Çocuk Hastalıkları Lütfen bakın oğlumun boğazındaki şişlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Evet çok sık hastalanır ateşlenirdi .ama o şişlikte bir degişiklik olmadı hiç..ne büyürdü nede küçülürdü..çünkü o bir yağ bezesi olarak kalmış orda..geçmiş olsun ..sizinde öyledir inşallah..

Sizin ki yağ bezesi demek,lenf nodu bizimki hastalıklarda şişiyor tedavi sonrası kısmen küçülüyor ama tamamen küçülmüyor bizim

E Edamustafatgra canım ppd testimiz negatif çok şükür,ultrasonda karında küçük lenf nodu reaktif çıktı ama iyi huylu dedi,boynundaki lenf nodu çok az küçülmüş çok şükür antibiyotik hiç kullanmadık diye vermişti ya,çürük dişini yaptırıp 3ay sonra kontrole gelin dedi,çürük dişte sebep oluyormuş

çok sevindim tahlilin iyi çıkmasına canım gözünüz aydın olsun. Bu lenfler herşeyden etkileniyor sanırım. Çok hassas bi doku

Benim oğlum yine ateşlendi bir tavsiyeniz var mı çok sık ateşleniyor
Canım dediğim gibi bağışıklık için arı ürünleri dedi çocuk doktorumuz,sıvı propolis öneriyorum benim oğlum bebekken hasta olurdu son 2-3 yıl ateşlenmez çok hafif geçirir,bir de omega içiriyorum ben ara ara

5 yasına yeni girdi teyzesi. 4 yası biteli 1 ay oldu. Propolıs aldım bugün başladım inşallah şifa olur
Rabbim şifa versin inşallah kuzuma2014lü benimde oğlum,sen hiç moralini bozma canım evladın büyüdükçe bağışıklığı artacak kızımdan biliyorum 13yaşında o da küçükken sürekli hasta oluyordu bende hep mutsuz ve gergindim şimdi maşallah hiç hasta olmaz senede 1-2kez,boşuna üzmüşüm kendimsende tadını çıkar bu zamnların canım Allah şifa versin

Amin canım inşallah benim de oğlumun büyüdükçe bagısıklıgı artar. Propolise çok umut bağladım inşallah şifa olur evladıma. Çapları küçülmüştü lenflerin yine ateşten büyüdüler. Sık ateşleniyor diye tüm aile panik haldeyiz. Gerçekten kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum

Geçmiş olsun insallah

Kızlar nasılsınız? Bugün Erzurum da kbb Prof a götürdüm oğlumu. Geniz eti ve bademcik var ameliyat dedi. Lenf bezleri de ondan şişmiş dedi.bademcik özellikle balon gibi şişirir lenfleri dedi. Sizlerde isterseniz baktırın çocukların bademciklerine

Aa demek ondanmış canım,hadi ameliyatla kurtulsun yavru,bizde baktırmıştık biz de yok geniz eti ve bademcik çok teşekkürler haber verdiğin için,gelişmeleri yazardın kuzum,Allahım şifa versin

merhaba arkadaşım sizde ne zamandan beri var oglumdada boyun bölgesinde var ve bir yılı aşkın geçmedi büyüme yok ama bazen küçülüp eski boyuta dönebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…