-
- Konu Sahibi iremerve1990
Dışarıdan görülüyor şişlikler normal zamanda daAmin canım Rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizi inşallah. Ateşlendiği yada grip olduğu zaman hiç büyüme olmuyor muydu lenflerde.dısardan bakınca gözle görülüyor mu şişlik
hiç farkında deilim canım aşıdan sonra mı ama bebekken çok hasta oluyordu belki o zamanlardan başladı
amin canım,Allahım şifa versin inşallah her hastalık çok zor konu evlat olunca çok farklı oluyoriyi ki bende buraya denk geldim sizleri tanıdım,yalnız deilim onun rahatlığı var artık
tabi ki canım hemen haberdar ederim tabi,inşallh güzel sonuçlar alırız
[/QUOT canım gittiniz mi doktora, sonuçlarınız nasıl
Canım dün o kadar yoğun bi gündü ki kk ya giremedim,çok şükür tüm testler iyi çıktı,8ağustosta detaylı ultrasonu var,5tüp kan aldılar bi tüp mikrobiyolojide incelendi hepsi iyi çıktı,röntgen de temiz çıktı çok şükür,mercimek tanesi kadar kasıklarında da buldular bundan haberim yoktu,antibiyotik verdi sadece 8 ağustosta tekrar gidicezBlackkcat ne oldu canım son durum
lenfler büyümüş mü, küçülmüş mü diye bi bilgi vermediler mi canım. Suanlık ultrason çekmediler mi.Canım dün o kadar yoğun bi gündü ki kk ya giremedim,çok şükür tüm testler iyi çıktı,8ağustosta detaylı ultrasonu var,5tüp kan aldılar bi tüp mikrobiyolojide incelendi hepsi iyi çıktı,röntgen de temiz çıktı çok şükür,mercimek tanesi kadar kasıklarında da buldular bundan haberim yoktu,antibiyotik verdi sadece 8 ağustosta tekrar gidicez
ultrasonu çocuk doktorumuz geçen cuma çekmişti büyüme vardı zaten,diğer ultrasonumuz 8ağustos bakalım canım o zaman ,ppd testi istediler bir de dispanseride yapılıyormuş araştırma hastanesine gittiğim için detaylı testler yapılıyor korkulacak bişey yok dedi doktorlar ama gözetimimiz altında olacak dedi,orada hep lenfi büyüyen çocuklar vardı bizim gibilenfler büyümüş mü, küçülmüş mü diye bi bilgi vermediler mi canım. Suanlık ultrason çekmediler mi.
ultrasonu çocuk doktorumuz geçen cuma çekmişti büyüme vardı zaten,diğer ultrasonumuz 8ağustos bakalım canım o zaman ,ppd testi istediler bir de dispanseride yapılıyormuş araştırma hastanesine gittiğim için detaylı testler yapılıyor korkulacak bişey yok dedi doktorlar ama gözetimimiz altında olacak dedi,orada hep lenfi büyüyen çocuklar vardı bizim gibilenfler büyümüş mü, küçülmüş mü diye bi bilgi vermediler mi canım. Suanlık ultrason çekmediler mi.
Ay ben unuttum onu ama direk 2.5 cm en az dedi elle muayenede ve yuvarlak dedi soramadım bile canım,ppd testi bende tam bilmiyorum ama tüberküloza bağışıklığı var mı dedi,dispanseri çok yakın yarın sabah gidicem bakayım neymişPPD testi neymiş ki acaba. Çaplarımı önemli boylarımı önemli diye sordun mu canım doktora sorarım demiştin
canım elle muanede 2.5cm dedi ya biyopsi yapalım falan da dedi mi patolojiye gönderelim dedi mi. Bizim ilk doktorumuz ilk 24*11 diye hemen patoloji dedi de ben sokmadımAy ben unuttum onu ama direk 2.5 cm en az dedi elle muayenede ve yuvarlak dedi soramadım bile canım,ppd testi bende tam bilmiyorum ama tüberküloza bağışıklığı var mı dedi,dispanseri çok yakın yarın sabah gidicem bakayım neymiş
Yok canım biopsi için önce bazı testler oluyor zaten,onlar yapıldı ve temiz çıktı,detaylı ultrasonda ne çıkar o zaman gelsin bakalım,şu an antibiyotik verdi inşallah biraz küçülürcanım elle muanede 2.5cm dedi ya biyopsi yapalım falan da dedi mi patolojiye gönderelim dedi mi. Bizim ilk doktorumuz ilk 24*11 diye hemen patoloji dedi de ben sokmadım
Kanda enfeksiyon olduğu için mi, yoksa lenfleri küçültmeye Çalışmak için mi antibiyotik verdi canım doktorYok canım biopsi için önce bazı testler oluyor zaten,onlar yapıldı ve temiz çıktı,detaylı ultrasonda ne çıkar o zaman gelsin bakalım,şu an antibiyotik verdi inşallah biraz küçülür
. Canım yaptırdın mı ppd testiAy ben unuttum onu ama direk 2.5 cm en az dedi elle muayenede ve yuvarlak dedi soramadım bile canım,ppd testi bende tam bilmiyorum ama tüberküloza bağışıklığı var mı dedi,dispanseri çok yakın yarın sabah gidicem bakayım neymiş
Yarın yaptırıcaz canım. Canım yaptırdın mı ppd testi
Canım benim her çocuk farklı oluyor,benim oğlumun lenfini biliyorsunuz 3cm üstelik kasıklarında da mercimek büyüklüğünde var ama kolay kolay hasta olmaz yani gerçekten çocukların hepsi farklı,hastalık sebebini kötüye yorma canım hastalıklara bağışıklığı düşüktür sadece zamanla alışacaklar bu hayata,lenflere ve geniz etine takılma kuzum bu arada geniz etine tabiki baktır ama endişe duymaMerhaba kızlar, benim oğlum yine ateşlendi ve antibiyotik kullanıyoruz iki gündür. Kanında enfeksiyon çıktı. Ama bağışıklığı o kadar düşük ki arabanın işinde bile camı açsak rüzgar çarpıyor, çok kolay hasta oluyor. Bir arkadaşım bu kadar hasta olmasının ve lenflerinin şişmesinin nedeninin geniz etinden kaynaklandığını söylüyor. Hiç boyle bir şey ile karşılaşanınız var mı. Çocuklarınız da geniz eti ile bi sıkıntınız var mı. Oğlum hep ağzı açık uyuyor. Horluyor. Yoksa bunlar tamamen lenflerle alakalı mı