Çocuk Hastalıkları Lütfen bakın oğlumun boğazındaki şişlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
1 saat kadar önce oğlumun boğazından kulağına doğru bir beze fark ettik.Ağrısı ateşi hiç birşeyi yok.Hemen acile götürdük birşey yapmadı tükürük bezi yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi.Yarın doktora götüreceğiz ama benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Çok korktum geldiğimden beri ağlıyorum.Doktor kötü bişey değildir dedi ama anne yüreği işte.Başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardım edin.

Canım benim oğlum şu an 5 yaşında 2.5 yaşından beri var şişlik.biz de farkettigimizde ateş vs yoktu.doktorlar önemli olmadığını,reaktif lenf nodu olduğunu söyledi.gercekten de birşey yok geçer büyüdükçe.yine de siz doktora gidin.gecmis olsun.

Lütfen kıytırık sadece ticari çıkar amacı güden hastaneleri boşverip araştırma hastanesine gidin.

Yeğenim tedavi gördü detay vermeyeceğim. Allah esirgesin. Ama resmen 3-4 gün kaybettirdiler bize..

İçinizin rahatlaması için iyi doktorları olan araştıracak düzgün bir hastaneye gidin..

Kötü birşeymiydi çok geçmiş olsun.Başka şikayetleri varmıştı.

Saol canım size de geçmiş olsun.Çok korktuk.İnsanın aklına herşey geliyor.

grip falan atlattı mı?
bağışıklık düşünce gripten sonrada çıkabiliyorlar.
yarın kan testiyle anlaşılır.
ille kötü olacak diye birşey yok.

Eşim doktorunu aramış.Kabakulak filan da olabilir demiş.yarın kan testinde belli olur demiş.Ama benim içim içimi yiyor.

sakin olun cidden illa kötü anlama gelmiyor.
ciddi bir bezeci başıyım:)
kafamın arkasında bile çıkıyor yastığa kafamı koyamıyorum.
boynum doluyor sağa sola çeviremiyorum.
ama illa bir yerimde yara varsa yada mikrop kapmışsam çıkıyor.

Aslında ateşi olmaması benim moralimi bozuyor.Benden mikrop kapmış olsa ateşlenirdi.Çünkü ağır bi enfeksiyon geçirdim ve ben bile ateşlendim.İnşllah önemsiz birleştir.Allah evlatlarımızla sınamasın.

Benim oglumda da var o bezeden. Doktoruna sordum, bebeklerde olabilir onemli birsey degil dedi. Neden bu kadar panik yaptiniz Allah askina. Bende de oluyor ense tarafimda. Yag bezesi gibi birsey sanirim.

Eşim doktorunu aramış.Kabakulak filan da olabilir demiş.yarın kan testinde belli olur demiş.Ama benim içim içimi yiyor.

Benim de aklıma kabakulak olabilir gibi gelmişti ki bunu gördüm. Aşılı oldukları için zor geçirmiyorlar bu tür hastalıkları, pek ateşleri falan da çıkmıyor daha hafif geçiyor.

Benim oglumda da var o bezeden. Doktoruna sordum, bebeklerde olabilir onemli birsey degil dedi. Neden bu kadar panik yaptiniz Allah askina. Bende de oluyor ense tarafimda. Yag bezesi gibi birsey sanirim.

karadenizlidir belki.
malum bakın ben bile içiyorum deyip sallama içtiğini yıllar sonra itiraf eden bakanlarımız var.
bende ilk çıktığında panik yapmıştım aile geçmişimizde var çünkü.

karadenizlidir belki.
malum bakın ben bile içiyorum deyip sallama içtiğini yıllar sonra itiraf eden bakanlarımız var.
bende ilk çıktığında panik yapmıştım aile geçmişimizde var çünkü.
Bende de bazen daha sert, buyuk bazen de daha kucuk olan iki tane var ensemde. Agri yapmiyor. Paniklemek hic aklima gelmedi. Sorsam mi bir doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…