Lütfen bana yardımcı olun, boşanma kararımı sizler de değerlendirin arkadaslar:(

sizce ben ne yapmalıyım?

• direkt bosanmalısın hiç dusunme

OY: 277 98,2%
  • bir sans daha ver

OY: 2 0,7%
  • bosanma , ama tum bunların bedelini odet

OY: 4 1,4%
  • o kadar da sorun yok ortada

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    282
  • Anket Kapalı .
ben okurken valla sinirden patladim ne bicim koca o oyle. valla maddi davada ac durumun iyiyse hayir kurumuna bagisla basinin gozun un sadakasi olsun kurtuldun diye

tesekkur ederim oncelikle Bianca ve tum yardımcı olan arkadaslar,
simdi okuduğumda o kadar duygulandım ki gecenin bir yarısı yazdığım bu iç döküşe,
ertesi gun baktığımda onlarca cevap gelmiş..bana destek verdiğiniz için saolun. ben de bosanma konusunda oldukça dirençlilerdenmişim yasayarak gordum bunu. evliliğin kutsallığı ile buyutulduk coğumuz,o yuzden tıkandım gorusunuz için tekrar tsklr,kaybettiğim yolumu gormem de buyuk ısık oluyorsunuz

Canım elbette evlilik kutsal ama boşanmak da Allah'ın sevmediği helallerden...
Kimse istemez boşanmayı ama bu gibi durumlarda mecburuz...

canım arkana bile bakmadan kaç kurtul daha neyi bekliyorsun.sana ailene bunca hakaret eden senden faydalanmak isteyen seni sevmediğini açıkça yüzüne söyleyen hem senin paranı yiyip hemde sana nankorluk eden bir adamla ne evliliği ne çocuğu.kusura bakma ama o kocanda etek giyip dolaşsın ben erkeğim demesin.belki biraz ağır konuşuyorum ama çok sinirlendim.yazık değilmi sna ailene hiçmi acımıyorsun.kendini ne halt sanıyor bu adam.bulunmaz hint kumaşımı.yazdıklarına göre kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın ne diye çekiyorsunki bu adamı.hemde 19 kere git gel bu alışkanlık haline gelmiş eşin alışmış artık digip gelmelerine.nasılsa gidip gelecek nasılsa dönecek nasılsa affedecek diye sana etmediği zulum kalmamış.yazık gençliğine kendine gel ve ayrıl bırak ne hali varsa görsün.düşsün bir zalim elinede mum yakıp seni arasın.bakalım allaha nasıl can verecek bunca hak yedikten sonra.üzülme hakkından hayırlısı budur belkide..

babandan 10000 getirirsen gelirim dedi, sonra 5000e dustu

ay şurayı okudum hayretler içersindeyim bir erkek bu kadar ş... siz olamaz kusura bakmayın kk kadınları ama içimdekini söylemeden geçemiycem..

canım benim ya,çok üzüldüm durumuna bence hemen boşa o mikrop adamı,inan bana seni ondan çok çok sevecek,sana çok değer verecek insanla karşılaşacaksın.o zaman iyiki de boşanmışım diyeceksin gençliğini o asalak insanla heba etme...ve lütfen ona tekrar inanma....güzel günler diliyorum::)))))))

Allah yardimciniz olsun, durumunuza cok üzüldüm, "bosan" demek, ne kadarda hos bir kelime olmasada, burda cogu bosanma yönünde oylama yapmis ki...sizin durumunuzda galiba en mantikli yol bu olsa gerek...keske bu duruma gelmeseymis, ama henüz gencsiniz ve arkanizda size sahip cikabilecek bi aileniz var, henüzde cocugunuz yoksa madem , bence daha fazla bu adami cekmeyin...ama yinede en güzel ve dogru karari verecek olan sizsiniz, cunku bizler sadece sizin yazdiklarinizdan yola cikiyoruz. Kimsenin etkisi altinda kalmayin, biz öyle oyladik diye degil...sizin kalbiniz ve mantiginiz bu konuda hemfikir ise eger, ona göre kararlarinizi verin.

Hakkinizda hayirlisi olur insallah...:Saruboceq:

çok zor boşan demek ama :KK43: ne öle anne evine gitmeler, gidip siizn onu evden almanız fln.rolleri değişmissiniz gibi geliyor.yok para getir gelirim demeler. :KK43: sanırım para için evlenmiş.ben onun için boşannın bence diyebiliyorum. bi erkek evine bakmaktan acizse bu hep öle gider gibi geliyor

arkadaşım bu kadar beklemen hata olmuş.... zararın neresinden dönersen kardır unutma.....
boşan ve kendine sil başta güzel ve temiz bi hayat kur... eğer ailende sana destek olursa
kısa zamanda atlatacağını düşünüyorum bu durumu......
Allah yar ve yardımcın olsun.....

canım arkana bile bakmadan kaç kurtul daha neyi bekliyorsun.sana ailene bunca hakaret eden senden faydalanmak isteyen seni sevmediğini açıkça yüzüne söyleyen hem senin paranı yiyip hemde sana nankorluk eden bir adamla ne evliliği ne çocuğu.kusura bakma ama o kocanda etek giyip dolaşsın ben erkeğim demesin.belki biraz ağır konuşuyorum ama çok sinirlendim.yazık değilmi sna ailene hiçmi acımıyorsun.kendini ne halt sanıyor bu adam.bulunmaz hint kumaşımı.yazdıklarına göre kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın ne diye çekiyorsunki bu adamı.hemde 19 kere git gel bu alışkanlık haline gelmiş eşin alışmış artık digip gelmelerine.nasılsa gidip gelecek nasılsa dönecek nasılsa affedecek diye sana etmediği zulum kalmamış.yazık gençliğine kendine gel ve ayrıl bırak ne hali varsa görsün.düşsün bir zalim elinede mum yakıp seni arasın.bakalım allaha nasıl can verecek bunca hak yedikten sonra.üzülme hakkından hayırlısı budur belkide..

bulunmaz hint kumasımı? demissiniz ya evet aynen oyle gorur kendini ve kendi ailesi onu.
bana bu gune kadar
"10 numara adamım ben"
"sen sole cirkinsin, boyle cirkinsin, szin ırkınız sivilceli,yok yamuk bacaklı,yok kocakafalı ..." diyen bi adam bnm esim. sonrada tum bu oleiklerinden psman olup yanıma yanasan biri.
bana gecen gun gorumcem gelip aynen yine duymatan sıkıldığım bu sozleri etti:
"gunumuzde artık yakısıklı erkek bile yok,erkeklerin soyu bozuldu, abim kadar yakısıklı bi tane adam sole bna" diyebilen bir aile bunlar.asırı kendilerine guvenen bir yapıları var. gorumcm de oyledir. basta cok etkilenmistim bunlardan ozguvenlerinden yani.bunu oylemek bile beni utandırıyor ama, ben de hos bir bayanmdır aslında bu alanda ufakda olsa bir dercem bile vardr. gelin gorin ki dunyanın en çirkin, en aciz ,en asalak ve gucsuz insanına donusuverdim 2 yılda.onun her sozu bana virus gibi işledi ve tum donanımımı resetledi.
o ve ailesi ise oğullarının yakışıklılığyla ovunur durumdalar. tamam eli yuzu duzgun ama oyle bahsedildiği gibi de değildir yani. hos bir evlilikte tip ne kadar onemli o ayrı.ben onun onca seyine katlanmısken, o bana sen bnm yakışklığım yuzunden evlendin bile diyebildi.gulunç belki ama bunlar gercekler...

yakışıklı olacağına biraz adam olsaydı.erkek olsaydı.karısının her türlü imkanlarından yararlanan adam yakışıklı olsa ne yazar.ben öyle bir adamı değil kendime koca yapmak kapıma köle bile yapmam.gerçek bunlar değil canım sen gerçekleri göremiycek kadar pskolojini bozmuşsun.yakışıklıymış önce insan olsun.övünüp övünüp gezenlerede aynen bunları söyle.kargayada yavrusu şahin gibi gelir de.

Okurken şiştim valla davul gibi... sen nasıl sabrettin bunca zaman...

Hemen ama hemen boşan... tek bir dakika bile düşünme...

arkana bakmadan kaç

elbette evlilik kutsaldır ama evlilik gibi bi evlilikse sorumluluklarını bilmeyen karısını sömürmekten başka bişi bilmeyen bi de seni aşağılayan bi adamla yaşadığın şey evlilik değil zaten

bence Allahın sevgili kuluymuşsun gitmiş dava açmış sakın barışma kim ne derse desin insan karısını ailesini bu kadar sömürür mü hadi durumu olmadı çalışamadı bii oldu o zaman da minnet etmez mi karısına da ailesine de insan başında taşır öyle kayınpeder ve eşi hakaret edip de nankörlük etmez

Konunun daha yarısındayken hiç ama hiç düşünmeden direk boşa butonuna bastım ...

Konunun devamını okudukça içim sinirden iyice gerildi.

Sen tüm bunlara rağmen ne yapacağını bilmiyorsan biz ne diyelim ki sana be güzelim...

Tabiki boşanmalısın hem de acilen.Hem aileni hem seni sömüren bir herifle daha ne geçiriyorsun günlerini.

19 kez gittim gittim geldim diyorsun.19 kez dile kolay şok oldum bu cümleni okuyunca valla.

Benim böyle bir eşim olacak bırak 19 kez gidip gelmeyi bir kere giderdim birdaha da asla dönmezdim.

Şans verilecek elle tutulur gözle görülür neyi kalmış ki sürekli şans vermeye devam etmişsin gururunu iyice çiğnetmişsin.

Evi terkediyor baban 10 milyar getirsin döneyim diyor bu neyin nesidir Allah aşkına.

Çok film izliyor galiba bu adam ,ama filmlerde adam kaçıp karısından kendi fidye istemiyor .

Ne komik yaptıkları şuna bakın ya...

Daha fazla yazık etme kendine.Ailenin yanına dön boşanmayı bile bekleme ,dava sen ailenin yanındayken de gayet güzel bir biçimde sürer biter merak etme

Böyle bir adama iki sene katlanmak bile çok. Kaç kurtar kendini, bu adamdan adam da olmaz, koca da olmaz, bir halt da olmaz, cibiliyetsizin tekiymiş. Ağzım açık okudum resmen olanları...

sevgili alaterialcım çok geçmiş olsun
ankettende görüldügü üzere hemen boşanman ŞART!
Yanlışlıkla bir cocugun olsa , bu adamın seni ne kadar üzeceğini bir düşünsene..
malesef böyle karaktersiz erkeklerde var bu dünyada, senin yaptıgın hiç bir şeyi zerre kadar hakketmiyor ..
ne aileni , ne kendini bir hiç için üzme ..
emin ol bu temiz yüreklilik, bu kalp güzelliğiyle çoook iyi eş adayları cıkacaktır karşına..
yeter ki çocuk falan yapayım deme..

yazdıklarınızı okudum sadece buna göre yorum yapıcam bana göre sizle kesinlikle maddiyat için evlenmiş bu adam ve sakın kendinizi suçlamayın çocuk konusunda istememekte kesinlikle haklısınız sizin gibi evliliği sorunlu bir arkadaşım vardı oda çocuk yaparsa eşinin düzeleceğini düşünüyodu çok yalvardım yapma diye olan çocuğa olur dedim dinlemedi hep düzelir diye umut etti ama sonradan öğrendimki hamileyken dayak bile yemiş eşinden boşandı tabi ama noldu bir kız çocuğu ile kaldı ortada şimdi bu kızın suçu ne anne ve babayla büyümek hakkı değilmiydi bile bile çocuğa yapılan haksızlık değilmi siz çok mantıklı birisiniz sakın yapmayın böyle bir hata allah hakkınızda her şeyin hayırlısını nasip etsin size

aman allahın daha yazınızın yarısını okuduğumda kesinlikle boşanmalısın dedim. Bence daha fazla uzatma cnm. Kendine bu kadar işkence çektirme. Seni üzmeye kimsenin hakkı yok. Boşan gitsin hayatına yeni bir sayfa aç. Eminim günün birinde karşına değerini çok iyi bilecek kişiler çıkacaktır.

valla kazık yemeye doymadıysanız,babanız kocanıza para yetiştirmek için çalışıyorsa barışın bence...

ha ama gururunuz varsa,ailenizin haysiyetini onurunu önemsiyorsanız,kendinize saygınız varsa,emeğinizin değerini biliyorsanız boşanın gitsin..

boşan boşan elini vereyim derken kolunu kaptıracaksın.
adamın derdi para.
Allahtan babanız o parayı çekmemiş. yoksa babanıda batırırdı bu adam.
kaç kurtar kendini.
arkandan daha çok ağlar. afedersin ama yağlı kapıyı kaçırıyorum diye daha çok koşar peşinden.
kanma sakın.

X