Lütfen bir akıl verin :( bir abla anne kardeş gibi ?

Bu nasıl bir midedir bu nasıl iğrenc bi hayattır nasıl bir kadınsınız nasıl bir adamdır
Eşinizi aldatıyorsunuz hemde evli bir adamla
Bosanın cok mutsuzsanız eşiniz dünyanın en kötü insanı bile olsa kimseye böyle bir pislik yapmaya hakkınız yok

Evlendiler mi ?

evet doğru ama Allah ın ne yazdığını kimse bilemez

ALLAH KORUSUN ama tenha bi yere gitmek doğrumu aramızdada öpüşmek dışında bişey olmadı

Yardıma ihtiyacım var deyip duruyorsunuz daha nasıl yol gösterelim.ayni şeyleri yazmayacağım arkadaşlar da ben de ne yapmanız gerektiğini yazdık. Inş hatalarınızdan bir an önce dönersiniz.
Allah hakkımda hayırlısını versin kızım için en iyisi neyse o olsun benim içinde tabi

ALLAH KORUSUN ama tenha bi yere gitmek doğrumu aramızdada öpüşmek dışında bişey olmadı
Aaa tamam o zaman sadece öpüştüyseniz sorun yok ben de daha ciddi seyler yasandi sandim.
Aman tanhalara gitmeyin de yoksa evli oldugunuz halde evli bi adamla öpüşmeniz çok olağan ve normal bence hiç sorun yok........

Yapmayin laf gelecek adiniza bu omur boyu yeter insana, esinizden bosanin sonra kiminle sevgili oluyorsaniz olun. Karsinizdaki herif safkan bir karaktersiz ! Bugun esine bunu yapan yarin size de yapar. Evliliginiz sallantida bile olsa sayginizi yitirmeyin, sevmiyorsaniz dahi nikahiniza sayginiz olsun...

Merhaba, zor bir durumda kalmışsınız anlıyorum, bence şu an en doğrusu mümkünse yeni bir iş bakmaya çalışın, en kısa sürede aynı ortamda olmaktan uzaklaşabilirseniz zor da olsa mesafe iyi gelecektir diye düşünüyorum. Hem bu sayede kafanız da dağılır. Eşiniz ile de sorunlarınız çözülmez ve daha da gergin bir hale gelirse de o zaman boşanma düşünülebilir, bu arada kızınız ve kendiniz için de yeni bir iş ve yeni bir düzen kurmaya başlamış olursunuz diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

ne kadar güzel bir cevap verdiniz çok teşekkür ederim bende zaten yanlıştan yana değilim yaptığım adilik pislik ama devam ettirmek değil niyetim

nasıl temizlenicem ben

ne kadar güzel bir cevap verdiniz çok teşekkür ederim bende zaten yanlıştan yana değilim yaptığım adilik pislik ama devam ettirmek değil niyetim
Estağfurullah, sizin bilinçli bir insan olduğunuzu düşünüyorum ben zaten burada sabırla verdiğiniz cevaplardan bile belli, kimse sınanmadığı günahın masumu değil sonuçta, hiç birimiz sizi kınayacak kadar masum muyuz ki bu dünyada, hiç günah işlemedik mi, hiç yalan söylemedik mi, hiç kul hakkına girmedik mi, bunların hepsini ancak Allah bilir. Zaten pişman da olmuşsunuz, bundan sonra devam ettirmeyin ama her ikinizin ailesine de yazık, inşallah da en kısa zamanda kızınızla ikinize ait güzel bir düzen kurarsınız, o zaman karşınıza belki doğru kişiyi de çıkarır Rabbim.

Yine eşini sevmeyen, sürekli aldatılan bir erkek vakası yersen.

Kimseden utanmıyorsan kızının yüzüne bakarken utan yazık.

bu seneyi atlatırsam ayrılmayı düşünüyorum işten biraz para biriktirmem gerekiyor işten çıakrsam geçinemeyiz şu para elimi ayağımı bağlıyor üstelik sadece o da değil başka bir mevzu var keşke özelden yazabilsem sana

Yine eşini sevmeyen, sürekli aldatılan bir erkek vakası yersen.

Kimseden utanmıyorsan kızının yüzüne bakarken utan yazık.
demesi çok kolay içim rahat değil çok mutsuzum içinden çıkılmaz bir hal aldı kendimi lekeledim bir pislikten farkım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…