teşekkür ederim bende zaten yanlıştan yana değilim yaptığım adilik pislik ama devam ettirmek değil niyetim
bu seneyi atlatırsam ayrılmayı düşünüyorum işten biraz para biriktirmem gerekiyor işten çıakrsam geçinemeyizEstağfurullah, sizin bilinçli bir insan olduğunuzu düşünüyorum ben zaten burada sabırla verdiğiniz cevaplardan bile belli, kimse sınanmadığı günahın masumu değil sonuçta, hiç birimiz sizi kınayacak kadar masum muyuz ki bu dünyada, hiç günah işlemedik mi, hiç yalan söylemedik mi, hiç kul hakkına girmedik mi, bunların hepsini ancak Allah bilir. Zaten pişman da olmuşsunuz, bundan sonra devam ettirmeyin ama her ikinizin ailesine de yazık, inşallah da en kısa zamanda kızınızla ikinize ait güzel bir düzen kurarsınız, o zaman karşınıza belki doğru kişiyi de çıkarır Rabbim.
demesi çok kolay içim rahat değil çok mutsuzum içinden çıkılmaz bir hal aldı kendimi lekeledim bir pislikten farkım yokYine eşini sevmeyen, sürekli aldatılan bir erkek vakası yersen.
Kimseden utanmıyorsan kızının yüzüne bakarken utan yazık.