Lütfen bir akıl verin :( bir abla anne kardeş gibi ?

kimsedeyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
55
24
Bunları yazmak için üye oldum buraya ilk defa üye oluyorum lütfen birisi bana akıl fikir versin 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var eşimle iyi kötü idare ediyorduk taa ki geçen seneye kadar hiç anlaşamıyoruz aşırı alıngan kıskanç ben ne alırsam oda alıcak ben aldım o geri kalmayacak ben bir şey yaptım oda yapıcak eşim değilde kız kardeşim gibi çekemeyen kardeş gibi bıktım artık bu çocuk gibi hallerinden koca gibi göremez oldum iyice soğudum artık onunla hiç birşey yapmaktan zevk almıyorum ne yatakta ne dışarda herşeyimiz kavga gürültü alınganlık onun dedikleri bana benim dediklerim ona batıyor tahammülümüz kalmadı ben çok kötüyüm ve 6 aydır işe başladım burası eski işyerim 5 yıl önce 2 yıl daha çalışmıştım burda 3 yıl ara verdikten sonra geri döndüm maddi sıkıntı çok çekiyorduk okul vesayre ama burda patronun oğlu var evli ve iki küçük çocuğu var biri 4 aylık biri 2 yaşında bana sevgisini belli etmeye başladı sürekli ediyordu ama görmemezlikten geldim hep sonra dışarda kahve içtik sohbet ettik eşimi sevmediğimi biliyor oda çocuk için evlenmiş kızlar bunu aldatmış filan neyse istemedim 2 kere olmaz bu iş hata vicdan azabından ölücem dedim eşinide tanıyorum çocuk ailecek tanışıyoruz çocuk görmeye bile gittim böyle birşey yoktu ama boşlukmu bilmiyorum iki cihan bir araya gelse olmaz dedim buda tamam dedi ama yan yanayız sürekli yine dayanamadım ve barıştık bu ikinci oldu beni itişin 3. olmasın filan dedi ama dışarda buluşup kalabalık mekanlarda el ele yürüyoruz kahve içiyoruz sohbet muhabbet bir sabah geldiğimde masamda çekmecemde notlar buldum seni çok seviyorum diye notlar yazmış her yere bilmiyorum kafam karıştı eşimle iyi değilim bu benden ne istiyıor ben ne yapsam eşimden boşansam çocuğuma bakamam baba evine dönemem eşimle mutsuzum buda evli

Hiç kimseden utanmıyorsanız çocuğunuzdan ve onun çocuklarından utanın ve işi de o adamı da bırakın.hicbirsey bahane olamaz yaptığınıza.madem ikinizde mutsuzsunuz o zaman önce boşansaydınız ne bu iğrençlik.adam nasıl mutsuz ki 4 aylık bebeği var.gecin bu bahaneleri artık.ne dememizi bekliyorsunuz evet evliliginizde mutlu değilsiniz o da değil birbirinizi mutlu ediyorsunuz,seviyorsunuz aşk engel tanımaz devam edin mi?Kusura bakmayın normal insanlar gibi benim midem almıyor böyle şeyleri.ban yememek için daha fazla yazmıyorum.

bu durumdan ben de çok rahatsızım siz haklısınız ne yapıcam doğru neyse onu yapmak ve bunun içinde desteğe ihtiyacım var

bu durumdan ben de çok rahatsızım siz haklısınız ne yapıcam doğru neyse onu yapmak ve bunun içinde desteğe ihtiyacım var

Adamın sizi sevdiğini sanıyorsanız çok komik.
Ama siz seviyorsanız işte bu çok vahim!

Yazdığınız beni çok şaşırttı.
Evlisiniz, el ele dolaşıyorsunuz ki daha neler oldu bilmiyoruz.
Adam da evli ve 4 aylık çocuğu var.
O adamın da bir eşi-kadın var. Kendinizi onun yerine koyun.!

Ayrıca sonunu çok kötü bağlamışsınız. Eşinizden neredeyse nefret ediyorsunuz ama maddiyat için ona katlanıyorsunuz. Vallahi bravo, bu maddiyat para nelere kadir şaşıyorum doğruusu.

yok okumadım ne olucak şimdi telefonuma bildierim gelirmi
katlanmak değil çocuğum var düzelsin istiyorum düzelmiyor ne yapıcam bilmiyorum bu kişiyle sonum yok onuda biliyorumaramızda başka şey olmadı

yok okumadım ne olucak şimdi telefonuma bildierim gelirmi
telefona bildirim gelmez uygulamayı silerseniz. internetten girdiysenizde geçmişi temizleyin çıkış yaptıktan sonra. ha mailinizi de verdiyseniz ona da gelir mail. keşke üye olmadan düşünseydiniz bunu..

ayrıca konunuz çok üzücü.. evlilik hayatında bunalmış yeni heyecan arıyorsunuz, üzücü. umarım doğru olan yolu bulursunuz. eşinize de yazık ne kadar kötü olursa olsun insanlar aldatılmayı hak etmez.. boşansanız bile evli bi adamla olmayın bence.. ama bunlar bizim fikrimiz önemli olan sizinki..

Bilmem, ben telefondan girmem buraya.
tekden değil emal telimde yapıcak bişey yok artık çıkış yaparım inşallah bildirim gelmez içimde büyük bir boşluk ben düzelmek istiyorum eşimle iyi olmak istiyorum ama olmuyor sürekli kavga ediyoruz

benim fikrim olurmu sizin fikriniz önemli ben çıkış yolu doğru yolu arıyrum kendim yapamıyorum belki siz yardımcı olursunuz insan bildiği halde yapamaz bazen ama illa birilerinin yönlendirmesi gerekir benimde öyle sanırım bu ilişkinin sonu iyi olmaz biliyorum ama ben çok mutsuzum ya

ne deseniz haklısınız ne yapıcam ben

yaptığın gerçekten büyük bir hata. seni eleştirmek kötü konuşmak kimseye düşmez ama yaptığının yanlış olduğunu bilmelisin. anne olmanı falan geçiyorum ama evlisin o da evli. bak insanlar anlaşamaz sevgi biter boşanabilir. yeni bir ilişkiye sağlıklı bir şekilde başlar bunu anlarım. ama sizin ki böyle bir duruşun çok çok altında kendinizi küçük düşürmeye giden bir durum. evliliğinizi bitirin dürüstlük kalmamış zaten. çalışıyorsunuz çocuğunuz içinde mutlaka nafaka alcaksınız o yüzden bunları da bahane etmeyin artık. yalnız şöyle bir durum var. evli adama güvenip boşanın demiyorum kendi yaptığınızdan dolayı ve sevmediğinizden dolayı boşanın. o adamla da ilişkiyi bitirin yazık çocuklarına karısına

zaten başkası için boşanmam ben evliliğimde mutsuzum bu yüzden yanlış bir seçim yaptım .ok mücadele ettim olmaz dedim çocuklarının günahına giremem dedim bütün günah benim dedi o ne istiyor eşini sevmediğini çocuk için evlendiğini söylüyor bekarkende tanıyordum onu

onun söylediklerini boşver. ben sevdiğini sanmıyorum. ama sen seviyorsun belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…