Lütfen bir akıl verin :( bir abla anne kardeş gibi ?

ben boşancam de bakalım ne dicek ona göre anlarsın :)
canım tamam da sonunun olmadığını ikmizde biliyoruz hem çok yeni eşiyle problemi yokmuş ki öyle birşey demek için çok erken hem o desin ben neden diyim başka yolu yokmu sevgisini anlamak için

canım tamam da sonunun olmadığını ikmizde biliyoruz hem çok yeni eşiyle problemi yokmuş ki öyle birşey demek için çok erken hem o desin ben neden diyim başka yolu yokmu sevgisini anlamak için
anlasan ne olacak peki. kendin diyorsun sonunun olmadığını ikimizde biliyoruz diye. zaten sevse sence ne yapar ne eder çözüm bulmaz mı. onun için sadece heyecansın kabullen bunu. sen nasıl kendi evliliğinden sıkılıp heyecan aradın ilk bulduğuna tutundun seviyorum sandın. oda şimdi onun gibi bir şeydir muhtemelen. kalpli pastalar vs falan bunları geç bunlar liseli aşıkların sevgi belirtisi

Kızlar bunu aldatmış, çocuk için evlenmiş, bekarken tanıyordum diyorsunuz.bu adamı aldatmışlar ee bu da sizinle eşini aldatıyor siz de bununla eşinizi aldatıyorsunuz.bu adam sizi zerre sevmiyor gerçekten sevseydi sizi böyle kullanmazdı kusura bakmayın.sizi ne duruma düşürüyor görüyorsunuz.kendinizi bu gereksiz adamla birlikte olmak için eşimle mutsuzum diye ikna mi ediyorsunuz kendinizi?elin adamından sizin aile ilişkinize ne?eşinizi sevmediğinizi ya da artık mutlu olmadığınızı niye biliyor ve sizi kolay lokma görüyor bu nedenle.yapacaginiz çok net önce o adamdan tamamen kopmalısınız karısını aldatan bir insan herkesi aldatır.hatta iş yerinizi bile değiştirin asla size olan sevgisine inanmayın net sizi sevmiyor. Sonra eşinizden acilen boşanın aldatılmayı hiçbir insan haketmez ve aldatmak kişinin kendisiyle alakalıdır karşısındaki insan ile ilgili değildir.cocuga bakamam geçinemem diye boşanmıyorsanız bari evlilik için sadakatinizi koruyun.yok yapamam diyorsanız boşanın ve nafaka ve kendi maaşınızla bakın çocuğunuza.en önemlisi çocuğunuzun yüzüne bakarken utanacağınız şeyler yapmayın.

Bunları yazmak için üye oldum buraya ilk defa üye oluyorum lütfen birisi bana akıl fikir versin :KK43: 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var eşimle iyi kötü idare ediyorduk taa ki geçen seneye kadar hiç anlaşamıyoruz aşırı alıngan kıskanç ben ne alırsam oda alıcak ben aldım o geri kalmayacak ben bir şey yaptım oda yapıcak eşim değilde kız kardeşim gibi çekemeyen kardeş gibi bıktım artık bu çocuk gibi hallerinden koca gibi göremez oldum iyice soğudum artık onunla hiç birşey yapmaktan zevk almıyorum ne yatakta ne dışarda herşeyimiz kavga gürültü alınganlık onun dedikleri bana benim dediklerim ona batıyor tahammülümüz kalmadı ben çok kötüyüm :KK43: ve 6 aydır işe başladım burası eski işyerim 5 yıl önce 2 yıl daha çalışmıştım burda 3 yıl ara verdikten sonra geri döndüm maddi sıkıntı çok çekiyorduk okul vesayre ama burda patronun oğlu var evli ve iki küçük çocuğu var biri 4 aylık biri 2 yaşında bana sevgisini belli etmeye başladı sürekli ediyordu ama görmemezlikten geldim hep sonra dışarda kahve içtik sohbet ettik eşimi sevmediğimi biliyor oda çocuk için evlenmiş kızlar bunu aldatmış filan neyse istemedim 2 kere olmaz bu iş hata vicdan azabından ölücem dedim eşinide tanıyorum çocuk ailecek tanışıyoruz çocuk görmeye bile gittim böyle birşey yoktu ama boşlukmu bilmiyorum iki cihan bir araya gelse olmaz dedim buda tamam dedi ama yan yanayız sürekli yine dayanamadım ve barıştık bu ikinci oldu beni itişin 3. olmasın filan dedi ama dışarda buluşup kalabalık mekanlarda el ele yürüyoruz kahve içiyoruz sohbet muhabbet bir sabah geldiğimde masamda çekmecemde notlar buldum seni çok seviyorum diye notlar yazmış her yere bilmiyorum kafam karıştı eşimle iyi değilim bu benden ne istiyıor :KK43: ben ne yapsam eşimden boşansam çocuğuma bakamam baba evine dönemem eşimle mutsuzum buda evli :KK43:
Oha artk kalabalk mekanda elin adamıyla el ele dolaşmak?
Ayder yaylası gibisiniz hanımefendi.
Esinizi sevmiyorsanız boşanın!
Cocugundan utanır insan yahu!

Yuha alışveriş merkezinde elele dolaşmak mı sanırım sizi tanımayanların olduğu bir şehirdedir herhalde nasıl birileri görecek diye korkmuyorsunuz iyi cesaret şunu da bilin o kişi siiz sevmiyor bunu bi kere aklınıza koyun sadece eşinin yaşadığı doğumların yaklaşık olması lohusaydı çocukların bakımıydı kadın büyük ihtimal bu dönemde yoğunluktan eşini boşlamış olacak ki eşde de biraz karaktersizlik varsa 2 çocuğu yakın yaşlarda hamile bırakmış kadın çocukların bakımından kendine bakmaya fırsat bulamıyordur eminim utanmıyor çocuklarının annesini aldatmaya siz de hemcinsizi utanmıyor musunuz mağdur etmeye söyleyin bakalım boşanacak mı patronun oldu yüzde 85 boşanmaz evililğin iyi gitmeyebilir 2 çocuklu kadın çocuk sahibi olduğuna göre ikisi de sevmış birbirini 1 çocuk da değil 2 çocuk adam muhtemel boşlukta kaldı size karşı sevdiğini sanıyor tipik bir lohusa erkeği anlayamadığım bir de şu var alışveriş merkezinde elele dolaşmaya korkmuyorsunuz bildirimlerden mi korkuyorsunuz utanın tamam mı utanın yeni doğum yapmış bir hemcinsizin eşine karşılık vermekten utanın

yok okumadım ne olucak şimdi telefonuma bildierim gelirmi :KK43:
Eyvah bildirimlerin alası gelecek napcaksınız ki eyvah eyvah kocanız duyarsa maazallah siz burdan değil de alışveriş merkezinde gören biri varsa eşinize söyleyip söylememe konusunda kendileri ile çelişen kişilerden korkun

Yuha alışveriş merkezinde elele dolaşmak mı sanırım sizi tanımayanların olduğu bir şehirdedir herhalde nasıl birileri görecek diye korkmuyorsunuz iyi cesaret şunu da bilin o kişi siiz sevmiyor bunu bi kere aklınıza koyun sadece eşinin yaşadığı doğumların yaklaşık olması lohusaydı çocukların bakımıydı kadın büyük ihtimal bu dönemde yoğunluktan eşini boşlamış olacak ki eşde de biraz karaktersizlik varsa 2 çocuğu yakın yaşlarda hamile bırakmış kadın çocukların bakımından kendine bakmaya fırsat bulamıyordur eminim utanmıyor çocuklarının annesini aldatmaya siz de hemcinsizi utanmıyor musunuz mağdur etmeye söyleyin bakalım boşanacak mı patronun oldu yüzde 85 boşanmaz evililğin iyi gitmeyebilir 2 çocuklu kadın çocuk sahibi olduğuna göre ikisi de sevmış birbirini 1 çocuk da değil 2 çocuk adam muhtemel boşlukta kaldı size karşı sevdiğini sanıyor tipik bir lohusa erkeği anlayamadığım bir de şu var alışveriş merkezinde elele dolaşmaya korkmuyorsunuz bildirimlerden mi korkuyorsunuz utanın tamam mı utanın yeni doğum yapmış bir hemcinsizin eşine karşılık vermekten utanın
çok denedik ayrılmayı yan yanayız her sabah o alıyor beni evden her akşam o bırakıyor sürekli beraberiz hiç böyle birşey yoktu aklımda yıllardır olurdu olsa eşinide tanıyorum bu işi bitirmem gerek :KK43: ben ne yapıcak çok boşluktayım

Eyvah bildirimlerin alası gelecek napcaksınız ki eyvah eyvah kocanız duyarsa maazallah siz burdan değil de alışveriş merkezinde gören biri varsa eşinize söyleyip söylememe konusunda kendileri ile çelişen kişilerden korkun
ya bizde sonradan çok pişman olduk heran birinden telefon gelicek diye korktuk oun fikriydi boş bulunduk en azından tenha bir yere götürmedi :KK43:

Kızlar bunu aldatmış, çocuk için evlenmiş, bekarken tanıyordum diyorsunuz.bu adamı aldatmışlar ee bu da sizinle eşini aldatıyor siz de bununla eşinizi aldatıyorsunuz.bu adam sizi zerre sevmiyor gerçekten sevseydi sizi böyle kullanmazdı kusura bakmayın.sizi ne duruma düşürüyor görüyorsunuz.kendinizi bu gereksiz adamla birlikte olmak için eşimle mutsuzum diye ikna mi ediyorsunuz kendinizi?elin adamından sizin aile ilişkinize ne?eşinizi sevmediğinizi ya da artık mutlu olmadığınızı niye biliyor ve sizi kolay lokma görüyor bu nedenle.yapacaginiz çok net önce o adamdan tamamen kopmalısınız karısını aldatan bir insan herkesi aldatır.hatta iş yerinizi bile değiştirin asla size olan sevgisine inanmayın net sizi sevmiyor. Sonra eşinizden acilen boşanın aldatılmayı hiçbir insan haketmez ve aldatmak kişinin kendisiyle alakalıdır karşısındaki insan ile ilgili değildir.cocuga bakamam geçinemem diye boşanmıyorsanız bari evlilik için sadakatinizi koruyun.yok yapamam diyorsanız boşanın ve nafaka ve kendi maaşınızla bakın çocuğunuza.en önemlisi çocuğunuzun yüzüne bakarken utanacağınız şeyler yapmayın.
yerden göğe kadar haklısın seviyormu sevmiyormu bunu bile düşünmek istemiyorum artık :KK43: onun eşide benim eşimde haketmiyor bunu :KK43: yardımınıza ihtiyacım var

yerden göğe kadar haklısın seviyormu sevmiyormu bunu bile düşünmek istemiyorum artık :KK43: onun eşide benim eşimde haketmiyor bunu :KK43: yardımınıza ihtiyacım var
Yardıma ihtiyacım var deyip duruyorsunuz daha nasıl yol gösterelim.ayni şeyleri yazmayacağım arkadaşlar da ben de ne yapmanız gerektiğini yazdık. Inş hatalarınızdan bir an önce dönersiniz.

Tamam pişmansan yapma lütfen bir daha buluşma hatta işyerinden ayrıl çünkü yeni doğum yapmış biri kolay değil 2 çocukla başetmek bir de eşinin aldattığını duysa dünyası başına yıkılır siz 2.ciye evlendiğinizde siz 4 aylık bebeğe bakarken eşinizi çok severken biri yanaşsa hoşunuza gider mi bence o adamın tek derdi şuan eşinden göremediği ilgiyi dışarıda aramak tabi size de heyecan veriyor güzel bişey evlilik monotonlaşmış ama evliliği sonlandırmadan bu yaklaşım yanlış bence eşiniz sizi kıskanıyorsa sizi seviyordur biraz canlandırabilirsiniz aslında evliliğinizi

çok denedik ayrılmayı yan yanayız her sabah o alıyor beni evden her akşam o bırakıyor sürekli beraberiz hiç böyle birşey yoktu aklımda yıllardır olurdu olsa eşinide tanıyorum bu işi bitirmem gerek :KK43: ben ne yapıcak çok boşluktayım
Eşiniz bişey demiyor mu sabah akşam onunla gelip gitmenize hem kıskanç demişsiniz eşinize

ya bizde sonradan çok pişman olduk heran birinden telefon gelicek diye korktuk oun fikriydi boş bulunduk en azından tenha bir yere götürmedi :KK43:
Bakın karşı tarafta birinden tlf gelecek diye korktuysa sizi sevmiyor seven insan kim görürse görsün korkmaz sevgisinin arkasında durur dmeek ki boşanmak niyeti falan da yok büyük ihtimal cinsellik olarak sizden tatmin olmak istiyor zira eşi 2 küçük bebeyle asla fırsat bulamaz şuara

Yani bi erkeğe eşimi sevmiyorum derseniz o farklı yaklaşır maalesef erkek zihniyeti .eşi aldatmışsa o da sizinle aldatıyor ve bu durumda sizde eşinizi aldatıyosunuz kimsenin kimseden farkı yok yani .boşanın zaten ama o adam için değil çünkü o sizinle evlenmez

Yani bi erkeğe eşimi sevmiyorum derseniz o farklı yaklaşır maalesef erkek zihniyeti .eşi aldatmışsa o da sizinle aldatıyor ve bu durumda sizde eşinizi aldatıyosunuz kimsenin kimseden farkı yok yani .boşanın zaten ama o adam için değil çünkü o sizinle evlenmez

Ay o işler hiç belli olmaz Du sna Bi örnek anlatım.. Kadın evli çocuklu kndndsn 6 yaş küçük yakışıklıyı kapıyor boşanıyor kocasıylada, ellerine dövme bile yaptırıyorlar o gençle, çıcukda serseri değil he herkezin çok efendi bildiği işinde gücünde..... Ahh şans bikererede bize uğra.

zaten başkası için boşanmam ben evliliğimde mutsuzum bu yüzden yanlış bir seçim yaptım .ok mücadele ettim olmaz dedim çocuklarının günahına giremem dedim bütün günah benim dedi o ne istiyor eşini sevmediğini çocuk için evlendiğini söylüyor bekarkende tanıyordum onu
Ağzına şaplak yemelik bu model yeni mi çıktı? Allahm korusun.Burda da duydum çocuk için evlendim diyen geçenlerde.Çok bencilce

X