Ya çok sevindim Allahım kucana almayı da Nasib etsinVerdim canım 215 cıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok sevindim Allahım kucana almayı da Nasib etsinVerdim canım 215 cıktı![]()
Amin canım benim yarın doktora gitsem gözükmez mi canım ultrasonda kucuk mu yani bilmiyorum kiYa çok sevindim Allahım kucana almayı da Nasib etsin
Adetimden önce öğrendimYa inşallah canım benimSen ne zaman öğrenmiştin peki adetten once mi sonra mı
Şuan kese hâlinde dur ama kalp atis vs ilerleryen haftalardaYarın doktora gitsem ultrasonda gözükür mu kucuk mu oluyor daha değere gore
tebrikler canımÇok heyecanlıyım bugün adetim 4 gün geçmişti başka bir sebepten ikinci çizgi çıkmaz dimi ☺Eki Görüntüle 2572715
eşinde sperm sorunu varmıydı canımCanım şöyle söyliyim ben takvimden bakıyordum sonra baska sebepten doktora gitmiştim bu ay 3-4 gün içinde çatlıcak yumurtan dedi.Gün aşırı ilişki önerdi ama biz her gün denedik ve tuttu inşallah ☺ Bide şunu söyliyim takvim doktorun dediğiyle uyuyordu benim yataktan hemen de kalkmadım yattım hep yarım saat..
Anladım canımŞuan kese hâlinde dur ama kalp atis vs ilerleryen haftalarda
Teşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahtebrikler canımçok sevindim darısı başımıza
![]()
Yoktu canımeşinde sperm sorunu varmıydı canım
amin canım bende bugün iğne oldum beklicem bakalım dua edin inşallah bu ay yüzüm gülerTeşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ederim canım tabiki inşallah Rabbim nasip ederamin canım bende bugün iğne oldum beklicem bakalım dua edin inşallah bu ay yüzüm güler![]()
SüperCanım sonucum çıktı beta 215 iyi mi deger olarak
Amin canım sende hayırlısıyla kucağına alırsınEderim canım tabiki inşallah Rabbim nasip eder ☺
Sağol canım benim
Amin canım Allah razı olsunAmin canım sende hayırlısıyla kucağına alırsın![]()
Canim bize bol bol dua benimde 16 ocakta bat inşallah olur bana adımla dua eder misin adım kubraSağol canım benim ☺
Değerin 2000 üstü olcakki alttan görünsün hayırlı olsun bu arada sakin ol panik yapma 2 gün sonra aynı saatte yine kan ver değerin 450 ve üstü olursa korkmaYarın doktora gitsem ultrasonda gözükür mu kucuk mu oluyor daha değere gore
Evet kayınvalideme söyledik bugun bana sarılarak agladı.Degerlerimin inşallah yukselişi iyi olur.Geç döllenme falan değil gayet iyi değerleriniz biraz bekleyin öyle gidin yada gidin kesmeyi gösterirler kalp atışı için bekletirler biraz hayırlı olsun.
Bu arada kayınvalidenize söyleyecekm işiniz aradı mı sizi o günden sonra merak ettim kusura bakmayın