Bunları yazmak için üye oldum buraya ilk defa üye oluyorum lütfen birisi bana akıl fikir versin
9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var eşimle iyi kötü idare ediyorduk taa ki geçen seneye kadar hiç anlaşamıyoruz aşırı alıngan kıskanç ben ne alırsam oda alıcak ben aldım o geri kalmayacak ben bir şey yaptım oda yapıcak eşim değilde kız kardeşim gibi çekemeyen kardeş gibi bıktım artık bu çocuk gibi hallerinden koca gibi göremez oldum iyice soğudum artık onunla hiç birşey yapmaktan zevk almıyorum ne yatakta ne dışarda herşeyimiz kavga gürültü alınganlık onun dedikleri bana benim dediklerim ona batıyor tahammülümüz kalmadı ben çok kötüyüm
ve 6 aydır işe başladım burası eski işyerim 5 yıl önce 2 yıl daha çalışmıştım burda 3 yıl ara verdikten sonra geri döndüm maddi sıkıntı çok çekiyorduk okul vesayre ama burda patronun oğlu var evli ve iki küçük çocuğu var biri 4 aylık biri 2 yaşında bana sevgisini belli etmeye başladı sürekli ediyordu ama görmemezlikten geldim hep sonra dışarda kahve içtik sohbet ettik eşimi sevmediğimi biliyor oda çocuk için evlenmiş kızlar bunu aldatmış filan neyse istemedim 2 kere olmaz bu iş hata vicdan azabından ölücem dedim eşinide tanıyorum çocuk ailecek tanışıyoruz çocuk görmeye bile gittim böyle birşey yoktu ama boşlukmu bilmiyorum iki cihan bir araya gelse olmaz dedim buda tamam dedi ama yan yanayız sürekli yine dayanamadım ve barıştık bu ikinci oldu beni itişin 3. olmasın filan dedi ama dışarda buluşup kalabalık mekanlarda el ele yürüyoruz kahve içiyoruz sohbet muhabbet bir sabah geldiğimde masamda çekmecemde notlar buldum seni çok seviyorum diye notlar yazmış her yere bilmiyorum kafam karıştı eşimle iyi değilim bu benden ne istiyıor
ben ne yapsam eşimden boşansam çocuğuma bakamam baba evine dönemem eşimle mutsuzum buda evli