- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
-
- Konu Sahibi iremerve1990
Benim de kendimde olsa bu kadar önemsemezdim.Ama işte evlat olunca insan çok panik oluyor.Sizde bir gidin isterseniz.Bende de bazen daha sert, buyuk bazen de daha kucuk olan iki tane var ensemde. Agri yapmiyor. Paniklemek hic aklima gelmedi. Sorsam mi bir doktora?
Bende de bazen daha sert, buyuk bazen de daha kucuk olan iki tane var ensemde. Agri yapmiyor. Paniklemek hic aklima gelmedi. Sorsam mi bir doktora?
Evet haklisiniz. Aslinda sogukkanli olmamiz gerekiyor ama insanin aklina hep en kotusu geliyor.Benim de kendimde olsa bu kadar önemsemezdim.Ama işte evlat olunca insan çok panik oluyor.Sizde bir gidin isterseniz.
Surekli yok. Su an cok ufacik kalmislar mesela. Ama aylarca gecmedigi de oluyor. Kanda neye baktirmam gerek? Yeni baktirdim hemogram falan her sey normal cikti.sürekli mi var?
sürekliyse bir kan testi yaptırın bence.
çıkıp kaybolanlar enfeksiyon kaynaklı oluyor.
Surekli yok. Su an cok ufacik kalmislar mesela. Ama aylarca gecmedigi de oluyor. Kanda neye baktirmam gerek? Yeni baktirdim hemogram falan her sey normal cikti.
aynen bende oldu.tükrük bezi dediler.lenf bezi şişmesi oldu.antibiyotikle düzeliyo.telaş etmeyin.bu sorun çzölülür.1 saat kadar önce oğlumun boğazından kulağına doğru bir beze fark ettik.Ağrısı ateşi hiç birşeyi yok.Hemen acile götürdük birşey yapmadı tükürük bezi yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi.Yarın doktora götüreceğiz ama benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Çok korktum geldiğimden beri ağlıyorum.Doktor kötü bişey değildir dedi ama anne yüreği işte.Başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardım edin.
diş ve boğaz enfeksiyonu sebep olabilir.benimkisinde öle idi.1 saat kadar önce oğlumun boğazından kulağına doğru bir beze fark ettik.Ağrısı ateşi hiç birşeyi yok.Hemen acile götürdük birşey yapmadı tükürük bezi yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi.Yarın doktora götüreceğiz ama benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Çok korktum geldiğimden beri ağlıyorum.Doktor kötü bişey değildir dedi ama anne yüreği işte.Başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardım edin.
Arkadaşımın oğlu geçen hafta tukuruk bezi iltihabiyla kabakulak oldu onun boğazına vurmuş. Kulağın arkası şişmemişti yani. Bence hemen panik yapma.1 saat kadar önce oğlumun boğazından kulağına doğru bir beze fark ettik.Ağrısı ateşi hiç birşeyi yok.Hemen acile götürdük birşey yapmadı tükürük bezi yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi.Yarın doktora götüreceğiz ama benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Çok korktum geldiğimden beri ağlıyorum.Doktor kötü bişey değildir dedi ama anne yüreği işte.Başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardım edin.
Geçen hafta hissettim kendimde öyle bir şişlik.bitkacgun takip ettim eşime gosterdim o da gördü.hemen gidelim dedi.persembe günü KBB ye gittik ben bir şişlik hissediyordum 2 çıktı.atesim vs herhangi bir olumsuz belirtim yoktu.doktor korkacak bişey olduğunu zannetmedigini söyledi ertesi gün boyun ultrasonu çekildikten.sadece sağ tarafta ve patolojik olmayan boyutlardalarmis.takip tedavi gerekmezmisAslında ateşi olmaması benim moralimi bozuyor.Benden mikrop kapmış olsa ateşlenirdi.Çünkü ağır bi enfeksiyon geçirdim ve ben bile ateşlendim.İnşllah önemsiz birleştir.Allah evlatlarımızla sınamasın.
İnşallah boşuna üzmüşümdür canım.Geçen hafta hissettim kendimde öyle bir şişlik.bitkacgun takip ettim eşime gosterdim o da gördü.hemen gidelim dedi.persembe günü KBB ye gittik ben bir şişlik hissediyordum 2 çıktı.atesim vs herhangi bir olumsuz belirtim yoktu.doktor korkacak bişey olduğunu zannetmedigini söyledi ertesi gün boyun ultrasonu çekildikten.sadece sağ tarafta ve patolojik olmayan boyutlardalarmis.takip tedavi gerekmezmis
Muhtemelen 20lik dişlerine ilgili.emzirdigim için dis doktoruna gidemiyorum.
Korkmayın :) boşuna uzmusum kendimi.cocuklarda.daha sık olur böyle seyler
İnsan nasıl korkuyor.Allah kimseye evlat acısı yaştmasın.Korkmayın sakin olun. Benim oğlumda 10 aylıktı kulağının arkasında boynuna doğru bir şişlik geldi elime ay nasıl ağlıyorum hemen koştuk doktora. Size söylediğinin aynısını söyledi. Bığaz enfeksiyonu vs geçirmiştir o anda oluşuyor galiba.