How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşim ve ailem...

arkadaşım erkeklerin hepsi temelde birbirine benzer..

sen hiçbi zaman bence babanın lafını etme...

o babanın iyiliklerinin altında kaldığı için hıncını senden çıkırıyo..

bide sen babamda babam dedin mi iyice tuz biber oluyo..

erkekler eşleri en güçlü onları görsün ister..

diyceksinki bunca yapılan iyiliği görmüyoo..

hiiiçç merak etme herkes herşeyin herzaman farkındadır..

sen hiç ses etme asaletini koru gün gelir o der sana allah razı olsun böyle böyle yaptı bize zamanında diye..

bak göreceksin..

ayrıca burda yapılan ben olsam böyle başına kakardım şöyle ederdim yorumları tamaen yıkıcı hiç bi yapıcılığı yok..
çok çocukça geldi bana..
sorun öyle çözülmez aksine büyür...
emin ol eşinin hırçınlığı babana muhtaç olmak..

ben size katılmıyorum.
aile yardım etmeye mecbur değil, hadi içinden geldi ediyorlar diyelim ama karşısındaki kadir kıymet bilmeyen nankör birisi.
gerçekten iyi bir insan olur, çalışır çabalar ama tuttuğu iş elinde kalır tabi yardım edilir ama burada damat babanın yardım olsun diye verdiği işi bile savsaklıyor.

ben konu sahibinin yerinde olsam babamın yardım etmesini engellerdim.
adam arkasından atıp tutacak, bir de babam ona yardım edecek.
aç açıkta kalırım gene de kabul etmem ben olsam..

aslında eşim çok çalışkandır işide yarım bırakmaz ve biz bu konu haricinde inanlımaz ii anlaşıyoruz herkes parmakla gösteriyor bizi...ama gel gelelim babam konusunda böle bişi çıkardı başıma ve artık sürekli dile getirmeye başladı...sıkıldım ama artık ya...bu ne demek tamamlasammı tamamlamasam mı bilmiyorum...

yazik degilmi anani banani o adama kullandiriyorsun
sonra nankörlükte yapar inkarda eder
evlendigimizden bu yana en ufak sikintimizia benim annem babam kostu zaman geldi ekmek paramiz olmadi
ama hepsini borc kabul ettim neden benim babamín calistigini el oglu yesinki???

o babanın iyiliklerinin altında kaldığı için hıncını senden çıkırıyo..

bide sen babamda babam dedin mi iyice tuz biber oluyo..

sen hiç ses etme asaletini koru gün gelir o der sana allah razı olsun böyle böyle yaptı bize zamanında diye..

bak göreceksin..

inşallah...

babam için öyle konuşana biriyle sonum hiç yiy olmazdı...
dünya bi yana babam bi yana....
üstelik babanız sizi ne kadar düşündüğü halde....
inanmak istemiyorum.....

ayrıca burda yapılan ben olsam böyle başına kakardım şöyle ederdim yorumları tamaen yıkıcı hiç bi yapıcılığı yok..
çok çocukça geldi bana..

Olmasin o zaman!! :delphin:

Madem bu kadar zoruna gidiyor erkeklik gururu yikiliyor kabul etmesin!!:kahve:

Kusura bakma canim ama simdi allah razi olsun babandan demiyorsa 10 sene sonrada demeyecek...ben insanlarin degisecegine inanmiyorum....:kahve:

Canım şimdi biley diycem ama kızma. Babanın fabrikası varmış. Yani gelir düzeyi nedir bilmiyorum tabi ama acaba arada bir eşine bir kira paralık iş yaptırmaktan daha fazla yardım edemez mi size? Mesela ben de eşim de çalışıyoruz. Ona rağmen ve çok şükür borcumuz olmamasına rağmen babamlar başka bir evlerinden aldıkları kirayı bize veriyolar. Sizin işsizlik sorununuz var, borç sorununuz var bunlarla uğraşıyorsunuz acaba eşin de babanların durumunun çok iyi olduğunu görüp daha fazla yardım etmemelerine sitem ediyor olamaz mı?

Malesef söylediklerinize katılmıyorum, adam baştan aşağı nankör, yaptıkları zaten bunu gösteriyor. Arkadaşın babası zaten elinden geleni yapmış, fabrikası var diye her daim yardım edecek hali yok, çünkü kendiside bir aile geçindiriyor.
Ayrıca arkadaşın eşi sorumsuz biri bence. Baksanıza yardıma karşılık yaptığı terbiyesizlik diz boyu.
Aileniz size yardım ediyormuş ki sizin yardıma ihtiyacınız bile yokmuş. Ben sizin yerinizde olsam o kira parasını da almam. Ama bu sizin tercihiniz bunada karışmaya hakkım yok tabiki.

Yeminle bu kocaları bu dünyadan silmek lazım.

Bekar kızlar, evlenmeyin. En iyi koca bile zaman geçtikçe aha burdaki örnekte görüldüğü üzere nankör, bencil, ukala, küçük dağları ben yarattım, hep bana hep bana rabbena olabiliyor. Onun için yaşasın bekarlık, yaşasın özgür hayat:lepi:

çok terbiyesiz ya Allah korkusu yok mu gururu yok mu sana bakamıyo çalışmıyo kollayamıyo pes yaa!!!
doktora eşin götürsün eve eşin baksın ailenden aldığın parayı eşine verme sakla bakalım neler oluyo
:1closedeyes:

o babanın iyiliklerinin altında kaldığı için hıncını senden çıkırıyo..bide sen babamda babam dedin mi iyice tuz biber oluyo..
bak göreceksin..

çok çocukça geldi bana..

ben sağlam karakterli bir insanın iyilik gördüğü için arkasından atıp tutacağına inanmıyorum.
benim babamında eşim üzerindeki hakkı büyüktür.
hem gelin verdi hem damat aldı diyebiliriz.
ne var ne yok benim babam yaptı.
hala da he türlü desteği verir.
konunun girişiyle fark var mı? yok..
ama gidişat farklı..
bu yapılanlara karşı benim eşimin her zaman dediği; "ben babamı -yani kayınpederi oluyor- sırtımda hacca götürüp getirsem hakkını ödeyemem, bana yaptığı babalıktan sonra bana tekme atsa ben elini öpe teşekkür ederim" der.

şimdi bana normal olan bu geliyorsa, benim gördüğüm davranış buysa;
ama konuda çiçek uzatılan ele de taş fılatılıyorsa yaptığım yorum neden çocukça oluyor anlamadım doğrusu..
çocukça olmasından da gocunmam yorumumun; çünkü ben kim olursa olsun babama laf ettirmem asaletimi koruyamam

bu arada üzerime alındım çünkü yıkıcı eleştiri yapanlardan biri bendim..

valla eşinin imkanlaıyla aile kurup, evinin masrafalarını karşılamayan nankör adama yol veririm hemen..

ne bu be hem kel hem fodul..

siz de ailenize nankörlük yaptırtmayın herkes haddini bilsin...

nankör değil klasik kompleksli koca tipi...
çok yakın zamanda yoğun bir biçimde yaşadım bir arkadaşımda...bilirim...
ezik adam ezik...kızın ailesinin eğitiminin maddi gücünün karşısında ezik...
çünkü kendinde yok, ailesinde yok...dolayısıyla tahammülü de yok...
üstüne bir de aile bağı girince araya, anne babasının karısına ne kadar sahip çıktığını görünce daha da kendini kemiriyor ve hırsını karısından çıkarıyor...
zavallının elinden bişey gelmediği için babatı kötülüyor, hatta ondan nefret ediyor...
yerinizde olsaydım gülsümün dediği gibi yapardım böylesine, babam sayesinde doydun da derdim açıkçası...
benim ailem beni bakmaktan aciz olduğu için seninle evlendirmedi bak sana bile bakıyor daha ne derdim...
ve hala o yardımları almaya devam ediyorsa da hoşçakal eski kocam derdim...
hiçbir insanın kimsenin ailesine böyle br saygısızlık yapmaya hakkı yoktur...
büyük konuşmayım fitil fitil getiririm adamın burnundan...en kısa sürede de kurtulurum o kamburdan
...

benim babamında eşim üzerindeki hakkı büyüktür.
hem gelin verdi hem damat aldı diyebiliriz.
ne var ne yok benim babam yaptı.
hala da he türlü desteği verir.
konunun girişiyle fark var mı? yok..
ama gidişat farklı..
bu yapılanlara karşı benim eşimin her zaman dediği; "ben babamı -yani kayınpederi oluyor- sırtımda hacca götürüp getirsem hakkını ödeyemem, bana yaptığı babalıktan sonra bana tekme atsa ben elini öpe teşekkür ederim" der.

şimdi bana normal olan bu geliyorsa, benim gördüğüm davranış buysa;
.

arkadaşım burda yorum yapaken kendimizden değil karşımıxdakinden yola çıkmalıyız..

ben kendmden yola çıkacak olursam aynı senin yukarda yazdığın cümleleri yazardım..

benimde eşim ben babama sinirlensen söylensem bana kızar beni susturur.. şöyle bi adam böyle bi adam babam der.. babamın ağzından çıkanı iki etmez..

ama hayata herkes aynı şartlarda ve aynı şansta gelmiyo..

onun için bize uymayanı hemen tü kaka yapmak bana işin kolayına kaçmak geliyo..

ama bu benim fikrm..

saygı duyuyorum yorumlarınıza..

Yeminle bu kocaları bu dünyadan silmek lazım.

Bekar kızlar, evlenmeyin. En iyi koca bile zaman geçtikçe aha burdaki örnekte görüldüğü üzere nankör, bencil, ukala, küçük dağları ben yarattım, hep bana hep bana rabbena olabiliyor. Onun için yaşasın bekarlık, yaşasın özgür hayat:lepi:

hiç de değil kuzu kapama...sen izin verir misin böyle bişeye...
senin kocan konuşabilir mi...paralarsın adamı yeminnen...
evlenin anacım...eğer böylesine rastlarsanız da gösterin onlara günlerini...
hadlerini bildirmenin zevkini çıkarın...
ezin zaten ezik olan zavallıları...
yok öyle yama...herkes hakettiğini yaşayacak...yaşatacaksın ki anlayacak...

hiç de değil kuzu kapama...sen izin verir misin böyle bişeye...
senin kocan konuşabilir mi...paralarsın adamı yeminnen...
evlenin anacım...eğer böylesine rastlarsanız da gösterin onlara günlerini...
hadlerini bildirmenin zevkini çıkarın...
ezin zaten ezik olan zavallıları...
yok öyle yama...herkes hakettiğini yaşayacak...yaşatacaksın ki anlayacak...

bakin bu ibret kadin cok dogru söylemis....Yasatacaksinki anlasin....:delphin:

arkadaşım burda yorum yapaken kendimizden değil karşımıxdakinden yola çıkmalıyız..

ben kendmden yola çıkacak olursam aynı senin yukarda yazdığın cümleleri yazardım..

benimde eşim ben babama sinirlensen söylensem bana kızar beni susturur.. şöyle bi adam böyle bi adam babam der.. babamın ağzından çıkanı iki etmez..

ama hayata herkes aynı şartlarda ve aynı şansta gelmiyo..

onun için bize uymayanı hemen tü kaka yapmak bana işin kolayına kaçmak geliyo..

ama bu benim fikrm..

saygı duyuyorum yorumlarınıza..

Estelcim burda zaten sadece kendimizden yola cikma imkanimiz var...ne kadarda empati yaparsak yapalim...konu sahibinin ne yasadgini tam olarak bilemeyiz...

Ancak ben olsam böyle yaparim deme sansimiz var....

Madem bu adam ezik...yapilan yardimlar altinda eziliyor..erkeklik gururuna dokaniyor...o zaman delikanli gibi ....kabul etmicek....kabul ediyorsada delikanli gibi allah razi olsun diyecek...

Ben burda en büyük kabahati konu sahibinde görüyorum...ben olsam babama muslugu kapattiridim...BABANDAN NEFRET EDIYORUM diyen birinin babamin tek kursunu bogazindan gecirmezdim...

Ha o yapiyor diye tüh kaka diyemem tabiki...ben olsam diyebilirim sadece:kahve:

Back