İnşallah canım Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınRabbim iziniyle seninde kucağın dolar kendin yıpratma ben ilk cocugmda çok. Yaptım sitres en büyük en gel ilk öyle oldu diye ikinci gebelikte aynı olacak diye birşey yok sen gönlün ferah tut olur hiç beklemediği anda
Amin inşallah bu renkli günüm ses soluk Yok ama test yapmiycam hemenİnşallah canım Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımm bende sabrediyorum yapmamak için . Belirtin falan var mıAmin inşallah bu renkli günüm ses soluk Yok ama test yapmiycam hemen
az önce oldumİnşallah güzel haberlerle gelirsin canımm bende sabrediyorum yapmamak için . Belirtin falan var mı
Sağlık olsun inşallah çok bekelemeden kucağına alırsın bebeğiniaz önce oldum
İnşallah hepimizinSağlık olsun inşallah çok bekelemeden kucağına alırsın bebeğini
Cnm naptın gittinmiİnşallah canım benim çok heyecanlıyım
Evet canım beta 598Cnm naptın gittinmi
Sevindim utrasonaEvet canım beta 598
Canım benimde adetim 7 gün gecikti doktor 5 cm kist var dedi ama sonra pembe lekelenmem oldu daha önce olmamıştı neden olur bu ,birde tarlusan yan etki yapıyormuBenimde gecen ay kistim vardı canım tarlusal kullandım eridi
Canım ben kullandığım ay adetim cok uzun surdu yani yerleşme kanaması mı acaba seninki test yaptın mıCanım benimde adetim 7 gün gecikti doktor 5 cm kist var dedi ama sonra pembe lekelenmem oldu daha önce olmamıştı neden olur bu ,birde tarlusan yan etki yapıyormu
Yok idrar testi 3 gün geciktiğinde yapmıştım negatifti o kan geldikten sonra gitmedim yarın gidicem ,ama kistte böyle kanama oluyormuCanım ben kullandığım ay adetim cok uzun surdu yani yerleşme kanaması mı acaba seninki test yaptın mı
Ben adet oldum 9 10 gün bilmiyorum ki canım oluyor mu adet tarihin miydi peki kan geldiğindeYok idrar testi 3 gün geciktiğinde yapmıştım negatifti o kan geldikten sonra gitmedim yarın gidicem ,ama kistte böyle kanama oluyormu
Benimde öyle oldu kist varmışmerhaba kızlar benim adetin üzerinden 7gün geçti hala olmadım adet ve erken gebelik testi negatif cıktı bende bu ay gec yumurtlama oldu bende ve bu nedenle gec dollenme oluyorms sanırım ne zman kan vermeliyim kaç gün daha beklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?