- 19 Nisan 2019
- 213
- 46
- 35
-
- Konu Sahibi iremerve1990
kullanmadım canım hiç. Sıvı olandan mi kullanıyorsun.E Edamustafatgra canım propolis kullanıyor musun bağışıklık için tek geçerim
Herhangibir yan etkisi oluyor mu propolisimE Edamustafatgra canım propolis kullanıyor musun bağışıklık için tek geçerim
canım bi de hangi markayı önerirsinE Edamustafatgra canım propolis kullanıyor musun bağışıklık için tek geçerim
Evet canım sıvı olanı,yan etkisini görmedim hiç,çok faydasını gördüm ama,ersağ diye benim güvendiğim bi firma var onu kullanıyorum,sen istersen eczaneye de danışıp istediğin markalara bakabilirsin canımkullanmadım canım hiç. Sıvı olandan mi kullanıyorsun.
Sormadım ama büyüttüğünü düşünmüyorum arı ürünlerini tavsiye ediyorlar lenf büyümesi için ama doktorada danışıcam bu arada ppd testi haftaya salıya kaldıBu propolisin lenflere herhangi bir zararı olmuyor demi canım. İyice büyütmesin sonra. Hiç doktora sordun mu bu konuyu canım
haftaya niye ertelediler ki canımSormadım ama büyüttüğünü düşünmüyorum arı ürünlerini tavsiye ediyorlar lenf büyümesi için ama doktorada danışıcam bu arada ppd testi haftaya salıya kaldı
Haftaya tekrar kontrolü var ve detaylı ultrasonu var oyüzden biz haftaya götürmeye karar verdikhaftaya niye ertelediler ki canım
Hadi gözünaydın canımNasılsınız kızlar. Bugün oğlumun lenf bezi kontrolu vardı. Çaplarının küçüldüğünü söylediler çok şükür. Boyu değil çapı önemli dedi doktor bi de oval olması önemli dedi. En önemli kriter onlarmıs. Bi de ben yabancı bir makale de okumuştum e vitamininin lenflere iyi geldiğini ben denedim. Buğday ruşeymi aldım yağda yumurta kırdım hergün bir tatlı kaşığı yumurtanın üstüne döküp yedirdim. Sanırım o makalede okuduğum doğru çıktı. Sizlerle de paylaşmak istedim. Sizler de e vitamini kullanarak yarar görürsünüz insallah.
Sağol canım doktor 0.9 cm e düşmüş dedi. E vitamini bizde işe yaradı sanırım sana da tavsiye ederim hem içinde folik asit de var ruseymin içinde. Geniz etine de baktırın dedi doktor belki tüm bütün bu olanların tek sebebi o da olabilir dediHadi gözünaydın canımçapı ne kadar acaba
Hiç duymamıştım e vitaminini tabi ki yediririm çok sağol söylediğin için,arı ürünleri demişti bizede özellikle bağışıkla alakalı olduğu için,sizin boyutu küçükmüş baya bizimki epeyce büyük o yüzden rahat değilim hala,kontrolümüz var haftaya inşallah iyi geçerSağol canım doktor 0.9 cm e düşmüş dedi. E vitamini bizde işe yaradı sanırım sana da tavsiye ederim hem içinde folik asit de var ruseymin içinde. Geniz etine de baktırın dedi doktor belki tüm bütün bu olanların tek sebebi o da olabilir dedi
Bugün ppd testi yaptırdık,cuma sonuç için gidecez,28*12 mm yazıyor işteBizimki de baya büyüktü canım. Ben bakınca hala dışardan görüyorum. Israrla boyu değil çapı önemli diyip duruyor doktor
bizim doktorumuza göre bu ölçülerde sıkıntı Yok. Gerçekten ben artık doktorlardan da bişe anlamıyorum. 2,8 cm boyu1,2 cm de capı sizin ölçülerinizin. Bizimki de 2,4 boyu. Nette 2 cm üstü patolojik diyor. Doktor israrla çapı düşmüş boyu önemli değil diyor. Bana aklımı kaçırtacak sonunda doktorlar. İçimde ki şüpheyi bir türlü yenemiyorumBugün ppd testi yaptırdık,cuma sonuç için gidecez,28*12 mm yazıyor işte
Su anda yavrun kaç yasında canım,çocuğun büyüdükçe capları da küçüldü mü lenflerin.Ah annelik işte..sizi çok iyi anlıyorum..çünkü hem anneyim hemde kızımda böyle bir seyi yasadım..boynunda vardı.. (hala var) 2,5yasındaydı..neler neler geldi aklıma..şükürler olsun ki birsey çıkmadı..daha önceden geçirdiği bir bogaz enfeksiyonundan kalan bir beze ama artık yağ bezesi gibi kalmış orda dedi doktor..müdale edilecek bir sıkıntı yaratacak durum yok korkmayın dedi..ve tüm dünyaya sahip olmuş gibi çıktım muayeneden..umarım sizde çok sevinirsiniz..birşey çıkmıycak allahın izniyle..geçmiş olsun..
16yasında canım..ilk olduğu gibi duruyor.hiç büyümedi de küçülmedi de..Su anda yavrun kaç yasında canım,çocuğun büyüdükçe capları da küçüldü mü lenflerin.