• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucuma bakar mısınız gebelik var mı?

İnşallah bebeğin seninledir canım . Sende var gözüküyor 💕
3 düşük yaşadım 3 yıllık evliyim en son 3 ay önce düşük oldum kürtaj olmadan düştü 2 gün sonra regl günüm bu ay klomen kullandım yumurtam büyümedi bir tane tek folikul vardı o da gelişmedi test yaptım adete 4 gün kala yani iki gün önce yaptim biri erken gebelik diğeri normal kaset test

Eklentiler

• IMG-20250304-WA0009.webp
    IMG-20250304-WA0009.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20250304-WA0006.webp
    IMG-20250304-WA0006.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20250304-WA0002.webp
    IMG-20250304-WA0002.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 22
3 düşük yaşadım 3 yıllık evliyim en son 3 ay önce düşük oldum kürtaj olmadan düştü 2 gün sonra regl günüm bu ay klomen kullandım yumurtam büyümedi bir tane tek folikul vardı o da gelişmedi test yaptım adete 4 gün kala yani iki gün önce yaptim biri erken gebelik diğeri normal kaset test
Markaları ne testlerin

Nimo gebelik testi ile al bi kaset test

Bugün tekrar test yaptım eczanelerin genelinde nimo varmış bir tane nimo ve bi tane days doctor yaptım silik çıktı yine hepsinin hatalı olma durumu var mı regle bir günüm var
Artımed yalancı pozitif verdi bende ona güvenme ama öbürlerini bilmiyorum canım. Bukadar test yapacağına kan ver en iyisi bunlar insanın aklını karıştırıyor

Markaları ne testlerin
Ayrıca ben en son ki gebeligimi yine böyle hayalet çizgi ile öğrendim ama yine de moral arıyorum kendime yarın birdaha deneyeceğim test

Eklentiler

• 5EB3F116-6510-4C22-84E9-EA5E67370468.webp
    5EB3F116-6510-4C22-84E9-EA5E67370468.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 24
Daha sonra tekrar test yapmadınmı koyulaşma felan oldumu diye tekrar etseydin keske canım .

İnşallah canım . Bak benimde 5 gün geçti cesaret edipte gidemiyorum kana. Bıktım negatif görmekten
Bende aynı o sekildeyim sağlık ocağı evimin karsisinda ama ayaklarım gitmiyor galiba test yaparak inancımı arttiriyorum hamile olacagima

Back