Çocuk Hastalıkları Lütfen bakın oğlumun boğazındaki şişlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
önceki gün oğlumun boynunda kabarma hissetmiştim,dün gece de ateşi çıktı. Çenesinin altında ki lenf bezi şişliği yeniden belirgin görüyor bugün, daha önceden küçülmüş gibiydi. Bi de boynunun diğer tarafında yeni küçük lenf bezi fark ettim iki tane. Daha önce de ateşlenmişti ama yenisi olmamıştı. Ateşlenince lenf bezi şisen var Mı acaba kızlar, her ateşte büyüyecekler mi. 39 derece ateşi var. Daha önce hiç böyle şişmemişti

Canım çok geçmiş olsun..
Neden ateşlendi kuzu.
Ben hiç öyle ateslenir, ateslenmez çıktığını görmedim.

Hatta en az bir hafta sonra belirmeye başlıyorlar, genelde de bir ayı buluyor..
Mutkaja danış bir Dr a.
Bizde olmadı diye, kötü birşey olacağı anlamına gelmiyor, içini ferah tut yine de.

Rüzgar çarpsa hasta oluyor,sırtı terlediği zaman ateş yapıyor geceleri de Trabzon çok nemli ve sıcak oluyor. Durmadan atlet değişiyorum ama yine de basa cıkamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. O kadar yoruldum ki artık.her günüm kabus oldu resmen

Ah kıyamam yaa..
Bizim de bir dönem öyleydi, geçen sene 8 ay arka arkaya antibiyotik alıp, ateslenmisti.
Siz onkolojiye gitmiştiniz, testler yapılmıştı dimi yanlış hatırlamıyorsam.

Benim oğlumda da sağlı sollu bezeler var. Araştırma hastanesinde testler yapıldı, us çekildi. Şükür büyüme olmadığı için artık takibe gerek yok denildi. Zor bir süreç, Rabbim yardım etsin, muhafaza etsin yavrularımızı.
Çapından çok bezenin yapısıyla ilgileniyorlar bizim doktorlarımız. Bezenin büyüklüğüne büyüyüp büyümemesi açısından dikkat ediyorlar.

normalde büyüme olmuyor çöken şükür ama ateşlenince daha da büyük geliyorlar gözüme, sizde atesli oldugun da hiç buyume olmuyor muydu. Doktor bezenin yapısında bir sıkıntı görmemişti 1 agusta tekrar kontrol var ve çok korkuyorum. Siz ne kadar zaman kontrolde kaldınız

Çok şükür, temizse korkmayın bu kadar..
Biliyorum soylemesj kolay, anne yüreği, ama olsa Allah korusun,birşey olsaydı Dr lar atlamazdi ciddi bir hastalığı.
Gerekeni yapmışlardır.
İçinizi rahat tutun.
her sabah uyandığımda evladımın sağını solunu inceliyorum. Psikolojik olarak beni çok yıprattı bu durum

Her gün çocuğuma birşey olacak korkusu beni çok yıprattı. Sizler de böyle oldunuz mu kızlar hiç. Eşim diyor ki bayıldın bayılacakmış gibi görünüyorsun her an diyor

Belki psikolojik olarak size büyümüş gibi geliyordur. Farklı hastaneleri sayarsak 1yıl, sadece araştırmada ise 6 ay kadar sürdü takip.
Ortaya çıkışı ateşlenmesiyle oldu, artık değişmiyor hamd olsun. Ama ben takip ediyorum sayısını felan.

13mm*23mm, 10mm*18 mm kadarlar en büyükleri
canım 13mm boyu 23mm çapı olarak mı hesaplanıyor. Matematigim pek iyi değil benim. Bizde ilk ölçtürdügümüzde 11*24 dü ikinci raporda sadece 12mm yazmıştı. Ağustos’un 1 ınde kontrolümüz var yüreğim ağzımda bekliyorum.

Bilmiyorum ki raporda böyle yazıyordu. Doktor o zaman yayma iyi çıkarda büyüme olmazsa korkma demişti. Yayma hamd olsun temiz çıkmıştı. Sonra rahatlamıştım. Rabbim herkese yardım etsin.

Bilmiyorum ki raporda böyle yazıyordu. Doktor o zaman yayma iyi çıkarda büyüme olmazsa korkma demişti. Yayma hamd olsun temiz çıkmıştı. Sonra rahatlamıştım. Rabbim herkese yardım etsin.
Amin canım Rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizi inşallah. Ateşlendiği yada grip olduğu zaman hiç büyüme olmuyor muydu lenflerde.dısardan bakınca gözle görülüyor mu şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…