Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vay be ne yetenekli arkadaşlar varmışş aramızdaa gerçektenn okurkenn çok etkilendimm hepside çok güzelll herkese bol şanss allerinize yüreğinize sağlıkkk berşulecimm seninde emeğine sağlıkk yineee çok güzel bir yarışma olmuşşşşşş
yemin ediyorum üç kez okudum :1shok: bir türlü karar veremedim :1no2: ilk defa başıma geliyor harika hikayeler var yahu hele 4 hikaye varki gittim gittim geldim :çok üzgünüm: ensonun da kafamda kura çektim çok zordu ya AMA oyumu kullandım ne yapayım çok zor olsada fisfisfis
katılan arkadaşlar yüreğinize kaleminize sağlıkk hepsi birbirinden güzell hele üç öykü varkı ayrım yapamıyorumm, kk hatunları hepsi bir cevhermiş okumaya devam iyi olan kazansın hepinize başarılar diliyorum
Bu kadar emekle yazılmış,bu kadar güzel,taktire değer öyküler için oy kullanan sayısı az arkadaşlar.. Bana vallahi bu ağır gelir:)Lütfen öykülerimi okuyup oy kullanınız..Elimde olsa hepiniz için ayrı ayrı okur,hepiniz adına teker teker oy kullanırdım..
valla tek kelimeyle süper..insanı sanki gerçekten olayların içine sürüklercesine yazılmış hepsi..ama biri beni çok etkilrdi tabiki oyumu ona verdim..ama hepsi süperdi..ama tek oy kulanıyoz ne yapalım..berşulecim canım emeğine sağlık..yazan arkadaşlarıda tebrik ediyorum..hepinizin yüregine sağlık..