• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın doktora gitsem ultrasonda gözükür mu kucuk mu oluyor daha değere gore

Canım şöyle söyliyim ben takvimden bakıyordum sonra baska sebepten doktora gitmiştim bu ay 3-4 gün içinde çatlıcak yumurtan dedi.Gün aşırı ilişki önerdi ama biz her gün denedik ve tuttu inşallah ☺ Bide şunu söyliyim takvim doktorun dediğiyle uyuyordu benim yataktan hemen de kalkmadım yattım hep yarım saat..
eşinde sperm sorunu varmıydı canım

Geç döllenme falan değil gayet iyi değerleriniz biraz bekleyin öyle gidin yada gidin kesmeyi gösterirler kalp atışı için bekletirler biraz hayırlı olsun.
Bu arada kayınvalidenize söyleyecekm işiniz aradı mı sizi o günden sonra merak ettim kusura bakmayın

Yarın doktora gitsem ultrasonda gözükür mu kucuk mu oluyor daha değere gore
Değerin 2000 üstü olcakki alttan görünsün hayırlı olsun bu arada sakin ol panik yapma 2 gün sonra aynı saatte yine kan ver değerin 450 ve üstü olursa korkma 🥰🙏🏽 Rabbim sağlıklı büyümesini nasip etsin🙏🏽

Geç döllenme falan değil gayet iyi değerleriniz biraz bekleyin öyle gidin yada gidin kesmeyi gösterirler kalp atışı için bekletirler biraz hayırlı olsun.
Bu arada kayınvalidenize söyleyecekm işiniz aradı mı sizi o günden sonra merak ettim kusura bakmayın
Evet kayınvalideme söyledik bugun bana sarılarak agladı.Degerlerimin inşallah yukselişi iyi olur.

Back