-
- Konu Sahibi iremerve1990
İnsan nasıl korkuyor.Allah kimseye evlat acısı yaştmasın.
Tabii ki korkmaz mmi insan.ben 36 yaşındayım korktum.can tatlı ama insan önce evladı için korkuyor.lenf şişmeleri için araştırdığımda en çok çocuklarla ilgili olan yazilar çıktı.cocuklarda daha çok olan birşey.bir de doktor bana şişliklerin reaktif olduğunu enfeksiyon olmadığını bunun iyi birşey olduğunu vücudun birşeye karşı savaştığını söyledi.ben inanıyorum ki kötü bişey çıkmayacak çünkü beraberinde başka sikayetler olurmuş istenmeyen korkulmasi gereken durumlarda hizli kilo kaybı indirilemeyen çok yüksek ateş vs.bizi habersiz bırakma.insİnşallah boşuna üzmüşümdür canım.
Kan verdik.Kanı da çok zor aldılar.Çok ağladı yavrum.Doktor bi yorum yapmadı.Kan sonuçlarına bakacağız dedi.Kalbim sıkışıyor.Hayırlısıyla sonuç bi çıksa inşallah.Tabii ki korkmaz mmi insan.ben 36 yaşındayım korktum.can tatlı ama insan önce evladı için korkuyor.lenf şişmeleri için araştırdığımda en çok çocuklarla ilgili olan yazilar çıktı.cocuklarda daha çok olan birşey.bir de doktor bana şişliklerin reaktif olduğunu enfeksiyon olmadığını bunun iyi birşey olduğunu vücudun birşeye karşı savaştığını söyledi.ben inanıyorum ki kötü bişey çıkmayacak çünkü beraberinde başka sikayetler olurmuş istenmeyen korkulmasi gereken durumlarda hizli kilo kaybı indirilemeyen çok yüksek ateş vs.bizi habersiz bırakma.ins
Geçirmedi.Geçirse bu kadar endişe etmezdim.Ama hiç birşeyi yok.En son enfeksiyon geçireli iki ay olmuştur.Kan aldılar yarım saate çıkacak sonucu.eğer bir enfeksiyon geçirdiyse 3-4 hafta olabılır çocuklarda tek bir bulgu çok onemsenmez ama kan testı yaptırın birşey çıkmaz sağlık diliyorum...
İnşallah canım.Sizde dua edin lütfen.endişe etmeyın birşey çıkmayacak...
Senden de Allah razı olsun gelmiş geçmiş olsun.cok sevindim.Kızlar sonucu aldık.Çok şükür enfeksiyon varmış.Eğer geç kalsaydık vücudu sararmış.Tehlikeli olabilirmiş.6 tane iğne yazdı.Antibiyotik yazdı.Allahıma şükürler olsun.Sizden de Allah razı olsun.
Kızlar sonucu aldık.Çok şükür enfeksiyon varmış.Eğer geç kalsaydık vücudu sararmış.Tehlikeli olabilirmiş.6 tane iğne yazdı.Antibiyotik yazdı.Allahıma şükürler olsun.Sizden de Allah razı olsun.
Geçmiş olsun geçti mi şişlik? Bizim de aynı durumdu 1 ay oldu geçmedi hala1 saat kadar önce oğlumun boğazından kulağına doğru bir beze fark ettik.Ağrısı ateşi hiç birşeyi yok.Hemen acile götürdük birşey yapmadı tükürük bezi yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi.Yarın doktora götüreceğiz ama benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Çok korktum geldiğimden beri ağlıyorum.Doktor kötü bişey değildir dedi ama anne yüreği işte.Başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardım edin.
Geçti canım çok şükür.6 iğne yedi.2 sefer kan alındı.Şu an hala iki değişik antibiyotik kullanıyoruz.Geçmiş olsun geçti mi şişlik? Bizim de aynı durumdu 1 ay oldu geçmedi hala
Allaha şükür gözünüz aydın geçtiyse. Kan değerleri de normal çıktı ama geçmedi beze :/ hatta doktor kalabilir de tamamen yok olmaz dedi çok şaşırdım . KBB ye gidicemGeçti canım çok şükür.6 iğne yedi.2 sefer kan alındı.Şu an hala iki değişik antibiyotik kullanıyoruz.
Bize de zor geçer sabırlı olun demişti.Allaha şükür gözünüz aydın geçtiyse. Kan değerleri de normal çıktı ama geçmedi beze :/ hatta doktor kalabilir de tamamen yok olmaz dedi çok şaşırdım . KBB ye gidicem
Benim kızımda da var sağ ve sol olmak üzere 2 adet. Bebekken farkettim kaç doktora sordum. Hepsi de büyürse sorun dediler şu an 5 yaşında. Büyümedi o şişlikler aynı boyda duruyor.
ultrason çekildi mi ?Bize de zor geçer sabırlı olun demişti.
Çektirmedik. Ancak hafif büyüdüğünü farkettim bu ara. Haftaya götürücem çok iyi bir doktor buldum Koç Üniversitesi hastanesinde.ultrason çekildi mi ?
Konu çok geçmişte kalmış ancak araştırırken buraya gelmiş oldum benimde oğlumda var kaç yıldır,şu an 5yaşında çocuk doktorumuz ultrasonla takip ediyor ancak büyüdüpü için onkolojiye gönderdi çok tefirginizCanım korkma hemen, bizde de aynı şey olmuştu, kulak arkasında fark etmiştik, Allah korusun çocuk onkoloji ye kadar götürmüştük.
Çok şükür sadece lenf bezi çıktı, hiçbir sorun yok, ve şişlikler hala var.
Korkma ama Dr a da gidin.