Lütfen bana yardımcı olun, boşanma kararımı sizler de değerlendirin arkadaslar:(

sizce ben ne yapmalıyım?

• direkt bosanmalısın hiç dusunme

OY: 277 98,2%
  • bir sans daha ver

OY: 2 0,7%
  • bosanma , ama tum bunların bedelini odet

OY: 4 1,4%
  • o kadar da sorun yok ortada

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    282
  • Anket Kapalı .
Bosan ailenin emeklerine yazik
seni boylesi bir insan icinmi yetistirdiler?
bir insan nicin evlenir? iyiyken daha iyi olmak hayatini paylasip aile olmak guclu olmak icin ama sen bunlari "bu"insandan bulamazsin nedenlerini kendin biliyorsun
Evlilik kutsaldir iki tarafin emegiyle guzellesir dengesizligiyle degil
ve Bosanmak Allahin emri. Bosanmak kotu bir sey degil cunku salakca durumlar sebep degil
insanin gururunu ozguvenini onurunu isiten durumlar soz konusu!
Yolun acik olsun eminim tekrar guclu bir kadin olacaksin ve dimdik ayakta kalacaksin boyle olmaman icin hic bir sebep yok!

Kesinlikle hemen boşan daha fazla kendini kullandırtma seni maddiyatın için evlenmiş sorumsuz bişeye benziyor ,maddiyatı geçtim sana eski sevgilisini söylemesi bile boşanma sebebi adam bununla kalmamış annenide ayıracak babandan bide babanı da batırır valla.Sen çok güçlü birisine benziyorsun eminim sana layık istediğin gibi erkek bulursun dışarda çok,2 sene çok bile beklemişsin arkana bakmadan kaç bence hayat kısa kendine zarar verme daha fazla sonra zaman geçince ne aptalmışım dersin zararın neresinden dönsen kardır

tum arkadaslar, hepinizin sozlerine sonuna kadar katılıyorum ki anket sonucu baktığımda daha bir carpıyor suratıma tum sonuç.sonuc ortada.psikolojim o kadar darmadağın ki,zaten 15 gundur babamlardayım ben,aslında fikrinizi almak istediğim bir konu daha var bu sorunumu daha güçleştiren faktor olarak. Annem. bilmiyorum ama merak ediyorum annesi ile iletişimi benim kadar sorunlu olan bir arkadas var mı, yada tanıdığınız herhangi biri?
babam ve erkek kardesim bosanmam konusunda taa en baştan beri destekler bana soylemiştim size. ama annem inanılmaz sekilde destek olmasından geçtim, benim evde onun yanında bulunmamdan bile sikayetci gibi. hani soylediğim gibi, her geri donuşlerimde kendi evime, mutlu olmayacağımı bile bilse, kafası rahatlıyor, babam ve kardesimle yaptığımız sohbetler de bile onlar da bu konudan dolayı sıkıntılılar.
anneme defalarca, "nasıl bir annesin sen? ben bu kadar hakaretler, bu kadar terbiyesizliklr yasarken,bir kere bile olsun nsıl sarılmazsın kızına?" diye onlarca kez yakardım, hiç bişey değişmedi. onun derdi "aleme ne deriz, konu komsu sorarsa ne diyeceğimi bilemiyorum, cocuk(eşim) sıkıntıda,maddi sıkıntıdan neyaptığını bilmiyor, yardım elbette edeceğiz,ve kayınvalidemin o meshur lafı stresteyken karsısındakini en zayıf noktasından vurur lafına iiyice inanmıs ve bunu o da normal kabul etmiş durumda. bosanmış biri olmanın cok kotu sonuclar doğuracağına eşimin iğreti tabirlerinin dışında malesef annem de cok kotu tablolar ciziyorlar bana.annem ve babamın arası da bu yuzden gergin, babam kızımın kendi kararı karışmamalısın derse bile surat yapıp üst kata çıkıp tavır alıyor. o kadar zayıfım ki, eskiden de annemle cok sıkı ilişkim yoktu çok babacı buyudum ben , ama eskiden bu kadar kolay etkisi altına alamıyordu bizi. simdi kendi kendine zararlar veriyor. boyle bir annesi olan varmı, yada soyle diyeyim bir annenin bunları yapması normal midir? ben çok mu sey istiyorum, ben seçiçi algımla hep destekçi anne- kız ilişkilerini görüp bnmki gibi anne yok mu diye diye daha bir zorluyorum kendimi. babacım ise kızım eşinin değişeceğine nasıl inanmıyorsan , annenin de değiseceğini bekleyerek lutfen zamanını bu konuyla tuketme dedi. belki denecek en yerinde laftı, ama daha once de bahsettiğim gibi,kendimi her konuda sorumlu ve suçlu hisediyorm. sanırım cok karmakarısık oldu, ama dunden beri sitede bir problem vardı sanırım giremedim, her an kapanacak kaygısı ile hızlı hızlı yazmaya çalıştım, malum kafam da oldukça karısık..

tum arkadaslar, hepinizin sozlerine sonuna kadar katılıyorum ki anket sonucu baktığımda daha bir carpıyor suratıma tum sonuç.sonuc ortada.psikolojim o kadar darmadağın ki,zaten 15 gundur babamlardayım ben,aslında fikrinizi almak istediğim bir konu daha var bu sorunumu daha güçleştiren faktor olarak. Annem. bilmiyorum ama merak ediyorum annesi ile iletişimi benim kadar sorunlu olan bir arkadas var mı, yada tanıdığınız herhangi biri?
babam ve erkek kardesim bosanmam konusunda taa en baştan beri destekler bana soylemiştim size. ama annem inanılmaz sekilde destek olmasından geçtim, benim evde onun yanında bulunmamdan bile sikayetci gibi. hani soylediğim gibi, her geri donuşlerimde kendi evime, mutlu olmayacağımı bile bilse, kafası rahatlıyor, babam ve kardesimle yaptığımız sohbetler de bile onlar da bu konudan dolayı sıkıntılılar.
anneme defalarca, "nasıl bir annesin sen? ben bu kadar hakaretler, bu kadar terbiyesizliklr yasarken,bir kere bile olsun nsıl sarılmazsın kızına?" diye onlarca kez yakardım, hiç bişey değişmedi. onun derdi "aleme ne deriz, konu komsu sorarsa ne diyeceğimi bilemiyorum, cocuk(eşim) sıkıntıda,maddi sıkıntıdan neyaptığını bilmiyor, yardım elbette edeceğiz,ve kayınvalidemin o meshur lafı stresteyken karsısındakini en zayıf noktasından vurur lafına iiyice inanmıs ve bunu o da normal kabul etmiş durumda. bosanmış biri olmanın cok kotu sonuclar doğuracağına eşimin iğreti tabirlerinin dışında malesef annem de cok kotu tablolar ciziyorlar bana.annem ve babamın arası da bu yuzden gergin, babam kızımın kendi kararı karışmamalısın derse bile surat yapıp üst kata çıkıp tavır alıyor. o kadar zayıfım ki, eskiden de annemle cok sıkı ilişkim yoktu çok babacı buyudum ben , ama eskiden bu kadar kolay etkisi altına alamıyordu bizi. simdi kendi kendine zararlar veriyor. boyle bir annesi olan varmı, yada soyle diyeyim bir annenin bunları yapması normal midir? ben çok mu sey istiyorum, ben seçiçi algımla hep destekçi anne- kız ilişkilerini görüp bnmki gibi anne yok mu diye diye daha bir zorluyorum kendimi. babacım ise kızım eşinin değişeceğine nasıl inanmıyorsan , annenin de değiseceğini bekleyerek lutfen zamanını bu konuyla tuketme dedi. belki denecek en yerinde laftı, ama daha once de bahsettiğim gibi,kendimi her konuda sorumlu ve suçlu hisediyorm. sanırım cok karmakarısık oldu, ama dunden beri sitede bir problem vardı sanırım giremedim, her an kapanacak kaygısı ile hızlı hızlı yazmaya çalıştım, malum kafam da oldukça karısık..

Annenin destek olmaması elbet inciticidir, aranızda geçenleri biz bilemeyiz, ama sen onun kızısın, canından bir parçasın, sana "gelme, git" demez herhalde...

Sen babana dört elle sarıl, eşin olacak haysiyetsizden paçayı kurtar, sonrası bir şekilde gelir diye düşünüyorum. Yolunu o zaman çizersin elbet, ama önceliğin boşanmak olsun.

evliliğiniz boyunca bunları yaşadınız ve hala ayrılmalımıyım diye anket yapıyorsunuz.

maddi imkanları yerinde,kendini yetiştirmiş bir kadından bunları duymak çok şaşırttı beni.

hiç durmadan ayrılın bence.annenize gelince belki bir kaç ay üzülür ama annedir işte yüreği

dayanamaz.o da zamanla alışır.

Hiç düşünme hemen boşan bence bunun düşünülecek hiçbi tarafı kalmamış ne yazıkki...

Elinden gelenin daha fazlasını yapmışsın evliliğiniz için, ayrılık zamanı gelmişte geçmiş bile...

hiç düşünme dediğim gibi boşan baban sana en güzel cevabı vermiş, annen millet yüzünden öyle düşünüyor zamanla oda alışır hatasını anlar ,sakın annen yüzünden o adamı çekme unutma senin birde baban ve kardeşin var :))

elalem ne diyecek diye sen mi uzuleceksin..zaten millet her durumda dedikodu meraklisi.suan kizin babasinin parasi yemiyo demedikleri ne malum bu annen icin cok mu onur vericii??
once ben diyin kendinizi dusunun.annende zamanla hatasini anlayacaksin yeterki sizkararli ve kendinizden emin durun.esinin ailesi ozguven sahibi degil sadece sizin karsinizda fazlasiyla ezikler bunu ortmek icinde tek gurur duyacaklari tipleri oldugunu dusunduklerinden bununla ovunup guya sizi ezmisler.iyi niyetli insanlar bi sekidle somurulmeye calisiyor.cok sinir oldum bende kusura bakmayin boyle konustugum icin.sonucta suan esiniz..

köpekler bile yediği kaba işemezler :nazar:
sizinki işemeyi geçmiş umumi hela bellemiş.
şimdiye kadar durduğun kabahat.

Bunca zaman onu çekip aileni ezdirmiş olmana yazık. Ve hala ne yapayım diye soruyor olmana daha da yazık. Annesinin evinden gidip almalar vs. Ne kadar gururunu ayaklar altına almışsın.
Biran önce kendini de aileni de kurtar o adamdan.

Hayatım boşver sen anneni falan şimdi... hemen boşan bu adamdan, annen 2 mırın kırın eder unutur gider. Şu anda düşüneceğin en son şey annenin tavırları olsun. Bu tip detaylara dalıp da konunun özünü kaçırma. Bir an önce kurtar kendini bu adamdan.

Ben de direk boşanmalısın a oy verdim. Aileni kullanıyor seni kullanıyor ve birde onlara ve sana hakaret ediyor. Dünya da başka erkek mi yok. Hem sen bu adamdan daha tiksinmedin mi? Afedersin çok ağır olacak ne olur kırılma ama bu adam resmen jigolo gibi. Bir de kaprisli annesinin evine falan kaçmalar falan nedir bu ya. Ailene ve sana yazık değil mi ablacım daha yaşın kaç senin de bu adamı çekiyorsun sen. Defet gitsin başından. Hiç değilse çocuğun falan yok ona yat kalk dua et

Canım anketini ilk oylayan ben oldum: direkt boşan diyorum.Anlattığına göre sen, kendine güvenen, eğitimli ve başarılı bir kadınsın.Afedersin ama beş para etmez bir adam için kendine yaptıklarına değer mi? 2 senelik evlilikte 19 kez ailenin yanına gitmek ne demek? 19 kez büyük olaylar yaşamıssın ki iş oraya gitmiş.Bir de annesinin evine giden erkeği de ilk defa gördüm, yok sen gitmiş almışsın onu vs..Çok çok üzücü durumlar bunlar.
Bak, sen de mantıklı bir kızsın neden bunları çekiyorsun? Seni ve aileni hem maddi hem manevi olarak kullanan ipe sapa gelmez birine takılmış kalmışsın.ne çocuğu? onunla hiçbir bağın kalmamalı.Kendini toparlamalısın bir an önce.Hemen boşan heeeemeen.Ben böyle söylemem normalde ama ortada tam olarak gerçek bir evlilik bile yok, oyuncak etmiş resmen.
Ne kadar şanslısın ki, seni destekleyen iyi bir ailen var.Bir hatadır yapmışsın, kangren olmuş bu evlilik.Kes at bir an önce.Allah sana kolaylıklar versin, unutma sadece bir tane hayatımız var.İnan yakın arkadaşımmışsın gibi samimi duygularla yazdım sana.

bu adam düzelir diye asla düşünme balık baştan kokar lütfen boşan ve kafanı dinle ve sonra mutlu ol önüne çok fırsat çıkar emin ol.....

Herşey ortada. . Adamın seninle neden niçin evlendiği belli zaten
Düşünmen kabahat. . . Kendine zarar vermişsin beklemekle. Yazık sana psikolojin bozulmş. .
Boşanmak senin için daha hayırlı olacak gibi !!!

Dusunecek hic birsey yok.Kurtul bir an once silkele yakandan. Parazitlik disinda birsey yapmamis ki Yalnizca kendini ve kendi cikarlarini dusunen bir adamla cocuk yapmamakla da cok akillica davranmissin.

son durum:
dun gece, evin içinde buyuk patlamalar yasandı, annem ve babam arasında maalesef..annem kendi ailesinin yanına gidip donmemekle tehdit etti bizi ve babamı. babam da gitmesinin su donemde hem benm hem kendi için daha hayırlı olacağını soyledi. annem anneannemin bulunduğu sehre gidecek. ben se birazdan kendi evime gidip özel eşyalarımı toplayacağım. lft bana dua edin,cunku bu tablonun aynısının yasandığı gun, bana ağlayarak sarılıp, yerlerde yalvarmalar ile son bi şans vrmiştim ona. bu sefr sizlerin sayesinde ve ailemin cok daha kararlı olmak istiyorum, kimsenin gozyasına kanmak bir daha istemiyorum. umarım hersey yoluna girer. avkatımla da az once konustum, bu sefer kesin kararlıysan evde kalan eşyalarını al ve dava yı tekrar acalım.bizim davamız dusmus, ben erteleni diye biliyordum, o kendi avukatından davasını cekmiş.
bir arkadasım, ona maddi tzminat aç demiş, bubu ben de dusundum elbette, sırf onu ve ailesinin en hassas noktalarından vurmayı yani. ama avukatım, onlar para için bir çok seyi yapabilir ve dava en az 2yıl uzayabilir dedi.buna hazırmısın dediğinde yok almayayım dedim. tazminat açabilecek oyle delillerim vaki elimde oysa, internette turk ve yababncı uyruklu kadınlarla yazışmaları, kendini o gibi platformlarda bekar gostermeleri falan boy boy fotolarının tum cıktıları elimde. ama boyle bir dava açıp onunla uğrasmak istemiyorum.
simdi cıkmalıyım bu aksam gelişmelerden haberdar etmeye çalışıcam sizi arkadaslarım, cok tesekkurler, ne kadar iyi ve ilgilisiniz, iyiki varsınız. gorusmek uzere..

2yıllık evlisin hakim hemen boşamayabilir sizi o yüzden elindeki delilleri kullan ve zaten bu dava biraz uzar madem uzayacak hatta eşin bir para makinasını kaybetmemek için de daha çok zırlayacak sende bu arada tazminat davanı da aç nafaka davanı da. Bu tip erkekler yarın bir gün başka bir kıza da aynını yapar. nasılsa 1.sinden tazinatsız nafakasız boşandım 2. siyle evlenirse onuda kullanacağını zanneder. Hiç değilse bu serserinin burnunu bir güzel sürt ve öyle boşan. onun burnu da ancak parayla sürtülürt. tazminat ve nafaka davasını duyunca bak nasıl bozulacak. Gidiyorsan boşanacaksan tazminat davanı aççç.

X