Yüksek lisans ve bunu desteklemeyen ailem

ben de universite sinavina hazirlanirken -ki bekardim ben- cok calistigim icin ailem kiziyordu, gercekten iyi bir yeri kazanmak istiyordum ve cok calisiyordum bunun icin surekli elestirildim ama onlara ragmen cok iyi bi yeri kazandim ve cok iyi yerlere geldim...Bence sen dogru bildigin yolda devam et

bence nolursa olsun peişni bırakma.....
madem eşinde destek sana...
önce eğitim diyenlerdenim bende...
ayrıca bi sorum var...
bildiğim kadarıyla eşin ve ailesiyle sorunların vardı ne durumda şimdi düzelme oldumu sanırım boşanmanın eşiğine gelmiştin....

ahh canım benim yaaa ne güzel işte :))))))
valla ben bile gurur duydum seninle, resmen koltuklarım kabardı :))))
valla bence hiç kimseyi duyma sen oku okuyabildiğin kadar. Bak aklıma ne geldi belki halan kendi kızını geçip ondan daha üstün olacaksın diye istemiyordur, işte o yüzden inatla okumaya devam et derim ben. Hem bak iyi gitmediği halde eşinde destek veriyormuş ne güzel bunada çok sevindim ben.
Bakma sen kimin ne dediğine ileride ne olacağı belli olmaz.
Bakarsın eşinle anlaşamassın ayrılmak zorunda kalırsın(yinede Allah korusun tabii, hep mutlu olun) ailenin yanında da huzursuz olursan eğer iyi bir işin konumun ve iyi bir maaşın olursa kendi başının çaresine bakabilirsin. AMa okumazda yarım bırakırsan işte böyle bişey başına gelirse (yine söylüyorum allah korusun) sıkıntılarını daha çabuk atlatır kendini daha güçlü hissedersin. Sadece bugününü hatta sadece yarını düşünme YARINLARINI düşün :))))
Afferin kız sana :)))))) Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini, öptüm seni

ahh canım benim yaaa ne güzel işte :))))))
valla ben bile gurur duydum seninle, resmen koltuklarım kabardı :))))
valla bence hiç kimseyi duyma sen oku okuyabildiğin kadar. Bak aklıma ne geldi belki halan kendi kızını geçip ondan daha üstün olacaksın diye istemiyordur, işte o yüzden inatla okumaya devam et derim ben. Hem bak iyi gitmediği halde eşinde destek veriyormuş ne güzel bunada çok sevindim ben.
Bakma sen kimin ne dediğine ileride ne olacağı belli olmaz.
Bakarsın eşinle anlaşamassın ayrılmak zorunda kalırsın(yinede Allah korusun tabii, hep mutlu olun) ailenin yanında da huzursuz olursan eğer iyi bir işin konumun ve iyi bir maaşın olursa kendi başının çaresine bakabilirsin. AMa okumazda yarım bırakırsan işte böyle bişey başına gelirse (yine söylüyorum allah korusun) sıkıntılarını daha çabuk atlatır kendini daha güçlü hissedersin. Sadece bugününü hatta sadece yarını düşünme YARINLARINI düşün :))))
Afferin kız sana :)))))) Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini, öptüm seni

canım destekleyıcı yorumun ıcın cok tesekkur ederım.......cok mutlu oldummmmmm..........:eek::eek::eek:

canım destekleyıcı yorumun ıcın cok tesekkur ederım.......cok mutlu oldummmmmm..........:eek::eek::eek:

ahh kızzz ben senii öperim valla Şeniz
rica ederim fıstığım ne demek, ben doğruları söyledimm kaydirigubbakcemile2
sen hiiiiiiçççç bişeyi düşünme, düşüneceğin tek şey bu kadar güzel bir şekilde kazandığın başarıların olsun fıstığım hihoyyyt

X