- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
-
- Konu Sahibi iremerve1990
Bizde de reaktif diyor ama gittikçe büyüyor,sonuçları nasıl çıktı acababen çektirdim reaktif diyor doktor da sıkıntı yok olabiliyor bunlar falan dedi ama anlamadım 1 ay sonra gene kan tahlili ultrason bakalım dedi panik oldum
Mutlaka gidin, tedbir takdiri bozarmis derler.Konu çok geçmişte kalmış ancak araştırırken buraya gelmiş oldum benimde oğlumda var kaç yıldır,şu an 5yaşında çocuk doktorumuz ultrasonla takip ediyor ancak büyüdüpü için onkolojiye gönderdi çok tefirginiz
Canım benim oğlumda da var yaklasık 3 aydır, 1 Ağustos’ta tekrar kontrolu var ve gerçekten çok korkuyorum.oglunda ne zamandan beri var, suan kaç cm olmuşlar ki doktor onkolojiye yönlendirdiKonu çok geçmişte kalmış ancak araştırırken buraya gelmiş oldum benimde oğlumda var kaç yıldır,şu an 5yaşında çocuk doktorumuz ultrasonla takip ediyor ancak büyüdüpü için onkolojiye gönderdi çok tefirginiz
E Edamustafatgra
En büyüğü kaç cm oglunuzdaki sisliklerin.
Ben de daha 2 gün önce kontrole gittim, sıkıntı yok dediler.
Bizde de yaklaşık 2 senedir var, devamlı olabilir, korkmayin dediler..
Size ne diyorlar. En son gittiğimizde 2,4 cm den 1,2 cm ye düştü dediler. Ama 3 kere çok ateşlendi 40dereceyi gördük. Sanki etki ettiler büyüklüğüne. Çok korkuyorum. Pereferik yayma, kan tahlilleri de temiz çıkmıştı ama yine de ben içimde ki korkuyu yenemiyorum. Sizinkiler kaç cm
Öyle oluyor ya, insan kafaya takıyor.Bi de ben psikolojik mi öyle düşünüyorum bilmiyorum ama bugün çok iştahsız boynuna bakınca sanki boynu kabarmış gibime geliyor benden hariç herkes ne alaka Yok bişe diyor
Yarım cm çok minik,bizim öyle olsaydı hiç kafaya takmazdım. Çok küçüklerimiş siz nasıl fark ettiniz. Bizimki dışardan bakıldığında, özellikle belli oluyor çok korkuyorum gerçekten. Aklımı kacıracam sanırım bu yüzden 10 kilo verdim . Rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizleri inşallahÖyle oluyor ya, insan kafaya takıyor.
Bizimki de en büyüğü yarım cm ama epey var, kulak arkası, kafasına doğru, boynunun altı ve kasiklarinda.
Ateş hastalık da tetikler evet.
Oğlum da geçen ay, bağırsak enfeksiyonu geçirdi, ondan önce bu kadar yoktu uzun süredir.
Hep takip de olacağız.
Yapacak birşey yok, Allah'a emanet yavrularimiz..
Aminn.Yarım cm çok minik,bizim öyle olsaydı hiç kafaya takmazdım. Çok küçüklerimiş siz nasıl fark ettiniz. Bizimki dışardan bakıldığında, özellikle belli oluyor çok korkuyorum gerçekten. Aklımı kacıracam sanırım bu yüzden 10 kilo verdim . Rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizleri inşallah
Bizimki 2.8 cmYarım cm çok minik,bizim öyle olsaydı hiç kafaya takmazdım. Çok küçüklerimiş siz nasıl fark ettiniz. Bizimki dışardan bakıldığında, özellikle belli oluyor çok korkuyorum gerçekten. Aklımı kacıracam sanırım bu yüzden 10 kilo verdim . Rabbim evlatlarımız ile sınamasın bizleri inşallah
Çok geçmiş olsun.Bizimki 2.8 cmçarşsmba onkolojiye gidicez,3 yıldır var
boylarımı önemli bu lenflerin çaplarımı tam olarak biliyor musunuz. İnşallah birşey yoktur iyi haberinizi bekliyorum. Dün başka bi anne yazmıştı 4cm patalojiye göndermişler almışlar lenfi, patoloji temiz gelmiş. İnşallah onkolojiden iyi haber alırsınız. 3 yıldır küçük cm’ler olarak mı büyüdü yoksa birden mi 2,8 cm oldu. Bizim de ilk 2,4 cm di antibotik ile 1,2 cm ye düştü dedi doktor ama bana hiç inandırıcı gelmiyor sanki küçülmedi gibi duruyor dışardanBizimki 2.8 cmçarşsmba onkolojiye gidicez,3 yıldır var
sağol canım 1tane lenf zaten,3yıldır düzenli kontrollere gidip ultrason çektiriyoruz en son cuma kontrolünden sonra doktorumuz hematoloji ve onkolojiye yönlendirdi kan incelensin diye,azar azar büyüdü 3yıl içindeÇok geçmiş olsun.
Bir tane mi, bir çok mu.
Bir de üç yıldır neden gitmediniz, yeni mi büyüdü acaba..
.
Küçük küçük büyüdü canım biz 3yıldır hiç antibiyotik kullanmadık ateşli hastalık geçirmedi,bebekken kullanmıştık en son,doktorumuz enfeksiyonda lenflerin büyümesi normal demişti ama bizde enfeksiyon yokken büyüyünce hematoloji onkolojiye gönderdi artık,ultrasonda küçülmüşse doğrudur canım bizimki küçükkende dışarıdan belliydi şimdi de belli,çarşamba bakalım ne olacak çok korkuyorum Allah evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin,onkoloji ismi bile ürkütücü Allah oradakilere şifa versinboylarımı önemli bu lenflerin çaplarımı tam olarak biliyor musunuz. İnşallah birşey yoktur iyi haberinizi bekliyorum. Dün başka bi anne yazmıştı 4cm patalojiye göndermişler almışlar lenfi, patoloji temiz gelmiş. İnşallah onkolojiden iyi haber alırsınız. 3 yıldır küçük cm’ler olarak mı büyüdü yoksa birden mi 2,8 cm oldu. Bizim de ilk 2,4 cm di antibotik ile 1,2 cm ye düştü dedi doktor ama bana hiç inandırıcı gelmiyor sanki küçülmedi gibi duruyor dışardan
Evet canım, ismi bile çok kötü haklısın, biz de gitmiştik.sağol canım 1tane lenf zaten,3yıldır düzenli kontrollere gidip ultrason çektiriyoruz en son cuma kontrolünden sonra doktorumuz hematoloji ve onkolojiye yönlendirdi kan incelensin diye,azar azar büyüdü 3yıl içinde
Küçük küçük büyüdü canım biz 3yıldır hiç antibiyotik kullanmadık ateşli hastalık geçirmedi,bebekken kullanmıştık en son,doktorumuz enfeksiyonda lenflerin büyümesi normal demişti ama bizde enfeksiyon yokken büyüyünce hematoloji onkolojiye gönderdi artık,ultrasonda küçülmüşse doğrudur canım bizimki küçükkende dışarıdan belliydi şimdi de belli,çarşamba bakalım ne olacak çok korkuyorum Allah evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin,onkoloji ismi bile ürkütücü Allah oradakilere şifa versin
Allah yardımcınız olsun canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki Korku resmen içime işledi. Düzgün uyku nedir bilmiyorum, hayattan soğudum resmen, hiç birşey beni artık mutlu edemiyor. Gözüm hep oğlumun üstünde. Hayatım zindan gibi oldu resmen. İyi ki sizleri burda tanıdım. Kimseyle konusmak bile istemiyorum sanki konuşursam kötü bişe olacakmış gibime geliyor. Rabbim bi an önce tüm lenf bezlerine şifa versin evlatlarımızınsağol canım 1tane lenf zaten,3yıldır düzenli kontrollere gidip ultrason çektiriyoruz en son cuma kontrolünden sonra doktorumuz hematoloji ve onkolojiye yönlendirdi kan incelensin diye,azar azar büyüdü 3yıl içinde
Küçük küçük büyüdü canım biz 3yıldır hiç antibiyotik kullanmadık ateşli hastalık geçirmedi,bebekken kullanmıştık en son,doktorumuz enfeksiyonda lenflerin büyümesi normal demişti ama bizde enfeksiyon yokken büyüyünce hematoloji onkolojiye gönderdi artık,ultrasonda küçülmüşse doğrudur canım bizimki küçükkende dışarıdan belliydi şimdi de belli,çarşamba bakalım ne olacak çok korkuyorum Allah evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin,onkoloji ismi bile ürkütücü Allah oradakilere şifa versin
hiç farkında deilim canım aşıdan sonra mı ama bebekken çok hasta oluyordu belki o zamanlardan başladıEvet canım, ismi bile çok kötü haklısın, biz de gitmiştik.
Allahim korktuğunuza cikarmasin inşallah..
Ama bizim farklı bir tablo vardı, aşıdan sonra başladı, hastalıklarla beraber geçti zaman zaman yine oldu.
Bir taneden baya fazla var, ama boyları çok küçük olduğu için incelemeye gerek duymadılar.
Belki sizinde asi sonrasina denk gelmiş olabilir mi acaba..
amin canım,Allahım şifa versin inşallah her hastalık çok zor konu evlat olunca çok farklı oluyorAllah yardımcınız olsun canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki Korku resmen içime işledi. Düzgün uyku nedir bilmiyorum, hayattan soğudum resmen, hiç birşey beni artık mutlu edemiyor. Gözüm hep oğlumun üstünde. Hayatım zindan gibi oldu resmen. İyi ki sizleri burda tanıdım. Kimseyle konusmak bile istemiyorum sanki konuşursam kötü bişe olacakmış gibime geliyor. Rabbim bi an önce tüm lenf bezlerine şifa versin evlatlarımızın
tabi ki canım hemen haberdar ederim tabi,inşallh güzel sonuçlar alırızBlackkcat Çarşamba günü inşalalh iyi haberler alırsınız. Bizi de haberdar et durumdan olur mu
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bi de doktora sorar mısın bu lenf bezlerinin çaplarımı önemli, boylarının uzunluğumu önemli diye.hiç farkında deilim canım aşıdan sonra mı ama bebekken çok hasta oluyordu belki o zamanlardan başladı
amin canım,Allahım şifa versin inşallah her hastalık çok zor konu evlat olunca çok farklı oluyoriyi ki bende buraya denk geldim sizleri tanıdım,yalnız deilim onun rahatlığı var artık
tabi ki canım hemen haberdar ederim tabi,inşallh güzel sonuçlar alırız
Emin değilim ama ben çapları diye biliyorum.inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bi de doktora sorar mısın bu lenf bezlerinin çaplarımı önemli, boylarının uzunluğumu önemli diye.
Tabi sorarım canıminşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bi de doktora sorar mısın bu lenf bezlerinin çaplarımı önemli, boylarının uzunluğumu önemli diye.