Evet canım cıktı pozitif beta 215 iyi mi degerim
Amin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsinMasallah Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin bebeğinin canım darısı bizlere
Benimde gecen ay kistim vardı canım tarlusal kullandım eridiAma geçen hafta doktor gittim çok sancım oldu sol yumurtalığim da baş dönmesi vs yaşadim kist var ,3.15 cm cuma gitmiştim pazar lekelenme oldu pazartesi korktum gittim kist buymuş 5.15 cm içi su dolu dedi dış gebelik yada normal gebelik olabilir dedi kan testi yaptirdi yok. Adet döneminde bakacam olmasan gene kan testi olmasa adet söktürücü dedi ama pek anlamadi doktor yasayan oldu mu
Daha yeni 3 _4 haftalık hayırlı olsunEvet canım cıktı pozitif beta 215 iyi mi degerim
İlaç da vermedi banaBenimde gecen ay kistim vardı canım tarlusal kullandım eridi
Teşekkür ederim cok sağolunDaha yeni 3 _4 haftalık hayırlı olsun
Adetle mi erir dedi canımİlaç da vermedi bana
Gayet iyi bir kaç gün sonra gene test ister doktor değer yükselmesine bakar cnmİyi mi gerçekten degerleri bilmiyorum hiç cok teşekkür ederim amin
Anladım canım adetim 5 gün gecikti ona gore iyi mi peki değer çok korkuyorum o yüzden bu kadar soruyorumGayet iyi bir kaç gün sonra gene test ister doktor değer yükselmesine bakar cnm
Gec dollenme olmus.İyi mi gerçekten degerleri bilmiyorum hiç cok teşekkür ederim amin ☺
Benim ilk oğlum da 412 çıkmıştı iki gün sonra gittim yükseldi kesesine vs bakti iyi di korkmam nasip varsa hayırlı gelir erken öğrendigin için o çıktı 3 haftalık falanAnladım canım adetim 5 gün gecikti ona gore iyi mi peki değer çok korkuyorum o yüzden bu kadar soruyorum
Canım doktora gittiğimde 16 aralıkta yani yumurtan 3-4 güne çatlar demişti gec dollenme olmuş olabilir mi gerçekten bilmiyorum kiGec dollenme olmus.
Stres yapma insallah.
Benm adetime daha 3 gun var senin gibi cikti idrar testim. Bakalim yarin vericem insallah ben
Ya inşallah canım benimBenim ilk oğlum da 412 çıkmıştı iki gün sonra gittim yükseldi kesesine vs bakti iyi di korkmam nasip varsa hayırlı gelir erken öğrendigin için o çıktı 3 haftalık falan
Ayy çok sevindim kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insEvet canım cıktı pozitif beta 215 iyi mi degerim
Hemen kan ver bende de öyle çıkmıştı bencede hamilesin tebriklerÇok heyecanlıyım bugün adetim 4 gün geçmişti başka bir sebepten ikinci çizgi çıkmaz dimiEki Görüntüle 2572715
Amin canım benim Allah razı olsunAyy çok sevindim kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ins
Verdim canım 215 cıktıHemen kan ver bende de öyle çıkmıştı bencede hamilesin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?