Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Degerim bugun 598 olmuş iyi mi Cuma gunu gitcem doktor o gun cagırdı kese gozukur mu acaba?

Kızlar ben 3 ay önce doğum yaptım eşimle geriye çekme yöntemi ile korunmuştukama tam korundukmu emin değilim riskliymis hamile kalma riski çok yükselmiş böyle korunmada 19 ekim 2019 da doğum yaptım 40 gün kanamam sürdü ve o günden sonra adet hic görmedim halsizlik yorgunluk hafif mide bulantısı bas dönmesi çok yemek yemeye başladım karin ve kaşık ağrısı var acaba hamilemiyim eczaneden test alsam çıkar mi acaba net belli olur mu ?

Canım benimde adetim 7 gün gecikti doktor 5 cm kist var dedi ama sonra pembe lekelenmem oldu daha önce olmamıştı neden olur bu ,birde tarlusan yan etki yapıyormu
Canım ben kullandığım ay adetim cok uzun surdu yani yerleşme kanaması mı acaba seninki test yaptın mı

Canım ben kullandığım ay adetim cok uzun surdu yani yerleşme kanaması mı acaba seninki test yaptın mı
Yok idrar testi 3 gün geciktiğinde yapmıştım negatifti o kan geldikten sonra gitmedim yarın gidicem ,ama kistte böyle kanama oluyormu

Yok idrar testi 3 gün geciktiğinde yapmıştım negatifti o kan geldikten sonra gitmedim yarın gidicem ,ama kistte böyle kanama oluyormu
Ben adet oldum 9 10 gün bilmiyorum ki canım oluyor mu adet tarihin miydi peki kan geldiğinde

merhaba kızlar benim adetin üzerinden 7gün geçti hala olmadım adet ve erken gebelik testi negatif cıktı bende bu ay gec yumurtlama oldu bende ve bu nedenle gec dollenme oluyorms sanırım ne zman kan vermeliyim kaç gün daha beklemeliyim

Benimde öyle oldu kist varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…