Çocuk Hastalıkları Lütfen bakın oğlumun boğazındaki şişlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
İnsan nasıl korkuyor.Allah kimseye evlat acısı yaştmasın.
İnşallah boşuna üzmüşümdür canım.
Tabii ki korkmaz mmi insan.ben 36 yaşındayım korktum.can tatlı ama insan önce evladı için korkuyor.lenf şişmeleri için araştırdığımda en çok çocuklarla ilgili olan yazilar çıktı.cocuklarda daha çok olan birşey.bir de doktor bana şişliklerin reaktif olduğunu enfeksiyon olmadığını bunun iyi birşey olduğunu vücudun birşeye karşı savaştığını söyledi.ben inanıyorum ki kötü bişey çıkmayacak çünkü beraberinde başka sikayetler olurmuş istenmeyen korkulmasi gereken durumlarda hizli kilo kaybı indirilemeyen çok yüksek ateş vs.bizi habersiz bırakma.ins

eğer bir enfeksiyon geçirdiyse 3-4 hafta olabılır çocuklarda tek bir bulgu çok onemsenmez ama kan testı yaptırın birşey çıkmaz sağlık diliyorum...

Tabii ki korkmaz mmi insan.ben 36 yaşındayım korktum.can tatlı ama insan önce evladı için korkuyor.lenf şişmeleri için araştırdığımda en çok çocuklarla ilgili olan yazilar çıktı.cocuklarda daha çok olan birşey.bir de doktor bana şişliklerin reaktif olduğunu enfeksiyon olmadığını bunun iyi birşey olduğunu vücudun birşeye karşı savaştığını söyledi.ben inanıyorum ki kötü bişey çıkmayacak çünkü beraberinde başka sikayetler olurmuş istenmeyen korkulmasi gereken durumlarda hizli kilo kaybı indirilemeyen çok yüksek ateş vs.bizi habersiz bırakma.ins
Kan verdik.Kanı da çok zor aldılar.Çok ağladı yavrum.Doktor bi yorum yapmadı.Kan sonuçlarına bakacağız dedi.Kalbim sıkışıyor.Hayırlısıyla sonuç bi çıksa inşallah.

eğer bir enfeksiyon geçirdiyse 3-4 hafta olabılır çocuklarda tek bir bulgu çok onemsenmez ama kan testı yaptırın birşey çıkmaz sağlık diliyorum...
Geçirmedi.Geçirse bu kadar endişe etmezdim.Ama hiç birşeyi yok.En son enfeksiyon geçireli iki ay olmuştur.Kan aldılar yarım saate çıkacak sonucu.

Kızlar sonucu aldık.Çok şükür enfeksiyon varmış.Eğer geç kalsaydık vücudu sararmış.Tehlikeli olabilirmiş.6 tane iğne yazdı.Antibiyotik yazdı.Allahıma şükürler olsun.Sizden de Allah razı olsun.

Benim kızımda da var sağ ve sol olmak üzere 2 adet. Bebekken farkettim kaç doktora sordum. Hepsi de büyürse sorun dediler şu an 5 yaşında. Büyümedi o şişlikler aynı boyda duruyor.

Kızlar sonucu aldık.Çok şükür enfeksiyon varmış.Eğer geç kalsaydık vücudu sararmış.Tehlikeli olabilirmiş.6 tane iğne yazdı.Antibiyotik yazdı.Allahıma şükürler olsun.Sizden de Allah razı olsun.

çok geçmiş olsun korka korka konunuzu açtım tekrardan. Allah sağlık versin evladınıza. Şükürler olsun çok sevindim çok önemli bir şey olmamasına.

1 saat kadar önce oğlumun boğazından kulağına doğru bir beze fark ettik.Ağrısı ateşi hiç birşeyi yok.Hemen acile götürdük birşey yapmadı tükürük bezi yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi.Yarın doktora götüreceğiz ama benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Çok korktum geldiğimden beri ağlıyorum.Doktor kötü bişey değildir dedi ama anne yüreği işte.Başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardım edin.
Geçmiş olsun geçti mi şişlik? Bizim de aynı durumdu 1 ay oldu geçmedi hala

ben çektirdim reaktif diyor doktor da sıkıntı yok olabiliyor bunlar falan dedi ama anlamadım 1 ay sonra gene kan tahlili ultrason bakalım dedi panik oldum

Canım korkma hemen, bizde de aynı şey olmuştu, kulak arkasında fark etmiştik, Allah korusun çocuk onkoloji ye kadar götürmüştük.
Çok şükür sadece lenf bezi çıktı, hiçbir sorun yok, ve şişlikler hala var.
Korkma ama Dr a da gidin.
Konu çok geçmişte kalmış ancak araştırırken buraya gelmiş oldum benimde oğlumda var kaç yıldır,şu an 5yaşında çocuk doktorumuz ultrasonla takip ediyor ancak büyüdüpü için onkolojiye gönderdi çok tefirginiz😔

X