ben olsam hemen ayrılırdım arkadaşım.karşıdan konuşması kolay gelir diede düşünebilirsin ama öyle değil.senin yerine kendimi koydum,boğuldum inan.o şahıs zaten ne size eş,nede çocuğunuza baba olmuş.daha neyi bekliyorsunuz ki.düzelmesini falan mı?bence okuduğum kadarıyla en ufak bir düzelme gayreti yok adamda.tam tersi dahada azıtmış.tutulcak tarafı kalmamış.şu durumda çocuğum için dayanmalıyım mantığıda geçersiz kalıyor,çünkü yanındayken bbabalık yapmıyor ki,varsın olmasın.hani sorunu sizinle olur sadece ama çocuğuna düşkün olur o zaman belki sinirlerinizin dayandığı kadar katlanmaya çalışırsınız.ama adam kopmuş artık.aldatıyor,yalan söylüyor,sizi ihmal ediyor....bir yığın olumsuzluk ötesi şey.köpek b..k yemekten vazgeçmez.yol yakınken,kendine yeni bir hayat kur.yoksa çocuğunun zaten babası yok sayılır annesindende mahrum etme yavrunu.psikolojisi bozulmuş,sinir hastası olmuş bir anne ne verebilirki evladına.sen yine kısmen şanslısın.en azından ünvr.mezunusun.çalışma hayatın olmuş.yeni düzenini kurabilmen için bir alt yapın var,bu anlamda şükret haline.kararlı ol.öyle bir erkek müsveddesi için harcama gençliğini.insanlar evlat acısına katlanıyor,böyle bir adamdan ayrılmanın sıkıntısına mı katlanamıyacaksın.zamanla keşke daha önce tekmeyi atsaydım diye pişman olacaksın.o yüzden düzelcek die umut etme.de ki düzeldi,bu kadar olanlardan sonra ,hiçbirşey olmamış gibi davranabilecekmisin?ve bundan sonraki düzeninde asla hiç kimseye taviz verme.işini bırakman en büyük hatan olmuş.onca fedakarlığın karşılığı koca bir hiç olmuş.evliliğin entrikalarla yalanlarla dolu bir roman gibi.sayfaları geriye dönüp okuma.öyle yaparsan aynı şeyleri okuyacaksın yani yaşayacaksın.ileriye bak,geriye hiç bakma.eskisi gibi bakımlı neşeli ol.işini ayarla düzenini kur.oda anlasın dünyanın onun etrafında dönmediğini,vazgeçilmez olmadığını.sen yapmazsan o yapacak zaten öle gözüküyor.birde terkedilme acısını yaşamadan sen terket gitsin.önündeki gelecekte yaşayacağın hiç birşey bu yaşadıklarından daha kötü olamaz bence.durumuna çok üzüldüm.çok klişe ama vazo kırılmış,binlerce parçaya ayrılmış.artık yapıştırsanızda eskisi gibi güzel olamaz.senin ruh ve beden sağlığını yıpratman çocuğuna karşı yapacağın en büyük kötülük olacaktır.çocuğunu düşünüyorsan bir an önce onun için mutlu huzurlu yepyeni bir hayat kur.kimsenin sizi üzmesine izin verme.çocuğun dahada büyüyüp aklı ermeye başladığı zaman çok üzülecektir.o zamanda ne çocukluğunu yaşayabilir,nede eğitim hayatı düzgün gider.sağlığın,huzurun,güvenin olmadığı yerde olumlu hiç bir şey olmaz.sorunlarınız çığ gibi büyür yıllar içinde.ona vereceğin en güzel ceza onu sizsiz bırakmaktır.kendisinede söyle.senin için gençliğimi hayatımı çürütemem kusura bakma.bu dünyaya senin kahrını çekmeye gelmedim de.artık ne halt edersen et,seni çekecek başka bir enayi bulursanda hiç kaçırma de,dön arkanı git.çok kızgınım çok uzun oldu kusura bakma ama dertler insanlar için.ama allah irade vermiş bu dertleri çözümlememiz için.önünde seçenekler var.ya kalır bir ömür bunu çekersin,yada kendine yeni bir hayat kurup bundan sonra kontrolü eline alıp seçici olursun.yaşadıklarından aldığın dersleri unutma.bundan sonra ona göre adım at cnm.asla kimseye taviz verme ben buyum beni böyle kabul edin de.sizi seven sizi olduğunuz gibi kabul eder değiştirmeye çalışmaz.kabul etmiyorsa değiştirmek istediği şekilde birini bulur.çok uzattım laf lafı açıyor .yinede şartlarını ,yaşam koşullarını kendin biliyorsun.ona göre rotanı çizeceğinden eminim.kendine inan güvenini kaybetme.kararlı ol,kararlarını uygula.geri adım atma.dünyaya bir kere geliyorsun unutma.en iyi şekilde değerlendir.cnm.