Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alateriel bizi de bilgilendirdiğin için sağol.o kadar koliyi bir anda taşımak ve hazırlamak zor olur bence de yardımcı kadından rica et, ayıptır sorması sen evden ayrılınca ev o adama mı kalacak? kendi kendime sinirlendim seni geri döndürmek bir yana, bekar arkadaşlarıyla alem yapıyor vs.ne biçim insan, gerekirse sert çık kayınvalidene veya görümcene oras benim evim işim bitene kadar gelmeyin de. :umursamaz: aile toptan ruh hastasıymış.
çalıştırmak..
evlenmeden once 4 ayrı iş yerinde pazar gunleri ise gonullu olarak bir denekte gorev alıyordum.bunların hepsini biliyordu.annesi bu konuda cok takdir etmişti hatta, ozamanlar tabi ne kadar hos kadına onem ve değer veren bir aile diye dusunup mutlu olmustum.ilk başta kendi işime mumkun olduğunca devam ediceğimi istanbula haftada bir kac gun gidip gelmemin yetrli olacağını solemiştim.onay vermişti. ne zman ki evlendik, balayından donduk,hatta donmeden balayında başladı kıskaçlıklar.sonra da seni ist.e falan gonderemem, sen de gel dedim gunu birlik gidip gelelim,kabul etmedi,odaki işlerim bitmiş oldu boylelikle.bu sehirde onların da sahip olduğu bir iş yerleri var,elemanlarını cıkarıp en iyi sen yaparsın bu işi diye emrivaki sekilde orda calışmaya başladım tam1 sene,gık demeden elimden geldiğince, karsılığında kurus almadan,borçları var ya,hiç sesimi cıkarmadım.1 sene sonra hiç bişey değişmed, aksine borc arttarken,ellerinde satabilecekleri hiç bisey yokken , anne ve kız (k.validem ve goumcem inanlılmaz goruntu duskunudrler,marka takıntıları vs) bir havalardalar ki sormayın herseyi aşağı gormeler,bana kalkıp "ay sen o markayımı kullanıyorsun"demeler,çalışan bir arkadasa şunu soylermisin sen guzel bir dille soyleyebiliyorsun dediklerinde,ben d istediklerini uygun bir sekilde yaptğımda, o arkadasa "ah gelinimiz işte bu işleri bilmiyor hiç" dediklerini o arkadas bana soledikten sonra , pes dedim, ve bir daha asla oraya adım atmayacağımı soyledim.ozurler dilediiler, annesi ozellikle , yok dedim ben o işi hakkaten bimiyorum.ben kendi işimin uzmanıyım dedim.ve sonra eşime kpss ye girelim dedim sen de ben de kendimizi su durumda garanti altına alalım devlete ait bir yerde çalışlım teklifinde bulundum.ben asla birinin buyunduruğu altında calşmam dedi. bana da sen çalış iş bulursan burda dedi,2 gun sonra o bahsettğim komsum buldu. oldukça saygın biyerde,oldukça guvenilir bir yerde.ona soledim, bana "hayır diyemedin dimi, ben senin evinin kadını olmanı istiyorum dedi, cocuklarının anası.....sok oldum tabii.ve bir daha henuz çalışamadım