Lütfen bir akıl verin :( bir abla anne kardeş gibi ?

DÜN BİR YAŞAM KOÇUNA GİTTİM BANA NE DEDİ BİLİYORMUSUNUZ ÇOK ŞAŞIRDIM DEDİKİ PARASINI YE
cocugu okuyormusta para lazimmista yasam kocuna verebilecek parayi bulmussunuz da cocugami verecek para yok
sizi tamamen ardamariniz catlamia bence iyi uçuşlar diliyorum size akşam tekrar yorum yazacagim bildirim gitsin diye ozellikle

Ya zor mu bu kadar insan olmak, esini karşına alıp konuşmak ve güzellikle bitirmek .. kendine çocuğunla düzen kurmak sonra da kendine uygun biri olursa onunla beraber ahlaklı yaşamak .. bir deneseniz artık daha fazla yanlış denizinde boğulmadan..

Sen ne saçmalıyorsun :sinirli: insallah eşin aldatildigini öğrenir ne olursa olsun kimse aldatilmayi hak etmezzz kadinliğimdan tiksindim tskrler :kızgın: bu arada aldatildigini öğrenen eşiniz dava açar ve bunu ispatlarsa yanlisinizin içinde bogulursunuz çünkü çocuğunuza da hasret kalırsınız eşiniz alır. Kendinize gelin bu ne hadsizlik hiç bir insan aldatilmayi hak etmiyooioirrrrrr.!!!!
Kimin ne yaşadığını Allah bilir tabiki kimse Aldatılmayı haketmez eşimi sevmiyorum ayrılmak istiyorum tehdit ediyor daha öncede mesajla aldatma olmuştu ayrılmadı ama her ayrılmak istediğimde tehdit ediyor aileme soylemekle ayrılmamam için ondan nefret ediyorum

Kimin ne yaşadığını Allah bilir tabiki kimse Aldatılmayı haketmez eşimi sevmiyorum ayrılmak istiyorum tehdit ediyor daha öncede mesajla aldatma olmuştu ayrılmadı ama her ayrılmak istediğimde tehdit ediyor aileme soylemekle ayrılmamam için ondan nefret ediyorum
Esinizi mesajla mi aldattınız? Esiniz sizi biraksa bosansaniz emin olun karsi taraf bosanmayacak. Kendinizi kandirmayin.

X