- 28 Şubat 2025
- 20
- 5
- 1
- 26
İnşallah gönlündeki gibi olurTamam inşallah dua edin lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gönlündeki gibi olurTamam inşallah dua edin lütfen![]()
Bende varmı hayalet çizgi sizceAyrıca ben en son ki gebeligimi yine böyle hayalet çizgi ile öğrendim ama yine de moral arıyorum kendime yarın birdaha deneyeceğim test
Pek belli olmuyor daha net görüntü var miNegatif mi sizce awox marka
Kaç günün var ki canımregl günümü bekliyordum![]()
Bunu çektim malesef sonra attm testi regl olmam gerekiyor yarın geçerse tekrarlcmPek belli olmuyor daha net görüntü var mi
Ben pek göremedim varsa bile çok yenidir birkaç gündür sonra tekrar denemelisin awox yalancı pozitif çıkartmıyormuş onu biliyorum sadeceNegatif mi sizce awox marka
TeşekkürlerBen pek göremedim varsa bile çok yenidir birkaç gündür sonra tekrar denemelisin awox yalancı pozitif çıkartmıyormuş onu biliyorum sadece
Bence şüphen varsa tekrarlaBunu çektim malesef sonra attm testi regl olmam gerekiyor yarın geçerse tekrarlcm
Yarın regl günümKaç günün var ki canım
Yarın regl olmazsam tekrar deneyecgmBence şüphen varsa tekrarla
17 snde ovülasyon testinde pik gördm 18 ı sabah çizgi kayboldu akşam yine test yaptm yine koyu oldı diğer 2 günde koyu kalmaya devam etti sonra silindi sizce neden oluyor bir kaç yumurta olduğunda böyle oluyor muBence şüphen varsa tekrarla
Ovülasuyon testleriyle ilgili hiç bilgim yok maalesef17 snde ovülasyon testinde pik gördm 18 ı sabah çizgi kayboldu akşam yine test yaptm yine koyu oldı diğer 2 günde koyu kalmaya devam etti sonra silindi sizce neden oluyor bir kaç yumurta olduğunda böyle oluyor mu
Ovulasyon testi yaparken saatlerine dikkat etmelisin ve sıvı tüketimini azaltmak işin test yapmadan önce idrar hormonu ile alakalı olabilir17 snde ovülasyon testinde pik gördm 18 ı sabah çizgi kayboldu akşam yine test yaptm yine koyu oldı diğer 2 günde koyu kalmaya devam etti sonra silindi sizce neden oluyor bir kaç yumurta olduğunda böyle oluyor mu
İnşallah gebesidir canımYarın regl günüm
Sabah ilk idrarla yaptm akşam olanlara da dikkat ettim aslındaOvulasyon testi yaparken saatlerine dikkat etmelisin ve sıvı tüketimini azaltmak işin test yapmadan önce idrar hormonu ile alakalı olabilir
Anladım sen yine de bekle çok zor beklemek ama mecburuz bende çok sabırsızimSabah ilk idrarla yaptm akşam olanlara da dikkat ettim aslında
inşallah hakkımızds hayırlısı silik bile olsa bi çizgi görmek istiyor insan bakalm bi kaç güne belli olacakAnladım sen yine de bekle çok zor beklemek ama mecburuz bende çok sabırsızimşu mübarek Ramazan günün hürmetine Rabbim bizlere Saliha evlatlar nasip etsin
İnşallah bakalım yarın belli olurİnşallah gebesidir canım![]()
Benim uykum kaçtı heyecandan off Allah'ımİnşallah bakalım yarın belli olur![]()
içimizi ferah tutup dua edelim vakti geldiğinde oluyor her şeyBenim uykum kaçtı heyecandan off Allah'ımben gerçekten uyuyamıyorum