Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi baya belli hayırlı olsun kuzum allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip ettsin❤
Belirtilerin neydi canım bizede yazarmisin

Maşallah Inşallah bir sıkıntı yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ne zmandir istiyordunuz

Benimde bat tarihim 25 kasım daha adet olmadım 11 gün geçiyor 30 aralıkta kan testi yaptım negatifti sizce gebelik olsa çıkarmiydi kafam çok karışık
Geç döllenme olabilir mi canım bende bir hafta önce yaptığımda çıkmamıştı

Anladım canım peki ne gibi belirtilerin oldu bu ay
Canım normalde goguslerim bu kadar erken agrımazdı yumurtlama zamanından ağrımaya başladı hala da devam ediyor.Ayaklarım çok üşüyor biraz bulantım da var.Adet ağrısını aynen yaşadım hala ağrıyor her an olcam gibi..

Canim buyuk ihtimalle hamilesin ama bu gebelik testi markasi cok kiside yaniltici cikti AMA senin baya belirgin sekilde ckmis Sen en iyisi kan ver zaten belirtilern de ilk belirtiler arasnda bende de gogus hassasiyeti once baslamisti surekli adet olacak hissi oluyodu bulanti da yavas yavas basladiysa vardir

Canim yumurtlamayı nasıl değerlendirdim ilişki sıklığı falan nsil

Gerçekten mi sabah ikinciyi yapmıştım o da pozitifti

Gerçekten mi sabah ikinciyi yapmıştım o da pozitifti

Ya buyuk ihtimalle zaten vardir canim belirtilerinde bar ki en onemli regl gecikmesi 4 gun zaten degerin de yuksek cikacaktir kanda. Yinede Sen kan ver mutlaka cunku bu marka teste bakarsn bazi kisileri yaniltmis ondan dedm iyice.kafan rahat etsin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…