Lütfen bana yardımcı olun, boşanma kararımı sizler de değerlendirin arkadaslar:(

sizce ben ne yapmalıyım?

• direkt bosanmalısın hiç dusunme

OY: 277 98,2%
  • bir sans daha ver

OY: 2 0,7%
  • bosanma , ama tum bunların bedelini odet

OY: 4 1,4%
  • o kadar da sorun yok ortada

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    282
  • Anket Kapalı .
çok güzel konuşmuşsun canım.. ınşallah allahım kazasız belasız seni bu adamdan kurtarır... karşına seni hak edecek kaliteli insanlar çıkar inşallah...

evet insallah kazasiz belasiz kurtulrsun canim, alabilecegin bütün haklarida al bosanmadan. onlardan bi igne istemiyorum mantigina siginma lütfen. birazda onlar ceksin

doğru karar vermişsiniz. zor bir süreç sizi beklese de Allah size güç kuvvet versin yılmayın sakın.

şansınız bol olsun.

canim ya en iyisini yapmissin gercekten.
Vicdan falan yaparlarsa kanma inanma. Belli bir sure sonra vazgecerler nasilsa
Arkadasin biri yazmis cok hosuma gitti bende ayni sekilde dusunuyorum.
INsallah karsina kendin gibi kaliteli biri cikar sana hakkettigin degeri verir canim
ben inaniyorum buna. BU surecide umarim cabucak atlatirsin.
olumunekankayizsmile

çok güzel çok asil davranmışsın. şu yaşadıkların, tavrın benzer durumda olan bayanlara örnek olsun.. acizce napcam şimdi ben diye zırlayacaklarına böyle saçma birliktelikten kendini çekip kurtarma kararlılığını göstersinler..

Canım en iyisini yapmışsın
Umarım (eşin demeye dilim varmıyor) o kişiden ve ailesinden en kısa zaman hiçbir yara almadan kurtulursun (çünkü yeteri kadar yaralanmışsın zaten)
bundan sonraki hayatında mutlu olursun ıNŞALLAH :Saruboceq:

çok kararlı gördüm seniCADIARZU bir bayanın daha erkek işkencesinden kurtulmasına sevindim,eminim ki daha mutlu olacaksın,hayırlı olsun canım şimdiden,emin ol en doğrusunu yaptın

umarım kararlılığını sürdürürsün,ona not bırakman filan bana halen bi umudun olduğu hissini verdi ama Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah kararından dönme bence

boşan seçeneğine tıkladım. okuyunca bunlar gerçekmi demekten de kendimi alamadım.

haklısınız,insan cemberin içindeyken cok iyi farkedemiyor yasadıklarını.bana da başka biri anlatsaydı yasadıklarımı, inanmakta zorlanırdım, yada bunu nasıl kabul edilebilir bulduğuna inanmakta zorlanırdım. oyunuz için tsk.ler

umarım kararlılığını sürdürürsün,ona not bırakman filan bana halen bi umudun olduğu hissini verdi ama Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah kararından dönme bence

o not konusu bianda aklıma geldi bluzare,
annemi aradıkları için son gunlerde, artık annemden medet ummasınlar diye yaptığım birseydi bununla birlikte evden toplanıp cıkmak gibi bir niyetimin olduğunu ve eve gelmemesini istedim, ve bu işin artık donusunn olmayacağını yazarak ifade ettim, cunku konusamıyoruz onunla.

hos, ne kadar faydası oldu dersen tartısılır. evdeymiş bgn, yani su anda, not ters tepti, bnm geleceğimi dusunup evde ya tartısmak ya barısmak yada mal paylaşımı için bilemiyorum...

Sevgili alatariel;

Son konuşmanı gerçekten takdir ettim... Sakın ola ki yumuşama...
Çünkü böylesi insanlar-sen daha iyi bilirsin tabii, seni19 kere döndürüp durmuşlar eve- asla pişkinlikten vazgeçmezler... a.s
Çünkü istedikleri sen değil paradır.
Lütfen kararlı ol hep böyle soğukkanlı olmaya çalış, biraz olsun duygusal görseler seni yakanda biterler gene...
:eek:klava:

ne bicim bi ailesi var..hala para koparma derdinde ev bile bakmis.kac kurtul.annenizinde olumlu hareketi size daha cok guc vermistir..cok sevindim..

ne bicim bi ailesi var..hala para koparma derdinde ev bile bakmis.kac kurtul.annenizinde olumlu hareketi size daha cok guc vermistir..cok sevindim..

kesinlikle haklısın mors cum.annem cok yrinde konusmus.peki ya k.validem, şaka gibi değilmi, bahsettiği 2 ev arasında 2 adım varmış. ben ne diyorum annesi neler diyor.annesi hastalık hastası olduğundan, bosanmanız beni cok daha hasta eder dedi, kalbim sıkısıyor dedi dusundukce dedi. ben de 3.5 aydr panik atak tdavisi goruyorum, bir gevsetici verdim ona bu iyi gelir kullanın dedim. yok bnm allerjim var dedi. benim sanırım ciğerlerimde buyuk problem var dedi..surekli hastalık cıkarıyor annesi, bunu yine yapacak bekliyorum, her sorunda yeni bir hastalık. ama bu sefer kanmıyacağım, fazla vicdan da bu sonuçlara yol actı sanırım

Kesinlikle güçlü olmalısın, öncelikle eve girmek için o bir kaç gün gelmesin diye haber vermene onun ailesinden kimse ile görüşüp sinirlerini bozmana gerek yok. Evin kilidini değiştirt, dediğin gibi bir kadın ayarla eşyalarını toparlat, sonra da bir nakkiye çağır evi boşalt, ihtiyacı olanlara eşyaları dağıtıp sevaba girersin. Bu kadar dil dökmeler, ailesinin bu tavırları kusura bakma yanlış anlama ama altın yumurtlayan tavuk elden gidiyor yakalayın çabasından başka bişey değil. Erkek olmak bu kadar basit değil. Kalıbının adamı olamayacaksa yada o kalıp boşsa en azında senin hayatında yer işgal etmesin. Hayat o kadar kısa ki, ona hacayacak ne kadar vaktin var daha biraz düşün canım

edanaz cım yorumların için cok tskler,
evin kilidini değistir demişsin,evin anahtarı onda zaten yok,soyle:6 yedek anahtarımız vardı,1 i bende hep.o 5ini de kaybetti.evimiz mustakil ve yerle bir arka bahce arkadan giriyor.tum evin teras kapısının anahtarlarını almış, dıs kapı da akıllı celik kapılardann yani evin kapısını kilitlesen bile evin içindeyken cıkabiliyorsun. o yuzden bu yola basvuramadım , o bu konuda panter gibidir bir keresinde 2 .kattan bile girmeyi başarmıstı:KK43:

kararlı olmana sevindim. son sorduklarına gelince çok dikkatli bir şekilde okudum ve kesinlikle ona ve kızkardeşine söylediğin her şey çok isabetli sözler seni tebrik ederim. bu konuda kendini suçlu hissedeceğin hiçbirşey yok. şu an zor bir dönemden geçiyorsun elbette böyle kendini suçlu hissetmen çok doğal benim şu an ikinci evliliğim. ilk boşanmamda bende böyle şeyler hissediyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum. boşanmak çok zor bir süreç kimseye tavsiye etmem o yüzden senin durumunu çok dikkatli okudum ve malesef senin evliliğin çok ümitsiz sakın bu adama ömrünü harcama değmez.boşanma psikolojisi çok zor ama zamanla kendini çok iyi hissetmeye başlayacaksın ama bu tabi 2 sene falan sürer. ben 1 yıl evli kalmama rağmen 2.evliliğimi 5 sene sonra yapabildim.

sevgili tugce32, bu konuda beni çok iyi anlayabilmene sevindim.cunku scma sapan seylerden sorumluluk ve sucluluk duyabiliyorum, onay almaihtiyacım hat safhalarda . boyle olmama ben de sasırıyorum onceleri reddettim ama kabul ettikten sonra buraya yazmaya karar verdim. iyi ki de yapmışım.1 hafta oncesinden cok daha net, kararlı hissediyorum kendimi. gelecek konusunda elbette endişelerim var bu kendi basıma aldığım kararlardaki basarısızlığm ile sonuclandığını dusunerek, bundan sonra da da beni etkilemesinden korkuyorum. elbette mutlu olmak herkesin hakkı, inşallah olurum ama karsı tarafa guvenmek konusunda yediğim darbeler bana nasıl bir bakış açısı kazandıracak yasayarak goreceğim. ne kadar guzel 2. evliliğiniz de mutluluğa kavusmanız, maaşallah, allah bir yastıkta kocatsın, yuzunuz hep gulsun insallah..umarım benim kaderimde de mutluluklar yazılıdır.. cok tesekkurler

X