Canım şöyle söyliyim ben takvimden bakıyordum sonra baska sebepten doktora gitmiştim bu ay 3-4 gün içinde çatlıcak yumurtan dedi.Gün aşırı ilişki önerdi ama biz her gün denedik ve tuttu inşallahCanim yumurtlamayı nasıl değerlendirdim ilişki sıklığı falan nsil
Hangi takvim hayırlı olsun darısı basimaCanım şöyle söyliyim ben takvimden bakıyordum sonra baska sebepten doktora gitmiştim bu ay 3-4 gün içinde çatlıcak yumurtan dedi.Gün aşırı ilişki önerdi ama biz her gün denedik ve tuttu inşallah ☺ Bide şunu söyliyim takvim doktorun dediğiyle uyuyordu benim yataktan hemen de kalkmadım yattım hep yarım saat..
Takvimim diye canım uygulananın adı inş aminHangi takvim hayırlı olsun darısı basima
Bende yumurtlama dönemi gün aşırı ilişki yaşadım gebelik öncesi benimde eşiminse muayenesi normaldi 2.denememiz inşallah yumurtada iyiyse farklı sıkıntı yoksa bende gebe olabilirimHangi takvim hayırlı olsun darısı basima
İnşallah canım benim senin geçti mi peki adet günün olmadın mıBende yumurtlama dönemi gün aşırı ilişki yaşadım gebelik öncesi benimde eşiminse muayenesi normaldi 2.denememiz inşallah yumurtada iyiyse farklı sıkıntı yoksa bende gebe olabilirim
Hayır ayın 16 daha var ve beklemek stres yapiyoİnşallah canım benim senin geçti mi peki adet günün olmadın mı
Amin canım vercem bugunE tahlil versene gecmis adetin cizgin de koyu yani.olmasa cikmaz bukadar vardir mutlaka insallah hayirlisiyla tamamlanir
Bende cok stres yaptım canım bir hafta once yaptım cıkmadı hattaHayır ayın 16 daha var ve beklemek stres yapiyo
Benmde testim senin gibi.Amin canım vercem bugun
Tebrikler o zaman hamilesiniz bariz belli çünkü sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah.Evet canım
Tamam canım benim şimdi gidiyorum hastaneye kan tahlilinin sonucu cıkınca yazarımBenmde testim senin gibi.
Bende merak ettm yaz buraya verince :)
Ya inşallah güzel dualarınız için çok teşekkür ederimTebrikler o zaman hamilesiniz bariz belli çünkü sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah.
Mutlaka bekliyorum :)Tamam canım benim şimdi gidiyorum hastaneye kan tahlilinin sonucu cıkınca yazarım
amin inşallah hayırlı gelsin yavrularMasallah Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin bebeğinin canım darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?