- 19 Nisan 2019
- 213
- 46
- 35
-
- Konu Sahibi iremerve1990
Canım çok geçmiş olsun..önceki gün oğlumun boynunda kabarma hissetmiştim,dün gece de ateşi çıktı. Çenesinin altında ki lenf bezi şişliği yeniden belirgin görüyor bugün, daha önceden küçülmüş gibiydi. Bi de boynunun diğer tarafında yeni küçük lenf bezi fark ettim iki tane. Daha önce de ateşlenmişti ama yenisi olmamıştı. Ateşlenince lenf bezi şisen var Mı acaba kızlar, her ateşte büyüyecekler mi. 39 derece ateşi var. Daha önce hiç böyle şişmemişti
Ah kıyamam yaa..Rüzgar çarpsa hasta oluyor,sırtı terlediği zaman ateş yapıyor geceleri de Trabzon çok nemli ve sıcak oluyor. Durmadan atlet değişiyorum ama yine de basa cıkamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. O kadar yoruldum ki artık.her günüm kabus oldu resmen
evet canım pereferik yayma testi kan tahlilleri yapıldı temiz şükürAh kıyamam yaa..
Bizim de bir dönem öyleydi, geçen sene 8 ay arka arkaya antibiyotik alıp, ateslenmisti.
Siz onkolojiye gitmiştiniz, testler yapılmıştı dimi yanlış hatırlamıyorsam.
Çok şükür, temizse korkmayın bu kadar..evet canım pereferik yayma testi kan tahlilleri yapıldı temiz şükür
normalde büyüme olmuyor çöken şükür ama ateşlenince daha da büyük geliyorlar gözüme, sizde atesli oldugun da hiç buyume olmuyor muydu. Doktor bezenin yapısında bir sıkıntı görmemişti 1 agusta tekrar kontrol var ve çok korkuyorum. Siz ne kadar zaman kontrolde kaldınızBenim oğlumda da sağlı sollu bezeler var. Araştırma hastanesinde testler yapıldı, us çekildi. Şükür büyüme olmadığı için artık takibe gerek yok denildi. Zor bir süreç, Rabbim yardım etsin, muhafaza etsin yavrularımızı.
Çapından çok bezenin yapısıyla ilgileniyorlar bizim doktorlarımız. Bezenin büyüklüğüne büyüyüp büyümemesi açısından dikkat ediyorlar.
Temizmiş hamd olsun. O zaman siz takip edin ama çocuğunuzu da kendinizi de bunaltmayın. Bence sürekli kıyafet değiştrmek iyi bir şey değil. Vücudunun o havaya alışması lazım.evet canım pereferik yayma testi kan tahlilleri yapıldı temiz şükür
her sabah uyandığımda evladımın sağını solunu inceliyorum. Psikolojik olarak beni çok yıprattı bu durumÇok şükür, temizse korkmayın bu kadar..
Biliyorum soylemesj kolay, anne yüreği, ama olsa Allah korusun,birşey olsaydı Dr lar atlamazdi ciddi bir hastalığı.
Gerekeni yapmışlardır.
İçinizi rahat tutun.
Belki psikolojik olarak size büyümüş gibi geliyordur. Farklı hastaneleri sayarsak 1yıl, sadece araştırmada ise 6 ay kadar sürdü takip.normalde büyüme olmuyor çöken şükür ama ateşlenince daha da büyük geliyorlar gözüme, sizde atesli oldugun da hiç buyume olmuyor muydu. Doktor bezenin yapısında bir sıkıntı görmemişti 1 agusta tekrar kontrol var ve çok korkuyorum. Siz ne kadar zaman kontrolde kaldınız
Belki psikolojik olarak size büyümüş gibi geliyordur. Farklı hastaneleri sayarsak 1yıl, sadece araştırmada ise 6 ay kadar sürdü takip.
Ortaya çıkışı ateşlenmesiyle oldu, artık değişmiyor hamd olsun. Ama ben takip ediyorum sayısını felan.
Çapları ne kadar lenflerin biliyor musunuz
gittiniz mi canım bugün doktora, ne dedi iyi haberlerini bekliyorum13mm*23mm, 10mm*18 mm kadarlar en büyükleri
canım 13mm boyu 23mm çapı olarak mı hesaplanıyor. Matematigim pek iyi değil benim. Bizde ilk ölçtürdügümüzde 11*24 dü ikinci raporda sadece 12mm yazmıştı. Ağustos’un 1 ınde kontrolümüz var yüreğim ağzımda bekliyorum.13mm*23mm, 10mm*18 mm kadarlar en büyükleri
Bilmiyorum ki raporda böyle yazıyordu. Doktor o zaman yayma iyi çıkarda büyüme olmazsa korkma demişti. Yayma hamd olsun temiz çıkmıştı. Sonra rahatlamıştım. Rabbim herkese yardım etsin.canım 13mm boyu 23mm çapı olarak mı hesaplanıyor. Matematigim pek iyi değil benim. Bizde ilk ölçtürdügümüzde 11*24 dü ikinci raporda sadece 12mm yazmıştı. Ağustos’un 1 ınde kontrolümüz var yüreğim ağzımda bekliyorum.
Amin canım Rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizi inşallah. Ateşlendiği yada grip olduğu zaman hiç büyüme olmuyor muydu lenflerde.dısardan bakınca gözle görülüyor mu şişlikBilmiyorum ki raporda böyle yazıyordu. Doktor o zaman yayma iyi çıkarda büyüme olmazsa korkma demişti. Yayma hamd olsun temiz çıkmıştı. Sonra rahatlamıştım. Rabbim herkese yardım etsin.