Lütfen bana yardımcı olun, boşanma kararımı sizler de değerlendirin arkadaslar:(

sizce ben ne yapmalıyım?

• direkt bosanmalısın hiç dusunme

OY: 277 98,2%
  • bir sans daha ver

OY: 2 0,7%
  • bosanma , ama tum bunların bedelini odet

OY: 4 1,4%
  • o kadar da sorun yok ortada

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    282
  • Anket Kapalı .
Allah yardimcin olsun.insallah en kisa zamanda kurtulursun.elinde kanitlar varsa kullan..zaten kullanmak zorunda kalacaksin adam sizden bosanmak istemeyecek..para yedigi yetmiyormus giibi birde kadin ariyormus.yuh artik

bencede tazminat yada nafaka alabilme durumun varsa muhakkak kullan. eğer anlaşmalı boşanmayacaksanız zaten bir süre uzuyor hemen boşanamazsınki . o evliyken nasıl para düşünüyorduysa şimdi senin muhakkak düşünmen lazım. bir an önce kurtulma psikolojisiyle tazminattan sakın vazgeçme.sonra çok pişman olursun.

ah canım ya o kadar uzuldum kı yaşadıklarına...
hemen boşan ve kurtul.zaten yazmışsın nafaka talep edersen 2 yıl uzarmış dava.allaha havale et onu. yenı bır yol çız kendıne .yolun açık olsun.sevgiler....

İki yıl o adama çok iyi sabır etmişsin maddiyatcı bir insandan bir hayır gelmez hemen boşanın yoksa daha fazla sağlığınızdan olacaksınız

kesinlikle katılıyorum. sadece senden ailenden istifade etmek için evlenmiş bu adam. anlattıklarınıza göre siz bu adama 5 beden daha fazlasınız.

canım hakkınızda hayırlısı olsun amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bence boş-an
nedemek ya
bu anlattıklarını okurken içim acıdı ya böyle adamla evli kalınmaz canım ya bence aklını başına topla bak güzel bir eğitiminde varmış ayakların üzerinde çok rahat bir şekilde durabilirsin en azından kafan rahat olur daha çok gençsin ileride büyük yaralar açılmadan ayrıl bence

Aldatmakla tehdit etmeler
Ailene küfretmeler
Ben başkasına aşıktım seninle onu unuturum diye evlendim demeler
artıı yan gelip yatıp maddi yönden senin aileni sömürmeler
Nasıll dayandınn canım kaç kurtul biran öncee ...Dahamı düşünüyorsun.Ne güzel annen var baban var sana sahip çıkacak...Güçlü birine benziyorsun zaten...
Güzel mutlu bir hayat kur kendine...

Boşa onu çatır çatır..
Bedavacıya bak,tövbe tövbe..
Kusura bakma ama onun kendini kıymetli addetmesinde senin bu on dokuz kerelerin parmağı var.
Vazgeçilmez mi sanmış kendini,vazgeçilmez olan gururdur,alma artık gururunu ayaklar altına.

Son düzenleme:
Tek kelime ile boşan diyorum. Hazır çocuğunda yokmuş. Birde aynı olayları 20.kez yaşayıpta sakın çocuk yapma canım. Böyle bir adama güvenipte çocuk yapılmaz. Dilerim en kısa zamanda kurtulursun.

canım arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun,yaşadıklarına çok üzüldüm .Rabbim güzel yazılar yazmış olsun Rabbim yardımcın olsun..

Canım sana inanamıyorum ya derhal o adamı terket yazdıklarına inanamadım nasıl katlandın bu 2 yıla anlam veremedim. Bence seninde psikolojik destek alman gerek bize böyle bir soru sorduğuna göre hala acaba diyebildiğine göre seninde durumun pek iyi sayılmaz. Ama sana hak veriyorum böyle adam insanın ruh sağlığını bozar.

Elinde bu tip deliller varsa istemese bile hakim seni haklı bulur ve anında boşar, için rahat olsun.5 kuruş da talep edemez.
Annene ise diyecek bir şey bulamıyorum, etraf ne der diye hareket edilip kendi kızının hayatı zindan edilir mi? Etrafa göre mi yaşayacağız? 2 gün konuşulur 3.gün gündem değişir.
Ya benim arkadaşım ünlü biriyle evlendi, 2 sene içinde boşandı, boşanması gazetelere düştü, üstelik küçük bir yerden arkadaşımdı, yaz gelince hepimiz orada oluyorduk.Önce herkes konuştu, yüzüne gülümseyip arkasından bir sürü şey deniyordu şimdi ise unutuldu, kız kendi işine bakıyor.Bu anlattığım örnek çok daha az bulunur cinsten, diyeceğim o ki, her gün bir sürü şey oluyor sonra her şey unutuluyor, önemli olan senin kararının doğru olması, senin ruh sağlığının iyi olması.Babanın desteğinin arkanda olması çok iyi.Bu dönemde annen de olsa seni üzenleri dinleme.Allah kolaylıklar versin.

Çok merak ettim sesi çıkmadığına göre kesin barıştı. Bu kadar kadın ona ayrıl dedik şimdi barıştık demeye cesareti yok.

Umarım benim ki kötü tahmindir.

canim lutfen ona donme , cok pisman olursun bu adam belliki seninle menfaati icin evlenmis soyledigi sozler yenilir yutulur gibi degil 3 gunluk dunya neden uzulesin.. bakarsin karsina cok daha iyisi cikar hem maddi durumunda iyiymis cok rahat edersin ona eyvallahin olmaz o zaman kendisi yansin neyi kacirdigina.. cokk uzuldum senin icin hayirlisi olsun canim en kisa zamanda bosanip huzura ermen dilegimle..

Çok sinir bozucu okurken inanın sinirlendim...
akannehir
Lütfen boşan o iğrenç insandan o seni değil PARANI seviyor...
Bir evde erkek çalışmazsa o evden hayır gelmez...
Ne zamana kadar baban yardım edecek?
Yazık hepinize...
Biraz olsun kendine saygın varsa BıTıR BU ıŞKENCEYı...
Sana 'Ben başkasını seviyorum.' diyen insanın yanında bekleme...
Seni bunca zaman SEVMEYE Mı UĞRAŞMIŞ?
Resmen senden faydalanmış bunu gör artık gör...

X