- 4 Temmuz 2017
- 506
- 370
-
- Konu Sahibi iremerve1990
Offff aynı beni anlatıyorsun bende senin gibiyim.. doktor lar çok rahat konuşuyor ama ben rahat değilim.. çocuğum su an 2 yasinda. Bir yaşında farkettik.. bu zamana kadar sadece kan testi yaptılar. Ultrason a dahi gerek görülmedibizim doktorumuza göre bu ölçülerde sıkıntı Yok. Gerçekten ben artık doktorlardan da bişe anlamıyorum. 2,8 cm boyu1,2 cm de capı sizin ölçülerinizin. Bizimki de 2,4 boyu. Nette 2 cm üstü patolojik diyor. Doktor israrla çapı düşmüş boyu önemli değil diyor. Bana aklımı kaçırtacak sonunda doktorlar. İçimde ki şüpheyi bir türlü yenemiyorum
Canim kadir tugxu var google a yazarsan cikar. Ona sorabilirsin ikinci dr olarak. Gecmis olsun . İyi düşünMerhaba arkadaşlar bugün 10 aylik bebeğimin sol boynunun kulak altinda beze olduğunu farkettim elleyince oynuo gibi ve biraz büyük cok korktum evham yapmak istemiyorum ama elimde değil koşa koşa doktora gttim kürek kemiği, koltuk altı ve kasiklarini kontrol etti oralarda varmi diye şükür yokmuş ,gribal enfeksiyondan şişmiş olablr dedi antibiyotik verdi ve 10gun sonra tekrar gelin inmezse başka tetkikler istiycem dedi. Ama şuan icin önemli bsy gözükmüyor %95 inio dedi. Ama benim kafama takilan şey çocuğumda şuan icin griple ilgili bir bulgu yok cok canim sıkıldı nasil gecer şu 10gun bilmiyorum aklıma türlü türlü seyler geliyor kotu dusunmek istemiyorum ama evlat işte elimde degil .
Geçmiş olsun benim oğlumda da bebekken farkettik, 41 aylık hala var, grip olmasa bile vücuda mikrop girip savassa yine de siserler.Merhaba arkadaşlar bugün 10 aylik bebeğimin sol boynunun kulak altinda beze olduğunu farkettim elleyince oynuo gibi ve biraz büyük cok korktum evham yapmak istemiyorum ama elimde değil koşa koşa doktora gttim kürek kemiği, koltuk altı ve kasiklarini kontrol etti oralarda varmi diye şükür yokmuş ,gribal enfeksiyondan şişmiş olablr dedi antibiyotik verdi ve 10gun sonra tekrar gelin inmezse başka tetkikler istiycem dedi. Ama şuan icin önemli bsy gözükmüyor %95 inio dedi. Ama benim kafama takilan şey çocuğumda şuan icin griple ilgili bir bulgu yok cok canim sıkıldı nasil gecer şu 10gun bilmiyorum aklıma türlü türlü seyler geliyor kotu dusunmek istemiyorum ama evlat işte elimde degil .
İçim birazda olsa rahatladi Allah razı olsun Allah'ım çocuklarımızı korusunGeçmiş olsun benim oğlumda da bebekken farkettik, 41 aylık hala var, grip olmasa bile vücuda mikrop girip savassa yine de siserler.
Endişe etmeyin.
Hemen bakayım canım online cevap veriyor muCanim kadir tugxu var google a yazarsan cikar. Ona sorabilirsin ikinci dr olarak. Gecmis olsun . İyi düşün
Baktim ama netten nasil soru soracagimi bulamadim canim ya instgram hesabida yokHemen bakayım canım online cevap veriyor mu
Cevap veriyor ama bir sabah bir aksam genelde. Amerikada kendisi. Belli saatlerde giriyor siteye. Yinede msj atmani tavsiye ederim . Yillardir takip ettigim bir dr .Hemen bakayım canım online cevap veriyor mu
Anneolunca anladim . Siteye uye olup , forumdan soru soruyorsun canim .Baktim ama netten nasil soru soracagimi bulamadim canim ya instgram hesabida yok
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAnneolunca anladim . Siteye uye olup , forumdan soru soruyorsun canim .
Aminnnİçim birazda olsa rahatladi Allah razı olsun Allah'ım çocuklarımızı korusun
Ben çocuk sekreteriyim dert etmeyin çünkü o bezeler atiyoorum basinda ensede bir yara kaşıntı gibi virüsler olur o bezeler yakalar onun görevi o der her zaman doktor bey. Ciddi birşey değildir Benim doktorum 41 yıllık tecrübesine güvenin..1 saat kadar önce oğlumun boğazından kulağına doğru bir beze fark ettik.Ağrısı ateşi hiç birşeyi yok.Hemen acile götürdük birşey yapmadı tükürük bezi yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi.Yarın doktora götüreceğiz ama benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Çok korktum geldiğimden beri ağlıyorum.Doktor kötü bişey değildir dedi ama anne yüreği işte.Başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardım edin.
Allah'ım kimseyi evladiyla sinamasinAminnn
Sizi çok iyi anlıyorum, biz adı bile kötü, çocuk onkoloji ye kadar gittik, Allah kimseyi korktuguna ugratmasin.
Siz takibini yapın, inşallah hicbirseyi çıkmaz yavrunuzun.
Bir de bizim aşıdan sonra sismistı lenf bezleri, sizde de böyle olabilir mi acaba.
Sadece grip diye düşünmeyin.
Kedi tirmalamasi da olabilir mesela.
Çok iyi şükür, ben düzenli kontrol ettiriyorum.Allah'ım kimseyi evladiyla sinamasinyok canım ya aşı olmadık , kedi tirmalamasi gibi birseyde başımiza gelmedi ama kedi olan ortamda bulunmustu bilemedm şimdi nasil bir ilgisi varmış biliyor musun? Ve sizin durumunuz nedir, inşallah meleğiniz çok iyidir.yasadiklarinizin düşüncesi bile kotu rabbim yazmamış olsun
HaklısınızÇok iyi şükür, ben düzenli kontrol ettiriyorum.
Büyüme vs var mı diye.
Çok küçük zaten, arada büyüyorlar, hastalık zamanların da.
Kedi den geçen bir mikrop, toksoplazma sanırım, lenferin şişmesine sebep olabiliyormuş.
Bunun gibi herhangi bişey olmuş olabilir..
İlacı kullanınca da hemen geçmezse korkmayın, bizimki hemen gecmemişti, sadece mutlaka takip edin, gerekirse her yere gidin.
Tedbir takdiri bozarmis.
Diş çıkardığı zaman da olabiliyor. Ya da bizim farkında olmadığımız bir enfeksiyon da neden olmuş olabilir.Merhaba arkadaşlar bugün 10 aylik bebeğimin sol boynunun kulak altinda beze olduğunu farkettim elleyince oynuo gibi ve biraz büyük cok korktum evham yapmak istemiyorum ama elimde değil koşa koşa doktora gttim kürek kemiği, koltuk altı ve kasiklarini kontrol etti oralarda varmi diye şükür yokmuş ,gribal enfeksiyondan şişmiş olablr dedi antibiyotik verdi ve 10gun sonra tekrar gelin inmezse başka tetkikler istiycem dedi. Ama şuan icin önemli bsy gözükmüyor %95 inio dedi. Ama benim kafama takilan şey çocuğumda şuan icin griple ilgili bir bulgu yok cok canim sıkıldı nasil gecer şu 10gun bilmiyorum aklıma türlü türlü seyler geliyor kotu dusunmek istemiyorum ama evlat işte elimde degil .
İnşaAllah 6 ay sürmez anne yüreği işte aylar yıllar gibi geçiyor.lenf bezleri zaman zaman sisebilir diye biliyorum. panik yaomayin. sislik 6 aydan uzun suredir varsa arastirmak gerekiyor bildigim kadariyla